Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
OK!Akkor oda fog menni!A francért nem tudok üzenetet küldeni?!

Savanya!Tortúrát kihagyom,anyagi okból is,göthõs is vagyok,táppénzeskedem.Majd számolj be,h'kaptál-e vmi plakettet!Mond azt,h'nincs meg minden cucc a saját többsebis kontenbájkodhoz!
Én majd legközelebb a szilveszteri többnaposon tervezek 1 nagy bringázást a Mátrában régi haverral/haverokkal.Csak jöjjek rendbe addig...
Magellan-os

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Papszi!Üzenet ment!Remélem megkaptad?!

Sajna nem :(. De ha nem megy itt, akkor elküldheted a balazs_viktorkukacfreemailponthu-ra.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szombaton tortúra, fasznyakúak
nagyon menõ biciklim van ám kölcsönkérésileg,(ájsz kóna dawg döluksza E! beszartok behugyoztok, milyen jól áll nekem) úgyhogy örömmel venném, ha vki csatlakozna
szám a régi
(csak megcsináltattam a két metszõfogam)
grátisz birspálinka fogyasztás végig az elsõ csatlakozónak
röggel korán kéne indúnyi, mert este céges míítingem lesz

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Papszi!Üzenet ment!Remélem megkaptad?!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Hoppp,ezt dátumilag benéztem!:-)

Ezt be :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hoppp,ezt dátumilag benéztem!:-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Aszfalt volt. Felmentünk megyehatárig meg vissza.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Terep v. aszfalt a terv,ha +kérdezhetem?!:-)Bár most kissé göthös vagyok,de hétvégéig kinõhetem.
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás
Vasárnap ha minden igaz tekerünk egyet.
Elvileg jó idõt mondanak.
Ma reggel én már leakasztottam a plafonból a gépet, és bringázz a melóba volt :-)
Jól esett.
Remélem holnap hasonlóképp, és nem az esõre gondolok.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát alapozásnak most max a pálinkás pohár emelhetése megy. Futásra vagy idõm, vagy energiám nincs este 9kor, vagy az idõ olyan hogy. Magellan pihen. Szombaton lepuceválom,s lekenem.
Illetve az elsõ tubellesst akarom szétszedni mer kanyar van a gumiban, s nem kéne. Legumizom, majd újra rakom, s tejezem. De ha jobbra fordul az idõ s lesz kis szabadidõm akokr rakok vmit. De úgy érzem nem mostanság lesz.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Volna egy kérdésem!Bár nem valami nagy itt az aktivitás!
Volna-e ingerencia egy bringával Demjénbekimenõsvízbeáztatósitaltszopogatós mítingre?Mert a zasszonnyal nemigen fogok menni fürdõbe 1 jó darabig,én meg már igényelném elég rendesen!Vagy lehet Bogács is!Vkinek kedv hozzá?!

Vasnap nyomtam 1 laza 40est Kövesd és környékén,amolyan felfedezõ tekerészést,aszfalton.Meg kis vizet is hoztam...

Piszta!Mi van veled?Józsi?Nyomattok vmi alapozást?Futás,kis bringa néha?Járatni kell a Magellann-t,mert szégyent hoz a nevére!!! :-)
Magellan-os

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 550 hozzászólás

Hát aki azon nem tudott normálisan végig menni az nem is igazi túrázó,szóval annak a "tükör aszfalt" lenne az optimális,cobranco-t idézvén,mert a videóidban is állandóan azzal vagy kiakadva,hogy ilyen meg olyan...Na az ilyen emberek ne menjenek erdõbe,fõleg ne a bükkbe.Hadják meg az erdõszeretõknek akik úgy szeretik amilyen!

Itt valami félreértés van,én nem az erdei úttól vagyok kiakadva,hanem,a helyére épitett diszburkolatnak nevezett förmedvénytõl,ami kerékpározásra, túrázásra vagy sétálgatásra is alkalmatlan.

Ha már velem példálóztál,tegyük helyre a dolgokat:amit össze szoktam hasonlitani: aszfaltot-aszfaltal,és nem az erdei utat vagy túristaösvényt vagy más kombinációkat egymással…csak,hogy ne keverd a szezont a fazonnal.

Én is járok terepre bringázni/bár most már ritkábban/,túrázni,azzal egyetértek,hogy az erdõ maradjon úgy,amilyen,épp ezért hoztam fel ezt a témát,mert ami a Szalajka völgyben készül(t),az merénylet a természet ellen.

Egyébként a legújabb hir:

Idézet egy másik fórumból:

"Pár napja voltam kint a Szalajkában és már készen van . Lényegében a Villa Negrától leaszfaltozták az utat egészen az erdei vasút felsõ végállomásáig ! A partosabb részeken néhány méterenként keresztben az út két szélén kisebb kövekbõl sávokat raktak az aszfaltba . Középen meghagyva kb 1 méter széles aszfaltos részt. Most már akár országúti versenygéppel is ki lehet menni a tisztásig . Szerintem sokkal jobb a helyzet , mint azt a filmben láttuk ."

