Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én döglök 7végén,valszeg!De biztos,h'nem kelek korán 1ik nap sem...
Kipihenem magam,aztán jövõ 7en dobok vmi nagyobb terepezést!Vagy éjszakai/éjszakába hajló tekerést.Ma is arra készültem már reggel is(napfelkelte nézés),de nem éreztem kellõ erõt hozzá!Meg délután sem...meg rohadt meleg volt!Így Noszvaj nyugati határában keresgéltem bringázásra alkalmas ösvényeket.

Ha van ötlet,terv 7köznapi rodeóhoz,ide vele!

Alex!Kimarad részemrõl a szentléleki kiruccanás!

ott van meleg? ne viccelj már, itt volt negyven fok :) múlt hétvégén trepeztem kicsit, keveset tudtam menni, mert vendégekkel voltunk, nem akartam hosszabb túrát csinálni, meg volt egy kis húzódásom is múlt szerdáról. tegnap viszont csúnyán rásérültem, így egy ideig se futás, se bicaj :(

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Kipihenem magam,aztán jövõ 7en dobok vmi nagyobb terepezést!Vagy éjszakai/éjszakába hajló tekerést.Ma is arra készültem már reggel is(napfelkelte nézés),de nem éreztem kellõ erõt hozzá!Meg délután sem...meg rohadt meleg volt!Így Noszvaj nyugati határában keresgéltem bringázásra alkalmas ösvényeket.

Jövõ héten mi is megyünk terpezni Pisztával.
Szóval ezt még lefixáljuk akkor.
Sõt, az éjszakai bringázást is felvetettem már kb. 1 hónapja, ideje lenne megvalósítani.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Holnap reggel vki aszfaltos kör?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Péntektõl hétfõig Szentléleken leszünk. Gyertek fel tekerni, vagy meginni valamit! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Na!Megy ez!Engem érdekel ki merre teker,esetleg gyalogol,bármi!
Vasárnap a focipálya mellett gyülekeztünk,már akkor láttunk 1 kisteherautót krumplival,kenyérrel,sörrel megpakolva:-) Azt hittem,azt ti kapjátok?!Meg rajtszámos bringásokat is láttam Tárkányban,az vmi más race volt,valszeg!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
lemaradtam, már megint E.
Festés volt/van albérletileg, meg szopódás ezzel-azzal, s az ilyenekkel járó mérgezettegér rohangálások... Azt hiszem, elsõ hóig nem is láttok már, mert reggel megyek meló, este haza. Szüret, vaz.
Legközelebbi értelmes tekerés tortúra szvsz.
Bár, aludtunk már kinn okt. 6-án is eccer...

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát Lujíí errõl bõvebbet nem igazán tudok írni, de ám legyen összefoglalom nagyjából. :)

8 után indultunk otthonról a vasútállomáshoz mert ott volt a rajt. Regisztráltunk, fizettünk s indultunk is Józsival. Az elsõ állomás tárkányban volt a kisvasút végállomásánál. Itt pecsét, kis ajándék multi vitamin por - lejárt szavival. :)
Innen aztán neki indultunk aszfalton a hegynek. A lábak nehezen pörögtek, de egy kis pörgetés meg kiállás megtette jótékopny hatását. Tamás kútjánál szusszantunk egy kicsit, aztán verettük tovább, meg sem álltunk Répáshutáig. Itt megkerestük a kisboltot ahol pecsét híjján megkaptuk a beírásunkat. Toltunk magunkba ezt azt, ami akadt a mez zsebében, majd indultunk vissza. Na ez a kis pihenõ nem tett jót a comboknak de egy kis sprint, kiállás tudatta velük, hogy itt már pedig lesz még tekerés. :)Megyehatártól jött a kánaán. 50 feletti gurulás, de ekkr már sejhajomnak sehogysem volt kényelmes az ûcsikben. :( 11:30-ra értünk vissza tárkányba a kisvasút végállomásához, ami egyben a végállomás is volt. 2:55 alatt csináltuk meg Eger vasútállomástól.
Tárkányban kis zsíroskenyér hagymával, szörpi hörpi. Oklevél, mosoly, majd laza 30as tempóval tipli haza. Délután combomnak nem tetszett a lépcsõ :)
De jó volt.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Hát mi vasárnap az aszfaltos TT-t raktuk meg. Lezavartuk pikkpakk, dlre otthon is voltunk :)

Ennyi?Többi megy a fa..bukra?!Ide írjatok,facén nem sok mindenkit érdekel igazán,mert csak bicikli...Savanya volt?Gondolom Kristóf nem volt?Invitáltam õt is terepezésre,de nem (tudott jönni)jött.Kaja is volt a célban?Ne legyetek már ilyen szûkszavúak,..szom!

