Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Írta 2012. december 05. - 23:40
Írta 2012. december 05. - 23:31
Járt valaki mostanában a Szalajka-völgyben?
Hogy áll a 680 milliós beruházásuk,ami lehetetlenné teszi a bringázást?
Ma volt a TV-ben,hogy tovább épitik ezt az elmeháborodott macskaköves,sétánynak nevezett gányolást.
Erre bezzeg van pénz...
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu
Írta 2012. december 03. - 10:27
Louis:
mijaz a bicikli?
úgy néz ki, tortúra pozitív lehetek, csak egy bicajt kell kölcsönkérnem hozzá...v összerakni enyémet.
IDÕ
szerintem vmi féreglyuk összerántja a napjaimat 18 órásra
piszta:
ja, 11-kor már az asztalon fekve horkoltam széjjel a tombolajegyeket! :-DD
Morzsi duótól ájultam el, tuti.
Az epo faszba se lehet, ha bringa közben morzsi duó menne mp4-be, gecc :-DD
van egy horpasztós képem róladf
Írta 2012. december 02. - 22:27
mijaz a bicikli?
úgy néz ki, tortúra pozitív lehetek, csak egy bicajt kell kölcsönkérnem hozzá...v összerakni enyémet.
IDÕ
szerintem vmi féreglyuk összerántja a napjaimat 18 órásra
piszta:
ja, 11-kor már az asztalon fekve horkoltam széjjel a tombolajegyeket! :-DD
Morzsi duótól ájultam el, tuti.
Az epo faszba se lehet, ha bringa közben morzsi duó menne mp4-be, gecc :-DD
Írta 2012. november 28. - 21:04
Nos,a szaladgálós gép hajtásláncát cseréltem és visszafejlesztettem.Elöl maradt a 22-32-44,hátul 12-14.Hazafelé a Mátyus lovastanyától kifelé a 22-14 kicsit combosabb volt,mint korábban a 32-24,de ki lehetett bírni!:-) 12-es + kell,mert a sebesség hiányozna,jó beletekerni a lejtõkön is.Igazából legjobban 1 agyváltós bringa tetszene,elöl 1 tányérral,úgy igazán letisztult képet mutatna a bringa,de letisztultság miatt SS-t nem csinálok,hülye azért nem vagyok!(bocs Savanya):-)
Fully-ra + jönnek lánckerekek,bontott SLX-ek.Középsõ tányért majd kicsit alakítani kell,he-he!De már 1 használtat szétmûtöttem itthon,h'mit takar az a kompozit,mekkora teherviselés van rajta...
Írta 2012. november 28. - 16:39
Sly!Jössz mostanában a Bükkbe?November végét mondtad!Tekerhetnénk 1 nagyot!:-)
sajna nem jön össze, csak december végén. elméletileg harmincadikán megyünk. majd megírom ha biztos lesz! tekerünk egy nagyot!
Írta 2012. november 27. - 21:39
Írta 2012. november 26. - 16:42
Ha az utcai cipõm sarokrészének külsõ fele kopik(mind a 2-nek),abból is következtethetõ,hogy szupináló a stílusom?
Tegnap nem voltam tekerni,otthon tevékenykedtem.Este kicsi hajtáslánc "low grade" a szaladgálós gépen...Meg majd a fully-n is hajtáslánc csere,kis gányolással:-)
Részletek késõbb!
Piszta!Összeállt már a tyúkbeles szisztem?Nagyon elkapott téged a gramm mánia!
nem mondanám 100% biztosan, hogy igen. a futás azért más, mint a séta. az utcai cipõ inkább nem mérvadó.
Írta 2012. november 26. - 14:11
Egyik kerék tuti, a másik még szelepnél leszisszent reggelre. Majd este folytatás ....
Írta 2012. november 26. - 12:04
Ha az utcai cipõm sarokrészének külsõ fele kopik(mind a 2-nek),abból is következtethetõ,hogy szupináló a stílusom?Futócipõ választás | edzesonline.hu
itt vannak képek, olvasni sem kell
Tegnap nem voltam tekerni,otthon tevékenykedtem.Este kicsi hajtáslánc "low grade" a szaladgálós gépen...Meg majd a fully-n is hajtáslánc csere,kis gányolással:-)
Részletek késõbb!
Piszta!Összeállt már a tyúkbeles szisztem?Nagyon elkapott téged a gramm mánia!
Írta 2012. november 25. - 15:54
Savanya!Térj vissza!A bringához!Most!
Tegnap ovis bálban voltunk. A Juhász család és az Eczet család is emelte az est színvonalát. Habár Eczet Úr idejekorán elpilledt ))
Írta 2012. november 25. - 00:32
"neutrális, pronáló avagy szuplináló lébtartás"-Ezek mit takarnak?(lusta vagyok utánaolvasni-most)Netán azt,h' melyik része ér le hamarabb a lábadnak?