Különben a Fátyol-vizesést is szétrámolták,azzal nem tudom mi lett?

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

ádámxx

ádámxx

vendég

• felfüggesztett
  • 41 hozzászólás

Hát akkor megsúgom,hogy azon a macskakõszerû szaron nemcsak a pesti tüsarkúak,de én túracipõben sem tudtam normálisan menni...

Itt a mûsor:

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/119429_miert_epitenek_utat_az_erdo_kozepen.html

Hát aki azon nem tudott normálisan végig menni az nem is igazi túrázó,szóval annak a "tükör aszfalt" lenne az optimális,cobranco-t idézvén,mert a videóidban is állandóan azzal vagy kiakadva,hogy ilyen meg olyan...Na az ilyen emberek ne menjenek erdõbe,fõleg ne a bükkbe.Hadják meg az erdõszeretõknek akik úgy szeretik amilyen!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Jahhh!Pimasz úr nagy beleéléssel mondta a kisvasúton száguldva:"De jó kis hely ez!" :-)
Tökhéj Turbo volt szerintem,aki bringásként "elszáguldott" a háttérben a Fátyol vízesés alatt...
Szó mi szó:úgy jó ez,ahogy sz.r!Jobb nem lett az út,de legalább kakább,A hülye kocatúristák eddig is fölmentek tangapapucsban is,nem kellett ahhoz ilyen út.

biztos vagyok benne, hogy valakinek nagyon jól jött ez az út...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Jahhh!Pimasz úr nagy beleéléssel mondta a kisvasúton száguldva:"De jó kis hely ez!" :-)
Tökhéj Turbo volt szerintem,aki bringásként "elszáguldott" a háttérben a Fátyol vízesés alatt...
Szó mi szó:úgy jó ez,ahogy sz.r!Jobb nem lett az út,de legalább kakább,A hülye kocatúristák eddig is fölmentek tangapapucsban is,nem kellett ahhoz ilyen út.
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hát akkor megsúgom,hogy azon a macskakõszerû szaron nemcsak a pesti tüsarkúak,de én túracipõben sem tudtam normálisan menni...

Itt a mûsor:

http://tv2.hu/musoraink/aktiv/119429_miert_epitenek_utat_az_erdo_kozepen.html

azért az meglepett, hogy ezzel foglalkozott a TV2.

cobranco

cobranco

vendég

• fórumtag
  • 550 hozzászólás

Itt a mûsor:

http://tv2.hu/musora...do_kozepen.html

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

A sziklaforrásnál kora õsszel már volt padka,de aztán nemes 1szerûséggel kiszedték a betonból!Vmiért nem volt jó!:-)Nov. közepén voltam arra utoljára,akkor már kész volt az út,helyenként terméskõ van a betonba beépítve.A kisvasút fölsõ állomásáig,a tisztásig le van betonozva az út.Nekem nem tetszik!!!Jobb volt a dzsuvás út!Kilõtt vaddisznó és szarvas pickup-on szállítására 40-nel száguldozva erdészbácsiknak jó!!!F.szom!

Eger is jól nézett ki tegnap este:tükör jég volt a Kertész,Maklári,Szarvas tér,Mekcsei,várállomás Vécsei-völgyig.Többek közt!
Szerdán bevállaltam bicóval a melóba menetelt és hazautat.Sima liba!Jók voltak az utak,nem kellett nagyon lassabban menni!:-))

én sem értem, hogy miért nem volt jó ott a normális erdei út. nem akarok paraszt lenni, de valszeg a pesti tûsarkús turisták miatt kellett...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
A sziklaforrásnál kora õsszel már volt padka,de aztán nemes 1szerûséggel kiszedték a betonból!Vmiért nem volt jó!:-)Nov. közepén voltam arra utoljára,akkor már kész volt az út,helyenként terméskõ van a betonba beépítve.A kisvasút fölsõ állomásáig,a tisztásig le van betonozva az út.Nekem nem tetszik!!!Jobb volt a dzsuvás út!Kilõtt vaddisznó és szarvas pickup-on szállítására 40-nel száguldozva erdészbácsiknak jó!!!F.szom!

Eger is jól nézett ki tegnap este:tükör jég volt a Kertész,Maklári,Szarvas tér,Mekcsei,várállomás Vécsei-völgyig.Többek közt!
Szerdán bevállaltam bicóval a melóba menetelt és hazautat.Sima liba!Jók voltak az utak,nem kellett nagyon lassabban menni!:-))
Magellan-os

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Üdv mindenkinek!

Járt valaki mostanában a Szalajka-völgyben?

Hogy áll a 680 milliós beruházásuk,ami lehetetlenné teszi a bringázást?

Ma volt a TV-ben,hogy tovább épitik ezt az elmeháborodott macskaköves,sétánynak nevezett gányolást.

Erre bezzeg van pénz...

hát az valami borzalom. én októberben láttam utoljára, nagyon nagy baromság... betonozzák le az egész ki....ott hegyet. idióták.