Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Holnap és/vagy hétfõn vki rájd a Bükkben?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
A pyxis igen jó kis váz, nagyon jó geója van. Arról híres mondjuk, évek óta nem nagyon változtatnak a szögeken. Mondjuk minek is, amit egyszer eltalálnak jól...:) Nekem is volt annó egy, még a 2005-ös talán, a fekete színes csíkokkal. Szerettem, de sajna megadta magát a láncvillánál, aztán egy 2007-es sima Pyxis-re lett becserélve, az meg a nseregvázcsõnél ment meg, de az új tulajnál szolgál megcsináltatva. Nekem nincs szerencsém a Maggikkal. :(

Nekem is nemsokára kész a nagykerekûn, alig várom, hogy menjek vele. Majd eltekergek felétek kerékpárzani.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hát,én sem hallottam még rosszat róluk.:-)Régi Pixis-eket is sokat látni maratonokon,24 óráson,stb.
Tiéd milyen színû?Fehér/arany?v. nem is tudom milyen pölö az idei is!
Akkor oda a kocka!Elgurult a gyógyszer,akarom mondani a Kocka!
Gratula!Üdv a "csapatban"!:-)

amúgy én is majdnem vettem egyet idén, de aztán végül nem volt jó a méret, így a karbon XTC lett belõle. de az meg múlt héten került új tulajhoz. nem jött be, nem szerettem meg, olyan semmilyen volt :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hát,én sem hallottam még rosszat róluk.:-)Régi Pixis-eket is sokat látni maratonokon,24 óráson,stb.
Tiéd milyen színû?Fehér/arany?v. nem is tudom milyen pölö az idei is!
Akkor oda a kocka!Elgurult a gyógyszer,akarom mondani a Kocka!
Gratula!Üdv a "csapatban"!:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

fasza kis váz az, gratula hozzá.

köce

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Szerdán voltunk tesztelni. :)

Magellanos lettem én is. Követve Józsi példáját Pyxis Teamre váltottam, csak én a világos oldalt képviselem :)
Ördögkört raktuk meg tárkány irányából. Érdekes módon a vázon lévõ 3 cm sarat a Mészvölgy utáni aszfaltoson szedtük össze. De ott nagyon. Már sötétedni is kezdett, s csak azt éreztük hogy szentel, s táncol a segge. Jó volt. Elsõ váltót még finom hangolni kell. Ülés már nagyjából jó.

fasza kis váz az, gratula hozzá.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Piszta!
Voltatok rájdolni tegnap,v. ma?Milyen vázad van,lesz?Áruld már el,heee!Ne titkolózz!

Ma nyomtam kis ól mánten,nájtrájd tekerést!Reggel turistaúton be Egerbe Via ad Szomolyának.Néhány helyen jó kis szmötyi volt.Meló után benéztem Mészihez,majd vízvétel a Szent Jóska forrásnál.Diófakút út,lõtér,vízmûdomb,sportrepülõtér érintésével hagytam el Egért.Fölkarikáztam Tiba-kútig,piros kör,Várhegyi t.h. Kövesdi kilátónál szusszantam nagyobbat,benyomtam 1 szenyát paprikával,kicsit kamilláztam az esti fényeket az Alföldön,majd +indultam Vasbánya-tetõi elág.felé.Ekkor már fák között sötét volt.Novaji kunyhót érintve piros "+"-en vaddisznókat +ugrasztva becsorogtam Síkfõkútra.Innen aszfalton nyomtam le a maradék távot Gömbösfalváig.
Jólesõ tekerés volt,nem volt sok,de jelenlegi pihentségi szintemhez bõven elég volt...

Jóccakát mindenkinek!

Szerdán voltunk tesztelni. :)

Magellanos lettem én is. Követve Józsi példáját Pyxis Teamre váltottam, csak én a világos oldalt képviselem :)
Ördögkört raktuk meg tárkány irányából. Érdekes módon a vázon lévõ 3 cm sarat a Mészvölgy utáni aszfaltoson szedtük össze. De ott nagyon. Már sötétedni is kezdett, s csak azt éreztük hogy szentel, s táncol a segge. Jó volt. Elsõ váltót még finom hangolni kell. Ülés már nagyjából jó.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Nekem van ;)

Tegyed félre :) Szelepet kivágjuk, maradékból csinálhatsz láncvillavédõt :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Csak nem tyúkbelesítesz?

