Ugye milyen szexi!
Ööö... szerintem nem erre gondolt
Ugye milyen szexi!
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Ugye milyen szexi!Alex!Néztem Szilvás hossz táv képeket a szarvaskõi frissítõnél,alig ismertelek meg abban a cuki kis rózsaszín szerelésben!:-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én már fúrtam át felnit nem 1et,de senki alatt nem repedt meg v. tört el!Hõterhelést kap eleget 1 felni felnifékkel használva nagyon hosszú,fékcibálós lejtõn is!Anno még a régi gépemet a Mátrában sikerült felforrósítani a felnit.Havernak tavaly Bükk marcin a belsõ a küllõfurat felé durrant el a felforrósodott felni miatt.Túl sokat fékezik!Ez azért velem soha nem fordult elõ,pedig nem 1-2 évig mentem V-fékkel!És a Mátrában azért kell fékezni... Belsõ cserével sincs gond,versenyen is megy 3-4 perc alatt!De minek vegyek folyton belsõt,+ foldozgassak,ha van ilyen kis trutyi.Belsõt 5-6 folt után már amúgy is cserélem.
Sly!A miskolci maratoni hétvégére mégy,gondolom a szombati futómaratonra?!Én meg val'szeg a vasárnapi montis maratonra.
Alex!Néztem Szilvás hossz táv képeket a szarvaskõi frissítõnél,alig ismertelek meg abban a cuki kis rózsaszín szerelésben!:-)
hány kg vagy, lopakodó? én közel 100, de csak a melóssal (1,5 inch széles gagyi kínai gumik) járok 4.5 bar-al
vagy fullyban van?
Ne bántsátok a löttyöt!He!
Lopakodó!Ha felni felõli oldalon lyukadt ki a belsõ,azt lehet vmi sorja okozta,v.nem túl hosszúak a küllõk és az dörzsölte ki a belsõt.A felniszalag is el tud mozdulni és akkor lehet lyukadás.Az én kerekemben kígyóban fut a felniszalag.Minél ridegebb a felniszalag,annál nehezebben áll be a felni közepébe.Nem lehet,hogy fölütötted a kereket?!És csak 1 kis lyuk lett rajta?
Piszta!Felni szelepfuratot akarok nagyobbítani,tipped van?!:-D Cseréled kormányod?Tunning van?
Sly!Mikor jössz a környékre 1 kiadós tekerésre?
8-as fúróval kell rámenni, az pont méretFelni szelepfuratot akarok nagyobbítani
4bar?? nem sok az egy kicsit?Lehet, hogy a 4 bar nyomást nem bírja a belsõ.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_