Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. október 20. - 12:35
Írta 2012. október 20. - 10:03
Nekem is nemsokára kész a nagykerekûn, alig várom, hogy menjek vele. Majd eltekergek felétek kerékpárzani.
Írta 2012. október 19. - 22:38
Hát,én sem hallottam még rosszat róluk.:-)Régi Pixis-eket is sokat látni maratonokon,24 óráson,stb.
Tiéd milyen színû?Fehér/arany?v. nem is tudom milyen pölö az idei is!
Akkor oda a kocka!Elgurult a gyógyszer,akarom mondani a Kocka!
Gratula!Üdv a "csapatban"!:-)
amúgy én is majdnem vettem egyet idén, de aztán végül nem volt jó a méret, így a karbon XTC lett belõle. de az meg múlt héten került új tulajhoz. nem jött be, nem szerettem meg, olyan semmilyen volt
Írta 2012. október 19. - 21:18
Tiéd milyen színû?Fehér/arany?v. nem is tudom milyen pölö az idei is!
Akkor oda a kocka!Elgurult a gyógyszer,akarom mondani a Kocka!
Gratula!Üdv a "csapatban"!:-)
Írta 2012. október 19. - 21:03
Írta 2012. október 19. - 20:30
Szerdán voltunk tesztelni.
Magellanos lettem én is. Követve Józsi példáját Pyxis Teamre váltottam, csak én a világos oldalt képviselem
Ördögkört raktuk meg tárkány irányából. Érdekes módon a vázon lévõ 3 cm sarat a Mészvölgy utáni aszfaltoson szedtük össze. De ott nagyon. Már sötétedni is kezdett, s csak azt éreztük hogy szentel, s táncol a segge. Jó volt. Elsõ váltót még finom hangolni kell. Ülés már nagyjából jó.
fasza kis váz az, gratula hozzá.
Írta 2012. október 19. - 08:58
Piszta!
Voltatok rájdolni tegnap,v. ma?Milyen vázad van,lesz?Áruld már el,heee!Ne titkolózz!
Ma nyomtam kis ól mánten,nájtrájd tekerést!Reggel turistaúton be Egerbe Via ad Szomolyának.Néhány helyen jó kis szmötyi volt.Meló után benéztem Mészihez,majd vízvétel a Szent Jóska forrásnál.Diófakút út,lõtér,vízmûdomb,sportrepülõtér érintésével hagytam el Egért.Fölkarikáztam Tiba-kútig,piros kör,Várhegyi t.h. Kövesdi kilátónál szusszantam nagyobbat,benyomtam 1 szenyát paprikával,kicsit kamilláztam az esti fényeket az Alföldön,majd +indultam Vasbánya-tetõi elág.felé.Ekkor már fák között sötét volt.Novaji kunyhót érintve piros "+"-en vaddisznókat +ugrasztva becsorogtam Síkfõkútra.Innen aszfalton nyomtam le a maradék távot Gömbösfalváig.
Jólesõ tekerés volt,nem volt sok,de jelenlegi pihentségi szintemhez bõven elég volt...
Jóccakát mindenkinek!
Szerdán voltunk tesztelni.
Magellanos lettem én is. Követve Józsi példáját Pyxis Teamre váltottam, csak én a világos oldalt képviselem
Ördögkört raktuk meg tárkány irányából. Érdekes módon a vázon lévõ 3 cm sarat a Mészvölgy utáni aszfaltoson szedtük össze. De ott nagyon. Már sötétedni is kezdett, s csak azt éreztük hogy szentel, s táncol a segge. Jó volt. Elsõ váltót még finom hangolni kell. Ülés már nagyjából jó.
Írta 2012. október 19. - 08:54
Nekem van
Tegyed félre Szelepet kivágjuk, maradékból csinálhatsz láncvillavédõt
Írta 2012. október 18. - 23:16
Csak nem tyúkbelesítesz?
Sly!
Ugye te hátizsákkal szoktál nyomulni bringázáskor?Ivószatyorral?!Vagy csak kulacs?