Sly!
Ugye te hátizsákkal szoktál nyomulni bringázáskor?Ivószatyorral?!Vagy csak kulacs?
Nyáron Ómassán vettem vizet magamhoz.Árokparton vascsõbõl folyt,elvileg forrásvíz volt!:-)Bánkúti síháznál az évek alatt csak 1szer láttam vizet adni a forrást.Jávorkútit nem ismerem,gondolom a fennsíkon nem sok vízvételi lehetõség van?!

Ööööö!Sorry!Hosszú hétvégén hétfõ-kedd nekem Mátrában jácccós lesz bringailag!Vagy Mátranovák,Bárna környéke!Még képlékeny a dolog!

jaja, hátizsákkal tolom. vázon egy kulacs+tatyóban még kettõ tele. így egészen sokáig ki tudom húzni. de már lassan tényleg kezdenek szopássá változni a túrák, annyira nincs víz.

egyszer egy hosszab futás alkalmával benéztem a vizet és már annyira fáradt voltam, hogy a szalajka-völgyben lusta voltam elfutni a nyomós kútig, és inkább ittam a patakból. nem lett tõle semmi bajom :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Piszta!
Voltatok rájdolni tegnap,v. ma?Milyen vázad van,lesz?Áruld már el,heee!Ne titkolózz!

Ma nyomtam kis ól mánten,nájtrájd tekerést!Reggel turistaúton be Egerbe Via ad Szomolyának.Néhány helyen jó kis szmötyi volt.Meló után benéztem Mészihez,majd vízvétel a Szent Jóska forrásnál.Diófakút út,lõtér,vízmûdomb,sportrepülõtér érintésével hagytam el Egért.Fölkarikáztam Tiba-kútig,piros kör,Várhegyi t.h. Kövesdi kilátónál szusszantam nagyobbat,benyomtam 1 szenyát paprikával,kicsit kamilláztam az esti fényeket az Alföldön,majd +indultam Vasbánya-tetõi elág.felé.Ekkor már fák között sötét volt.Novaji kunyhót érintve piros "+"-en vaddisznókat +ugrasztva becsorogtam Síkfõkútra.Innen aszfalton nyomtam le a maradék távot Gömbösfalváig.
Jólesõ tekerés volt,nem volt sok,de jelenlegi pihentségi szintemhez bõven elég volt...

Jóccakát mindenkinek!
Magellan-os

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Urak!

Ha van vkinek kidobásra itélt tövig menetes autós szelepes belsõje, az inkább hozzám dobja. Elég csak a szelep körüli rész belõle. :)

Nekem van ;)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Jaja tyúkbelesítek majd :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Csak nem tyúkbelesítesz?

Sly!
Ugye te hátizsákkal szoktál nyomulni bringázáskor?Ivószatyorral?!Vagy csak kulacs?
Nyáron Ómassán vettem vizet magamhoz.Árokparton vascsõbõl folyt,elvileg forrásvíz volt!:-)Bánkúti síháznál az évek alatt csak 1szer láttam vizet adni a forrást.Jávorkútit nem ismerem,gondolom a fennsíkon nem sok vízvételi lehetõség van?!

Ööööö!Sorry!Hosszú hétvégén hétfõ-kedd nekem Mátrában jácccós lesz bringailag!Vagy Mátranovák,Bárna környéke!Még képlékeny a dolog!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Urak!

Ha van vkinek kidobásra itélt tövig menetes autós szelepes belsõje, az inkább hozzám dobja. Elég csak a szelep körüli rész belõle. :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

vaz,mióta bükki eszemet tudom, nem láttam totál szárazon

hát igen, mindig egy biztos pont volt. most már szinte alig akad vízvételezõ hely, vehettem a büfében vicces pénzen palackozott vizet :(

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vaz,mióta bükki eszemet tudom, nem láttam totál szárazon

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
ó, én olyat nyomtam a hétvégén, marha jó volt az idõ+a terep is. kb egy lélekkel sem találkoztam, leszámítva pár muflont meg szarvast. a jávorkúti forrás is elapadt btw, ez csak plusz infó, hogy más ne szívja meg úgy mint én :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Csütörtökön esetleg én is benne lennék 1 cocózásban!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Bébi sintér függõ, hétfõre tuti van? keddre még talán ...

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Hétközi bringa pl szerda?
Addig Piszta gépe is kész lesz, idõ is jó lesz tán, mert csak keddre mond esõt.
Szerdán összesarozzuk a régi és új Magellan vázakat.