Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csak papis túrázósban gondolkodom heló
legutóbb anyámhoz mentem komolyabbat nemvolt gond a 140

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
hát mi lehet verdán viszsük ki a bájkot szarvaskõbe, mert a reggeli 8 km még csak oké de du még onnan haza lehet nem lesz kívánós. tavaly 70kn voltam, aminek ugye 96 lett a vége, s hazafelé már nagyon nem esett jól. igaz akkor magamhoz képest szinte nyélen toltam a nagyrészét. most papis túrázósra vesszük s akkor nem lesz para sztem

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
öké!
megint leszo##m magam, ss, de legalább lesz, aki végignézi! :-D
legkorábbi 7órás indulás öké?
nyeregcsõ, nix senkinek?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
jaja 40re megyünk.

lehet 110K de 150 lesz a vége

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gondolom, a negyvenesre mentek mert a 20-as cc bicóval nem igazán tolható...

ökoparkosra elkéredzkedtem asszontól bebebeee mehetünk, de akkor 110 legyenmá, ha már átemelem a seggem a felsõcsövön. ss mek.
kritkiai izén voltam, aztán meguntuk, hogy nem lehet biciklivel se haladni, bementnük a barlangba sörözni.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Õsemberkeresõ

Szilvás kisvasút állomástól fel Bánkútra meg vissza aszfalton. Ennyi a történet.
Józsi baráttal megyünk. Asszony népet visszük, Õk addig sétálódnak.

Két hét múlva:

Szarvaskõ Ökopark TT

Itt 70 vagy 110K-ban gondolkozunk. Fittség fügvénye.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vok E. Bedarál az élet. aszfalt megy néha, az is leginkább gyerekkel. tegnap, amikor láttál kocsiból, piszta, egy gyors forduló után nyomtam urban-t cimbivel tetemvár- andornak- barackos-olajosok útja-város- mekcsey-csabox.valami szemét összerakódik mostanság mtb-nek raidon vella megy bele , elvileg kihuzva 120-ra. egy szkott yz mittomén milyen dörtvázba 3tányérral. Elvileg a héten lehet belõle valami. nyeregcsõ kellene 27.0 átmérõben, vagy kisebb, legfeljebb kibajlágolom.bármi.
milyeza' vasnapi TT? ha környéken van, érdekelhet!

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Józsi baráttal voltam. Jah idõ kellemes volt, de fenn Bánkúton nem volt melegem rövidgatyában :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Na!Gratula!Ez jó kis kör volt!Szint is volt benne jócskán!Jó idõ volt rátok!Ja,kivel voltál?Krikikus Mászon volt vki?
Én ma mégsem mentem tekerni.Pihiztem,kajáltam,kerti és egyéb csip-csup munkák...
Tegnap reggel bicóval mentem melóba aszfalton,nagyon kellemes idõ volt.2-fél 3-ig melóztam,esõ miatt viszont nem vállaltam be a hazajövetelt bájkkal.Buszozás munkásruhában,bringa + maradt melóhelyen...
Savanya!Csak nem emigráltál?!Mi van veled?Adj vmi életjelet!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Szombati bájkolás az idõjárás miatt elmaradt. De ma raktunk egy aszfaltot. Eger - Felsõtárkány - Bánya-hegy - Nagymezõ - Bánkút - Bánya-hegy - Megyehatár - Pazsag - Oldalvölgy - Felsõtárkány - Eger. Összejött egy 80as :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Akkor te nem dolgozol?!Vagy utána?Én melózok holnap,utána most ne tervezek tekerést,bár lehet,h'bringával megyek melódiába...
Velem nem akar senki sem tartani?!Na mind1!Én biztos ami biztos,tegnap is nyomtam kis terepet!Eged város felõli tövében kolbászoltam,keresve-nekem új-utakat.Találtam is,és mielõtt ismerõs területre értem volna,1 fincsi kis siratófal került elém.Ezt most lefelé kellett abszolválni.2 nyomos út és a meredek domboldalon ferdén,rézsûsen ment le.Aztán Tárkányban kerékpárút,kõbányai régi kisvasút nyomvonala és idõ hiányában piros kereszten föl Vasbánya-tetõ felé,le Novaji kunyhó,aztán kis mászás sárgán Cseres-tetõnek.1 single trail-t akartam +keresni,de föntrõl ne találtam +,majd legközelebb lentrõl támadok...
Jóccakát mindenkinek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
szombat dura tervezünk egy lájtosabb terepezést. 13-14 órás indulással. Várkút - Eged...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ennyi kaja nekem 2 napra elég lenne!:-)
Megint egyedül tekerek?!Én vmit dobok délután terepen!Vasárnap vki?Bükkben vmi tekergés?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Babgulyást lucskos káposztával kisérni nem a legtutibb. :) Már jobban avgyok, de délutánra van programom így sajna bukó. :(
Nagyon úgy néz ki hogy a jövõ vasárnapi TT-n fogok csak legközelebb tekerni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ejnye!Mi ártott meg te kis mohó?!:-)Páleszt most ne igyál!Inkább ha már jobban vagy,1 kis sört,tisztítás gyanánt!:-)
Szerver most épp nem volt túlterhelt!Hogy lehet ez?Most dobtam föl az új pizzákat a fully-ra,be kell koptatni még!Na de majd kap a pofájára,A Bükkben még nem is sikerült megsütnöm,bezzeg a Mátrában,Galyatetõrõl piroson le Sasvárra!Ohhh!Bekopna 1 meneten!
Reggel bicaj,terepezést terveztem,me'lássuk!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
lehet csütörtök bukó, perpill gyomorromlott vagyok, ha kijön aminek ki kell akkor no problemo, d elehet csak aszfalt, mert slickek vannak fenn s nem biztos lesz idõ vagy, kedv átcserélni.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Benne vagyok a csütörtökben!Egyelõre!
Ma végre terepen járattam magam és a gépet!Reggel túristaúton 1 darabig,Király-rét,Mész-hegy mellett ki Eged felé,aztán szõlõk között el Kõporosig.Délután Diófakút út,sportrepülõtér,piros jelzés,kék bringás,Tiba-kútnál fölmentem Várkúti th.-hoz,Attila-forrás,aztán aszfalton haza Síkfõkútról.Jót mászókáztam,ez már kellett!
Vasárnap vmi tekerés?Aztán utána esetleg Kritikus Mász felvonulás?!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
csütörtök du érdekes lehet

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Bakker Loui,

Kicsit legyen már jobb idõ és hívni foglak már én is. Meló után rohadtul hiányzik valami feszültséglevezetõ!

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ma délután egy rájd terepen?!
40×40×6 cm-es beton járdalapot,használtat ha tud vki,jelezze!Vennék,úgy 120-130db-ot!
Magellan-os