Lopakodó!Belsõt azt szerintem Peti(Matrix össztelós bringás)adta,a placsintát meg biztos,h'õ állta!
Igen-igen!Naon jó kis tekerés és társaság kerekedett vasárnapra!Bár a "gyerünk le Szilvásra palacsintázni" már mottóvá válik,de nem volt rossz így sem!Nehéz más útvonalat beadni Gazsiéknak!:-)
Petiékkel hárman Szarvaskõig még nagyon jót rodeóztunk!Onnan már mi is "csak" aszfalton mentünk Felnémetig.Haladósabb volt,meg km is volt a lábbakban már akkorra,ja meg szint is.Nekem már ötven km-nél köbö 1400m emelkedést mutatott az óra.
Fél 7kor indultam tovább Felnémetrõl,de azért jórészt terepen felnémeti vízmû telep mellett,egedi dûlõk,noszvaji út,Szõlõcskepuszta,Cakóföld irányában.
Jó kis nap volt!Aki nem volt ott,bánhatja!Vagy nem!

Tegnap õseimmmel,húgommal gyalogtúráztunk az öreg Mátrában Mátrakeresztes,Nyikom-nyereg,Hidegkúti-th.,M.keresztes útvonalon.Nem volt hosszú,de meredek emelkedõk és lejtõk tették nem éppen pihentetõvé.
Ma tekerés Derecskérõl vissza Szomolyára este felé...
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát mi vasárnap az aszfaltos TT-t raktuk meg. Lezavartuk pikkpakk, dlre otthon is voltunk :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
A tegnapi tekerés igencsak jó volt. Tárkány-Szilvásvárad-Bélapátfalva-Szarvaskõ-Felnémet-Tárkány közel 60 km lett.

Viszont lenne pár kérdésem. Ki állta a cech-et a palacsintázóban és mennyivel tartozom neki, + kitõl kaptam a belsõt és hogyan tudom neki egyrészt újra megköszönni másrészt szintén megadni? Ja és a képe(ke)t is Lali juttasd már el :)

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Már Savanya is aszfaltbetyárkodik?!Holnap 10kor Tárkányi focipályánál találkozó!De nem sörrel nyitunk!:-) Útvonal:majd elválik,táv is.Idõtartam:min.4-5 óra!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Eddig ketten Józsival, Savanya meg Kristóf még képlékeny.

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás

Vasárnap lesz egy aszfaltos teljesítmény túra. Az útvonal: Eger Vasútállomás - Répáshuta - Felsõtárkány Kisvasút végállomás. 60km
Ha valakinek van kedve tartson velünk. Indulás 8-9 között. Mi valszeg legkésõbb 8:30-kor nekieredünk :)

Mennyien mentek? Nem lesz ott véletlenül vki a ZF-bõl is?

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Polír láb nem lesz :)
A tempót Józsi adta, én csak elkapó vadász üzemmódba kapcsoltam, dehát ... nem sok sikerrel.
Köszi az invitálást, de vasárnapra már ráizgultunk egy slickes aszfaltozásra. De jövõ hét vasárnap szóbajöhet vmi terepezés.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Na akkor én is feldobok vmit vasárnapra!Lájtos tekergés a Bükkben volt kollégám Fauvé Peti és társaságával!Lehet csatlakozni!Útvonalat,tervet még nem tudok...

Tegnapi cocózás über volt!Piszta és Józsi adták a tempót,én Attilával hátrébb maradtam.Jövõre már polírláb is lesz Piszta?:-)
Már csak aszfalton karikáztam haza,nem cifráztam,me' nehogy lelõjenek holmi muslinca vadászok!Inkább akkor lövöldözgessék 1mást!

Kormánycsapágy elkezdett ropogni tekerés alatt,nem 1 pályán futnak már a golyók!Nincs mese,cserélni kell.Másik már jó pár hete polcon pihen itthon.

Gyertek inkább ti is lájtos tekerésre vasnap Piszta!Bár az nem lesz race tempó!

Na jóccakát mindenkinek!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Vasárnap lesz egy aszfaltos teljesítmény túra. Az útvonal: Eger Vasútállomás - Répáshuta - Felsõtárkány Kisvasút végállomás. 60km
Ha valakinek van kedve tartson velünk. Indulás 8-9 között. Mi valszeg legkésõbb 8:30-kor nekieredünk :)

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Akinek kellenek a képek, az adja meg privátban az email címét.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
dede pontosan ott :)
ott a hídon szokott lenni az alfa bázis

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 hozzászólás
Ööö és az hol is van? Nem a csehbox-ban a patak parton a körforgónál??