Van egy eladó bontatlan Specialized Combo2 pumpám. Pumpálós, patronos, megoldás. Ha valakit érdekel ne legyen rest keresni.

Lajos, rajta vagyok a fénykép ügyön, csak itt most kavarodás van, tegnap hoztuk haza a fiam a kórházból. kivették a manduláját, de csütörtökön az éjszakás nõvér elcserélte az infúzióját, és a gyerek folyadékpótló helyett 40%-os glükózt kapott öt órán keresztül. így került életveszélyes állapotban az intenzív osztályra, kis híján diabéteszes kómába esett. szerencsére azóta már jól van, le tudták vinni a vércukrát, megúszta agykárosodás nélkül. szóval egy darabig most nem fogok tudni menni tekerni, de a képet elõkerítem és elküldöm még ma!
b+...mákja volt cseppecerónak E.
épüljön fel, rajzolja a falat alkoholos filccel.
anno én az elsõ nõgyógyászt akartam megkérdezni rendesen, de lebeszéltek, már a folyosón. pedig elég szép zseton odalapátoltunk a péniszorrújának.
E.
Atya ég!!!Akkor nem csak itt Egerben csapnivaló a egészségügy?!Ilyenkor önbíráskodni támadna kedvem!!!Erre nem lehet mentség semmi!Aki emberek egészségéért felel,az inkább ellenõrizne le mindent 8-szor!!!
Természetes,hogy maradtok otthon!Semmi gond!
Jobbulást kívánok a gyerkõcnek,nektek kitartás!
Piszta!
Tavaly nyáron beszéltünk egy babakocsiról és egy kiságyról.Ha tudsz,dobj már egy képet a kiságyról,aztán a többit meglátjuk!
Használható normálisabb V-féke van-e vkinek?E+H,menetes pofát fogadó...Természetesen nem baj,ha használt!De ha ócsó új,az sem baj :-D
Tegnap volt kis melóba tekerés:reggel is mondhatni pofaszél és délután is,basszus!De jól esett,kicsit rádolgoztam az izomlázra...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
volt egy szabad délutánom, küldtem egy negyvenest a gáton. (jé, ez még rímelt is) tizenhárom fok basszus
Hahó!Mi van itt?Semm?Ja..Na mindegy,beszélgetek kicsit magammal.
Szombaton dobtam kis tekercset Völgyfõ-házhoz vízvétel ürügyén.Gyönyörõ napos idõ volt,bár Bogács,Cserépfalu körzet szeles volt,visszafelé(déli szél?).
Vki dobott mostanában vmi sportértékkel bíró bringázást?Vagy csak a sok lóvét hajtjátok melóban?
Vasárnapra tervezek kis bringázást,bár zord idõ lesz,úgy néz ki!Ha mégsem...