Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kommutíng
legyen egy reggel!!
piszta?
ftárkány-oldalvölgy-zsérc-cserép-bogács-noszvaj- Eger
brutálul hangzik hajnalra, de egyszer beadható. noszvajon tali lajossal, oszt csá.
régebben csináltam heti 1-2x de getzi sokat kivett belõlem reggelre
vagy ugyanez meló után, visszafelé
ez sokkal barátibb

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lehet, felmegyek hozzátok fikásorrú fiammal!!
múlt 7en zsizsi volt erre vasnap, de nem voltam oly bátor, hogy rakjak vele, mivelhogy a konkrét múlt hetet végig f**tam. :-AA
De egy fröccsre feltekerek,ha minden jól megy, szentlélek nem a világ, lerakom mályinkának visszafelé.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Hétvégén(szo-h) a Bükkben kontenbájolunk, Szentléleki turistaház a bázispont. Jertek! Ha szállás is kell, mielõbb szóljatok!

Basszus!Nem nagyon leszek itthon,esetleg hétfõn lesz kis bájk Mátrából haza õsöktõl.Jó idõt kívánok nektek!
Tegnap miután hazaértem,elmentem határba kicsit kocogni.Nem sok,2-3 kilcsi lett.Izomláz,húzódás semmi,pedig jó kis parttal kezdtem kifelé a faluból:-)Határozottan jól esett,pedig nehezen veszem rá magam a futásra.Ha nincs sok idõm,nem tudok bringázni,ezt fogom nyomatni esténként...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hétvégén(szo-h) a Bükkben kontenbájolunk, Szentléleki turistaház a bázispont. Jertek! Ha szállás is kell, mielõbb szóljatok!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Akkor reggel v. d.u. lesz commuting?!Holnap lehet,h' tolok 1 bicót melóba,'tól függ,milyen hõmérséklet lesz reggel,elvileg 0 fok alatt...
Délutániban benne vagyok,bár jövõ 7 zûrös lesz,megint õsök kocsiját fabrikálom,baja nincs,csak vezérmûszíj csere!
7végén nem volt tekergés,tegnap az acél 1kori fellegvárában-Miskolcon-voltunk.Dekatlonyban és városnézés volt.Ja,vonatoztunk!Akármilyen szutykosak is a vonatok,jó hangulata van 1 vonaton utazásnak...Ma meg kerti munka,meg ház körüli dolgok...
Magellan-os

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

Szép napot mindenkinek!
Tegnap elõtt dobtam merevvillás géppel bringát melóba,reggel Noszvajnak aszfalton,d.u. Ostoros,Novaj,szõlõk között Szomolyára.
Fully-ra beruháztam 2 új féktárcsába:gyártmány Zoggie BR200 és BR201,160 és 180mm-esek.Régiek,amik most még fönt vannak,1.6 mm "vastagak",6 év használat után hamarosan lecserélem õket...
Ha vkinek hétköznap kedve támad bringázni,jelezze elõtte és dobhatunk kisebb tekeréseket,lájtosat,keményet,bármit!
Sly!Lopakodó!Jártok erre?Mi van veletek?

igény lett volna rá, de a fórum baszkódása miatt, csak most olvasom...

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csõ!
szo-n meló, vasnap nemtom.
Hétköznapi commuting vmi?
Betegen hangzik, annak, aki 7re jár... de. du lehetséges akár...
csak, hogy értsd
Commuting - napkeltétõl napnyugtáig | deviantmtb - egyszeregy

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Szép napot mindenkinek!
Tegnap elõtt dobtam merevvillás géppel bringát melóba,reggel Noszvajnak aszfalton,d.u. Ostoros,Novaj,szõlõk között Szomolyára.
Fully-ra beruháztam 2 új féktárcsába:gyártmány Zoggie BR200 és BR201,160 és 180mm-esek.Régiek,amik most még fönt vannak,1.6 mm "vastagak",6 év használat után hamarosan lecserélem õket...
Ha vkinek hétköznap kedve támad bringázni,jelezze elõtte és dobhatunk kisebb tekeréseket,lájtosat,keményet,bármit!
Sly!Lopakodó!Jártok erre?Mi van veletek?
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Max. az anyakönyvvezetõ elõtt...
Tegnap drágámmal dobtunk jó kis tekerést Bükkben,jórészt terepen.Noszvaj,bringás jelzés terepen Bükkzsércig,Hór-völgy,nem aszfalton Pazsag e.h.,de onnan már aszfalton Völgyfõház,Bükkzsérc,terepen bringás jelzés Bogács,aztán közúton Noszvaj,Szomolya.Bõ 50 kilcsi lett.
Hór-völgyben Oszlai tájháznál 1 nõ Octavia-val igen +szenvedett.Tolat,fordul,elõre,tolat,+áll,kocsiból kiszáll,autóban gyönyörködik,vmit letöröl,minden OK,kocsiba be,elindul vissza kis családért lentebb 300m-re.Minden tolatásnál váltó reccsen:-)Ez az ökörség,szenvedés 1 váltóba kerül.Ebben a családban nem apuka volt autóbuzi!Azért jó nagy gyökerek vannak az autósok között és igen sok.Tisztelet a kivételnek!Föl kellet t volna venni mobillal és föltenni f.szbukra.He-he!
Savanya!7végén is melózol?Metszés?Vagy az már véget ért?
Azért már össze kéne hozni vmi közös tekerést!Tavaly nyár óta nem is volt ilyesmi...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Louis: majd a templom elõtt állunk nektek bringás sorfalat :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hehe falusi ygerek bejött városra :)

