Erõnlkétileg még sovány vagyok, technikailag is.

Piszta!Te meg péntek d.u.fél 5 körül döngettél hazafelé Széchenyin,Rákóczin,láttalak ám!:-)Szombaton voltatok rájdolni?
Savanya!Misönödet láttuk pénteken Tacskó Obi felõli bejáratánál,de nem futottunk össze,meg vasnap sem!Voltam Tárkányban,délelõtt nem merészkedtem be a tömegbe,nagyon nagy volt.Délután fél 2 felé már átsétáltam,vezetve a lovat.Bikeworkshopos Mészivel és még 1-2 emberrel nyomattunk jó kis rájd.Basszus tanulnom kellet újra kis bicókezelést meredek terepen éles kanyarokkal.De fajín vót!
Peti mit henkelt gépeden?Rohad,vagy vmi tuning volt?
Jelen állás szerint pénteken nyomatok 1 nagyobb tekerést.Ha ne érzem magam fáradtnak elõtte,akkor a korábban vázolt Hór-völgy,Garadna,Bánkút,stb.-t nyomatom.Vagy ha más is akar bájkolni,akkor kitalálhatunk mást is!
Én menni akarok,egyedül,társaságban,mindegy!De társaságban jobb lenne,és minél többen.Páromnak mondtam is,h'1 nap bringa lesz a 4bõl!Olyan 60.70-80km-t jó lenne összehozni.Én egy olyat tervezek,h' Hór-völgy,B.szentkereszt,Garadna,Bánkút,aztán + vissza valah' Eger felé.De el tudok állni a tervemtõl bármi más.jó ötletért cserébe!:-)