Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Hahó!Mi van itt?Semm?Ja..Na mindegy,beszélgetek kicsit magammal.
Szombaton dobtam kis tekercset Völgyfõ-házhoz vízvétel ürügyén.Gyönyörõ napos idõ volt,bár Bogács,Cserépfalu körzet szeles volt,visszafelé(déli szél?).

Vki dobott mostanában vmi sportértékkel bíró bringázást?Vagy csak a sok lóvét hajtjátok melóban?
Vasárnapra tervezek kis bringázást,bár zord idõ lesz,úgy néz ki!Ha mégsem...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
De nem a panelban?!:-)
Tegnap egy haverral Gödöllõn voltunk bringát vásárolni,egy Merida 1-20-at,használtban.Én voltam a szakértõ :-) Nagyon megkímélt gép,elég jó felszereltség,2010-es,össze is jött a biznisz...
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én meg kipucoltam a kazánt.
bebebe

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Hát szombaton Nyomtunk Józsival egy Tárkány - Pazsag - MH - Bánya hegyi elág - Tárkány - Eger-t. Itt-ott volt meglepetés :)
Tárkányban a tótól Oldalvölgyig az egynyomoson raktuk meg. Kivett rendesen minket az a 3 km.
Vasárnap nem volt CC. Feriék gyalogtúráztak. Én meg megfürdettem a bringát. Józsi meg a teleszkópot boncolta fel :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ahoy!Vót-e valami cécézés vasárnap?
Rugóstagot kipuccantottam,nem igazán volt benne piszok!Happy!Most már tényleg nekilátok a felkészítésnek...Készül egy lámpa is,már csak kormányra/esetleg másra való fölfogatást kivitelezem.
Na,meg egy ilyet is összehozok még tavaszig,okos kis mûanyag:
http://www.muckynutz...54b-500x500.jpg
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Buék rántottabájkosok

Viszont kívánom!

Én most kihagyom,ma lenyomtam egy 90-est,elég is volt bõven!Derecske oda-vissza aszfalton.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
No akkor holnapra mi a terv?

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Buék rántottabájkosok
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
na teló kész, mi Józsival készen állunk egy laza CC-re :)

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Melássuk!Fully-t monnyuk le kéne szervizelnem teló és rugóstagilag!:-( Szólok telcsin,ha oks a dolog!!!

Én is telószervizelésbe vagyok. Jelenleg alkotó elemeire van szedve.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Ájsz elvtárs depresszióval határos frusztrált antikontenbájos hozzáállásának köszönhetõen még mindig nálam pihizik kicsit tortúra után kiglancolva a bicaja. elszántam magam, hogy visszaadom az eredeti kölcsönkapójának, de.
kenjük össze. vasnap?

Melássuk!Fully-t monnyuk le kéne szervizelnem teló és rugóstagilag!:-( Szólok telcsin,ha oks a dolog!!!
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Ájsz elvtárs depresszióval határos frusztrált antikontenbájos hozzáállásának köszönhetõen még mindig nálam pihizik kicsit tortúra után kiglancolva a bicaja. elszántam magam, hogy visszaadom az eredeti kölcsönkapójának, de.
kenjük össze. vasnap?

összevan az most is :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kenjük össze. vasnap?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Ja,buék la!Mindenkinek!
Megvolt az elsõ bringázás,kis forrásvíz vadászat,nagyrészt terepen.Képek a Túrák Magyarországon topikban.
Savanya!Látsz rá esélyt,hogy tavaszig összeüssünk 1-2 közös rontenbájkolást!Vagy milyen e helyzeted melóhelyen vagy egyéb szempontból?!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
buék E.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ööö..
8-kor indultunk, s negyed hét körül értünk be a Lenkey suliba
de a java -tar kõ- kimaradt, de annak már adott helyzetben tényleg nem lett volna sok értelme...

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Nem vagytok semmik!Gratula!Képeket néztem,hát tényleg volt hó 1-2 helyen,nem kevés!
Mennyi idõ alatt nyomtátok le?Mert úgy láttam,rátok sötétedett!

Sly!
Jöttök/jössz föl szilveszterre a Bükkbe?

Tegnap nyomtam kis bringát melóba oda-vissza.Naon jól esett így pár nap táppénz és karácsonyi punnyadás után!Reggel azért elég lassú voltam,nem hasítottam nagyon.:-)Mintha fékeztem volna az emelkedõkön...
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ja, zsivány! :D
Volt olyan kemény mint a szilvás hosszú! Vagy olyanabb!
Ilyen volt-e.
Boldog ünnepeket!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ja, betyár volt.
járt plakett, nem kis kummantással-bánkuti öh. elõrébb hozódott, durva hóhelyzet miatt kihagytuk Tar követ, lementünk bányahegynek aszfalton Tamás kútig. De így is beszabehu.Konkrétan fel volt fagyva minden.
pár kép van Alex elvtárs fotói között asszem.
BKKés BUÉK mindenkinek

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Kellemes ünnepeket minden aktív és nem aktív bájkernek!Sok bejglit belétek!Itthon már most sütidömping van!:-)
Magellan-os