Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Eger & Bükk

- - - - -

• Please log in to reply
2820 replies to this topic

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Akkor 3/4 17 Töviskes téri kézi autómosó.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Héllo! Álljunk már meg! Én is jönni akarok! De fél ötkor induló???? Nincs az kicsit korán? Én akkorra érek haza :(((

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Ahoy!
Holnap kb. 3/4 5re érek ki cseboxba!Piszta!Ha jössz,hívj,akit csak lehet!

Savanya!Te jössz?
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Útvonallal nincs semmi gond:) 2x megraktunk mostanság visszafelé :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Akkor csütörtök rájd terepen!Fél öttõl jó!Említett útvonal?

Ma bringa volt melóba Noszvaj felé reggel,Ostoros,Novaj,szõlõk felé haza.Nyomtam,amennyire bírtam,bár gyengécskének érzem magam.Reggel ziháltam,izzadtam,mint k.rva a templomban!5-ig rendelt doki,épp elkaptam még!Elpanaszoltam kis dolgomat,kérdezi:magát zavarja(mármint alacsony pulzus)? Mondom:nem!Azért megírta a beutalót!

Az a doki már máskor is kekeckedett velem:volt hogy nem hitte el,h' 70 kg(körül) vagyok.Azt mondta:az lehetetlen-közben végigmért.

Jóccakát mindenkinek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
Csütörtök jó lehet.

Nekem kb fél öttõl okés

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
toyas cimbi tudott anno 18 évesen 42 nyugalmit is.
maszturbálj rendesen E.
Szerintem tudom, melyik doki. Legutóbb, bikavér ünnepen adtam egy buszban, s õ lehetett az orvos. Nekem 54 volt a pulzusom, s azt is kevesellte... megkérdezte, fogyasztok-e alkoholt? Mondom, MUHHAHAHAAA, természetesen!! Gondolod, bikavérünnep 3 napján, hogy a véreres macifülbe ne fogyasztanék?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Holnap terepezés sztorno!
Tekerés lesz,de csak aszfalton!Jövök haza,menni kell házi dokihoz.Véradáskor a pulzusomat(46) nagyon alacsonynak találta a doki és vmi keringési rendellenességet mormogott.10 gugolást csináltatott velem,de akkor is csak 58 lett a pulzus.Azt javasolta,h'menjek el 1 EKG-ra és eredményekkel menjek vissza köv. véradáskor.Még pészmékert is emlegetett!Csak nem tán?!Nekem mér legalább 5-6 éve ilyen a nyugalmi pulzusom.
Mellesleg ezt a dokit,ha bárki meglátja,inkább õt gondolja betegnek!(szõke haj,sápadt,fehér bõr,még csak nem is borvirágos az arca,meg még szegény szemüveges is)

Csütörtök jó lesz terepezésre!!!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mennék,de pont a kedd bukó.
De egy ilyen melóutáni murvás hosszabb szopóka mehetne is akár
én kóricáltam a kiskörön, de még mindig elég poros.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger

Holnap vki 1 Kálmánhegyi-Szarvaskõ körre velem tart-e?Meló után...

Szerda vagy csütörtök jöhetne szóba.
Mi szombaton Mátra maraton középtávot raktuk meg, vasárnap meg Kálmánhegyi - Bélkõ - Kálmányhegyi - BM rövid közepe - Kálmánhegyi - Lesrét - Almár :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Nézte vki olimpián a montis közvetítést(rajtam kívül)?Durva volt a pálya köves részei,volt egy nagy fa alatti mondhatni letörés,mert abba beleugrottak a rájderek!
Parti Andrisnak balszerencsésen ért véget,bukott.Még megnézem a közvetítést,mutatják u.ott vki más esését.

Rajtam + múlt 7en jött ki az elõzõ 1 hét tekergéseinek hatása.Elég hulla voltam,bringa nulla,szombaton elég sokat fetrengtem,elég f.s voltam!Ja,hemoglobin + alacsony,nem adhattam vért.Nyomatni kell a sok húst,belsõséget.Mondjuk nálam a máj jöhet csak szóba!:-)

Bükk marcira visszatérve:Ördög-oldalt sikerült 1 seggel megraknom,nem tom' hány év után újra!Ez volt a 2. alkalom maratonon,a többi évben nem éreztem elég erõt a legyûréséhez,h'még a távhoz is maradjon erõm.

Holnap vki 1 Kálmánhegyi-Szarvaskõ körre velem tart-e?Meló után...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
baszom a nyakad, GRATULA!
szólhattál volna, mik a tervek, elmentem volna száppört menágernek!
maratont hagyjuk, mindig nyivák van a sok fosos macskának!
(defektet mondtad volna, segítünk tibán. volt minden nem kellett volna fújkálni)
tisztességesen össze se tudják magukat hányni a megerõltetéstõl ( én az olasztól egyszer Kassán :-) )
ja, machete kult, azzal vágtunk fát tüzileg.

-

kösz a gratulákat azülinapilag.
34 vaz.
bár fogam lenne annyi :-D

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Csend honol!
Savanya!Nagyon Rambó voltál azzal a nagy macsetével vasárnap.Tekintélyt parancsoló!:-)
Nos!A vasárnapi Bükk Maratonnak elég rossz visszhangja lett.Voltak itt érdekes szabályok,meg nyafogók,aki azt kifogásolták,hogy nem autópálya volt a nyomvonal.Mit akarnak az ilyenek?!Szerintem így is a leggyorsabb pályák itt vannak a Top Maraton sorozatban!
Nekem tetszett alapvetõen,jól is ment,20 perccel mentem jobbat,mint tavaly...Defektem volt hátsó kerékre,de csak ráfújtam,igaz ezt 3szor kellett Várhegy és Eged között elõször,Egedrõl lefelé és Tárkányban.
Gratulálok minden részernek a teljesítésért!Ilyen melegben!Jó pár elcsigázott középtávos mellett mentem el...