Ugyanmár! Én már a plázát is megjártam a kölkökkel. Igaz a levegõbõl csak félslukkokat szívok, de ez minden ilyen tekerés után így van. Mintha a légcsövem nem férne a mellkasomban.

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Mi a Bükk Maraton rövidtávot raktuk meg ma, féig meddig majdhogynem verseny tempóban. Jó volt.

Ja, amióta hazaértem, csak feküdni bírok, meg kiittam a kutat...

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Mi a Bükk Maraton rövidtávot raktuk meg ma, féig meddig majdhogynem verseny tempóban. Jó volt.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nagy lakodáré nemigen lesz-kis pénz,kis foci!
Ma cocóztam 1et Derecskérõl aszfalton Sirok,Rozsnak-völgy,Bátori elág.,Egerbakta,Eger,Noszvaj,Szomolya tengelyen.Idõ tuti volt,Bátori elág. közelében még láttam befagyott patakmedret és sok-sok szemetet.Elszomorító!Bicózás jólesõ volt,elég jól ment,bár formám még nem az igazi a különbözõ betegségek után...Itthon ebéd után laza kis kertásás volt még.Holnap talán újra bicaj,de már terepen!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
piszta! meaculpa maszkilag!!!
totál kiment fejembõl...
lajos!
gratula! csinálj fasza parasztlagzit, imádok más kontójára partizni E :-D

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Vasárnapra tervezünk egy lájtosabb bükköt. Az elspõdleges terv Bükk maraton rövid táv. Tervezett indulás 10 óra.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Igent mondott!De én úgy éreztem elõtte magam,mintha nemre (is) számíthattam volna.:-)
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Hoppá, gratulálok Louis! No és igent mondott? ;-)

Még nem kölcsönöztem ott bicajt, de szerintem kaptak volna sisakot ha kérnek, szokott lenni ilyen helyeken. Bike parkokban pl. mindenhol lehet kérni.
Én is kértem múltkor Malino Brdo-ban, mert nincs full-face sisakom, és inkább felveszem a kölcsönzõset mint a kórházat kockáztassam(pláne külföldön). Egyébként is felveszek egy kendõt alá, akkor meg oly mindegy...

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Gratula Lali! Csak így tovább, le a gatyát, és hajrá... :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Na azért nem vagyok ilyen borúlátó!És öregnek sem érzem magam!Én a rendszeres mozgás jótékony hatásában hiszek.Szesztõl-vagy mástól-nem akarok ellenálló lenni,eddig sem ilyenektõl voltam.Az elmúlt 12 év amióta komolyabban nyomom a pedált,ezt igazolja.Sõt ez visszanyúlik általános iskolába,mármint a rendszeres mozgás kezdete.Kicsit elhízott is voltam,bár magas.Rúdmászásnál csak csüngtem:-)Ritkán vagyok beteg,akkor is csak 2-3 napig,szerencsére!Ha odakerülünk,a gyermekemet/imet is a sport(de lehetõleg nem foci)felé terelgetem,ha lehet...Apropó!Ez irányba tettem is 1 (újabb)lépést,mármint családügyileg:megkértem társ kezét a hosszú 7végén.:-)

Elég idióta 1 társaság lehetett!Spesziálized kerékpárt kölcsönözni nem olcsó dolog,sörözni meg jó lett volna tanyabájk is!Sok pénzük van,vagy Tarnaiék voltak?!
Ma dobtam bájkot fully-val!Melóba és haza.Befelé Via ad Szomolya,hazafelé kis asphalt,kicsit több terep.Legközelebb mihelyst világosodik,nekiindulok,és dobok vmi élvezetesebb terepezést!Tegnap fölmentünk Síkfõkútra Attila-kúthoz,potyára,alig csordogál a víz.A forráshoz bevezetõ út 1 100m-es szakasza 10cm jég!Durva...

Gratulálok, sok boldogságot Nektek! tessék iparkodni a kerékpáros utánpótláson ;)