Nyáron Ómassán vettem vizet magamhoz.Árokparton vascsõbõl folyt,elvileg forrásvíz volt!:-)Bánkúti síháznál az évek alatt csak 1szer láttam vizet adni a forrást.Jávorkútit nem ismerem,gondolom a fennsíkon nem sok vízvételi lehetõség van?!
Ööööö!Sorry!Hosszú hétvégén hétfõ-kedd nekem Mátrában jácccós lesz bringailag!Vagy Mátranovák,Bárna környéke!Még képlékeny a dolog!
jaja, hátizsákkal tolom. vázon egy kulacs+tatyóban még kettõ tele. így egészen sokáig ki tudom húzni. de már lassan tényleg kezdenek szopássá változni a túrák, annyira nincs víz.
egyszer egy hosszab futás alkalmával benéztem a vizet és már annyira fáradt voltam, hogy a szalajka-völgyben lusta voltam elfutni a nyomós kútig, és inkább ittam a patakból. nem lett tõle semmi bajom
Írta 2012. október 18. - 21:35
Voltatok rájdolni tegnap,v. ma?Milyen vázad van,lesz?Áruld már el,heee!Ne titkolózz!
Ma nyomtam kis ól mánten,nájtrájd tekerést!Reggel turistaúton be Egerbe Via ad Szomolyának.Néhány helyen jó kis szmötyi volt.Meló után benéztem Mészihez,majd vízvétel a Szent Jóska forrásnál.Diófakút út,lõtér,vízmûdomb,sportrepülõtér érintésével hagytam el Egért.Fölkarikáztam Tiba-kútig,piros kör,Várhegyi t.h. Kövesdi kilátónál szusszantam nagyobbat,benyomtam 1 szenyát paprikával,kicsit kamilláztam az esti fényeket az Alföldön,majd +indultam Vasbánya-tetõi elág.felé.Ekkor már fák között sötét volt.Novaji kunyhót érintve piros "+"-en vaddisznókat +ugrasztva becsorogtam Síkfõkútra.Innen aszfalton nyomtam le a maradék távot Gömbösfalváig.
Jólesõ tekerés volt,nem volt sok,de jelenlegi pihentségi szintemhez bõven elég volt...
Jóccakát mindenkinek!
Írta 2012. október 18. - 20:31
Urak!
Ha van vkinek kidobásra itélt tövig menetes autós szelepes belsõje, az inkább hozzám dobja. Elég csak a szelep körüli rész belõle.
Nekem van
Írta 2012. október 17. - 21:40
Írta 2012. október 17. - 21:10
Sly!
Ugye te hátizsákkal szoktál nyomulni bringázáskor?Ivószatyorral?!Vagy csak kulacs?
Nyáron Ómassán vettem vizet magamhoz.Árokparton vascsõbõl folyt,elvileg forrásvíz volt!:-)Bánkúti síháznál az évek alatt csak 1szer láttam vizet adni a forrást.Jávorkútit nem ismerem,gondolom a fennsíkon nem sok vízvételi lehetõség van?!
Ööööö!Sorry!Hosszú hétvégén hétfõ-kedd nekem Mátrában jácccós lesz bringailag!Vagy Mátranovák,Bárna környéke!Még képlékeny a dolog!
Írta 2012. október 17. - 11:18
Ha van vkinek kidobásra itélt tövig menetes autós szelepes belsõje, az inkább hozzám dobja. Elég csak a szelep körüli rész belõle.
Írta 2012. október 16. - 23:11
vaz,mióta bükki eszemet tudom, nem láttam totál szárazon
hát igen, mindig egy biztos pont volt. most már szinte alig akad vízvételezõ hely, vehettem a büfében vicces pénzen palackozott vizet
Írta 2012. október 16. - 22:59
Írta 2012. október 15. - 21:45
Írta 2012. október 15. - 20:56
Írta 2012. október 15. - 09:14
Írta 2012. október 15. - 07:07
Addig Piszta gépe is kész lesz, idõ is jó lesz tán, mert csak keddre mond esõt.
Szerdán összesarozzuk a régi és új Magellan vázakat.