Na!Holnap tekerés?
Futócipõ választás | edzesonline.hu
itt vannak képek, olvasni sem kell
Írta 2012. november 24. - 21:05
Na!Holnap tekerés?
Írta 2012. november 24. - 16:22
a futással csak fokozatosan. elõször csak kocogj, olyan lassan, hogy már cikinek érezd. akkor jó a tempó. minél lassabban, minél tovább, minél többször. így lehet ngayon szépen javítani az aerob állóképességet. téli alapozásnak is tökéletes.
valamint nagyon fontos a megfelelõ futócipõ kiválasztása is! meg kell állapítani, hogy milyen a futóstílus (neutrális, pronáló avagy szuplináló lébtartás) és annak megfelelõen kell dönteni. a futás fokozottan igénybe veszi az ízületeket, így ha esetleg van egy kis túlsúly, akkor érdemes párnázottabb cipõt választani, aminek jobb a csillapítása. és mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem hat perc alatti kilométerekkel kell kezdeni. az szerintem nálad bõven aerob zónán kívüli futás volt.
Írta 2012. november 24. - 00:34
Írta 2012. november 23. - 22:37
Ma volt kis bringa melóba.Noszvaj,Bogács,Cs.falu,Bükkzsérc,V.f-ház,Tárkány kört terveztem reggel,de nem indultam elég korán.Így csak begurultam Egerbe,piaccsarnokban vettem 1 csokis csigát,utána pedig a városban kolbászoltam,Szépasszony völgybe mentem ki.Csordogáltam lefelé melóba,ekkor az esõ is eleredt.D.u. benéztem A Nagy kerékpárba,ekkor megint elkezdett esni.Na elõ az esõkabát és gatya,de Vécsey völgybe kiérve el is állt,így le is vetettem a vízálló göncöket,mert nagyon meleg lett volna hazáig.Amúgy elég kellemes volt az idõ...
Írta 2012. november 20. - 08:49
ÓÓÓ Laleee!!!
Mi nem vagyunk ám ilyen tökös legények Én multhéten rászántam magam s futásra vetemedtem. Kezdésnek le is nyomtam bõ 8 km-t szûk 45 perc alatt. Na ezzel sikerült is oylan szinten hazavágni a lábaim, hogy a hétvégi bájkolás a feledés szürke homályába merült. Faca laza kis csont hártya gyúlladás bejátszott a sípcsontokon. Pénteken meg szombaton már a járás is szenvedés volt. Szombaton jegeltem, így újra járóképes lettem.
Úgyérzem hnap este futás. Ha hnap sikerül megkapnom az új külsõ gumikat, akkor szombaton tubeless install, vasárnap meg talán teszt. De ez utóbbi majd kiderül
a futással csak fokozatosan. elõször csak kocogj, olyan lassan, hogy már cikinek érezd. akkor jó a tempó. minél lassabban, minél tovább, minél többször. így lehet ngayon szépen javítani az aerob állóképességet. téli alapozásnak is tökéletes.
Írta 2012. november 19. - 22:20
Mi nem vagyunk ám ilyen tökös legények Én multhéten rászántam magam s futásra vetemedtem. Kezdésnek le is nyomtam bõ 8 km-t szûk 45 perc alatt. Na ezzel sikerült is oylan szinten hazavágni a lábaim, hogy a hétvégi bájkolás a feledés szürke homályába merült. Faca laza kis csont hártya gyúlladás bejátszott a sípcsontokon. Pénteken meg szombaton már a járás is szenvedés volt. Szombaton jegeltem, így újra járóképes lettem.
Úgyérzem hnap este futás. Ha hnap sikerül megkapnom az új külsõ gumikat, akkor szombaton tubeless install, vasárnap meg talán teszt. De ez utóbbi majd kiderül
Írta 2012. november 18. - 21:10
Mert az nem lehet,h'csak nekem van ennyi szabadidõm,mert nincs is!Már ez vagy a 4.hétvége,ami nem pihenéssel telik:fusi,munkahelyi meló,tesómék költöznek,ott glettelés,csiszolás,festés.
De azért bringát most is be-beiktatok:szerdán melóba aszfalton,tegnap melóba,majd ki Szilvásra 1 kis terepezéssel idõ szûke miatt.Bélapátról katonasíroknak mentem ki,onnan +1szerûen le Horotna-vgy-be,és Szalajka-vgy-be.Kicsi terep,de jólesõ volt.Katonasírokhoz a kemény mászás kezdete volt tekerhetetlen kb. 20m-en,de utána simán lehetett nyeregben abszolválni!5 körül pedig irány haza-de csak aszfalton.Ma meg Tesómékhoz mentem le bájkkal Szihalomra.
Pedig Béres cseppet sem szedek!:-)
Most elvonulok aludni,rám fér!
Jóccakát a helyi erõknek,meg mindenkinek!