1-2 szösszenetet ejtenék a 24 órásról:
Úgy mentünk el,azt terveztem,h'több idõt próbálok nyeregben tölteni,mint 2008-ban.Pályát nem jártam be elõtte órákban,fölöslegesnek tartottam,úgyis látom majd eleget!:-)
Szombat délben elstartoltunk...Elég kemények voltak a d.u.-i órák,lévén a pálya kb. 60%-a nem volt árnyékos és piszkosul kiszívott a nap.Na,kb. este 6tól kezdett jobb lenni a helyzet,akkor már laposabban állt a nap.A forró d.u.-i órákban nagyon sokat izzadtam,nyomattam be vizet kis gyümölcslével és pici sóval keverve.Ez volt az izotóniás löttyöm!:-) (de most vasárnap is).Étkezni sós pogácsát,aszalt gyümölcsös müzlibõl készült zabpelyhes sütit és!!! rántott húst nyomattam.
Este 10-11 körül csak megzuhantam kicsit,akkor éreztem úgy,h'pihennem kell kicsit.+ is tettem,fa alatt,mocskosan,polifoam-on feküdve szûk 1 órányit.Ezután nyomtam néhány kört és következett éjfél és 2 között a kötelezõ orvosi vizsgálat a solo-soknak.Vérnyomás 150/vmennyi volt,pulzusra már nem emlékszem.A doki rendben talált,én folytatni akartam,úgyh'békében elváltak útjaink.Aztán nyomtam tovább a köröket.Fél 2-ig bírtam,akkor újból +álltam,de ez kényszerpihenõ is lett,mert 1ik pillanatról a másikra elõbb nagy szél,majd dörgésvillámlás és kicsivel késõbb kis esõ is jött.Na amikor már a közelben dörgött,piros zászlót kapott a verseny,sztoj!Ekkor +mosakodtam,és elvonultam párom mellé a sátorba.Olyan szépen elaludta,h'reggel 3/4 6kor keltem fölmondhatni fölugrottam.Gyorsan fölkaptam a mocskos gönceimet és újra +kezdtem a körözgetést.Ahogy 1re föntebb jött a nap,megint 1re nehezebb volt a pályán maradni,iszonyt forróság és persze a folyamatosan szálló por.Éjszaka volt úgy,h'vakon mentem,mert mintha sûrû köd szállt volna le,az orromig sem láttam.Nem voltak rossz lámpáim,de jóval profibb pilácsokat vonultattak föl sokan!
Az utolsó 2 óra már elég jól eltelt és a vége úgy jött ki,hogy pont délben haladtam át a célkapun,így már nem mehettem ki 1 utolsó körre!Végül 78 kört nyomtam le,ne sikerült a tervem,h'több idõt töltsek a nyeregben.Fárasztóbb is volt ez a pálya,mint a csillebérci:nagyon köves hosszó szakaszon,nagyon poros,csiki-csukis,le-föl hullámvasutazás.Meg lehet én sem voltam a legfelkészültebb,legpihentebb!Ez van!Inkább nem mentegetõzöm!Ha kicsivel kevesebbet pihenek(1.5 óra),akkor a 4. helyre hozhattam volna be magam!:-(
A finish után kicsit megmártóztunk a Balcsiban,ahol és amiben még nem is jártam,közben kicsi pihi,kicsi kávé,kicsi fagyi és irány haza.Ez volt még az igazi fekete leves,ekkor jöt ki igazán a fáradtság,álmosság.Annyi kávét ittam +,mint még soha!(bár kavarós cappuccino-t szoktam inni,de csak heti 2-3-t max!)Fél 12 körül értünk haza,mivel sem oda,sem vissza nem autópályáztunk.
Minden esetre jó hétvége volt:én szenvedtem kicsit,kicsit szétnéztünk az országban,de jó lett volna 3 napnál többet is eltölteni...Hétfõn azért nem dolgoztam!

Csütörtök,péntek bringa 64 és 67 kilcsi,vasárnap 14 át Tárkányba és a hosszú táv,Haza már fuvarom volt bontás után,meg esõ is volt...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Rajtam ne múljon:még egyszer ugyanennyit neked Savanya!Szakállad érjen a bokádig!:-)
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Boldog szülinapot Töki! Isten éltessen!
Remélem még másnapos vagy! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Savanyú papát az isten éltesse még soká, hogy a hülye dumájával rohassza az agyunkat.... :) Boldog Szülcsinapcsit!

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts

sziasztok!

Szilvásváradon töltenénk néhány éjszakát oldalbordával, nekem is szállás tipp kellene.. ha diákbarát, nem baj.. köszi!

A Route 66 panzió 3500Huf/fõ+350Huf ifa jó lehet?!Nagyon kulturált,holland a tulaj,jó fej.Sógorom ott dolgozik...

Maggi!
Tourist Motel?!Keress rá!Strandhoz közel van!5600Huf+ifa/szoba,ha jól láttam?!
Magellan-os

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ehhhe, Opera nem hozta be az a részt, csak a Chrome.
Kircsi.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
blekkhorsz király
ismerem az egész galerit
cseppet retro, de okés szvsz

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
3000/kopf/éj+ ifa. le kellett vón görgetni :D étlapon is vannak árak.