Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Posted 2013. February 04. - 09:34
Van egy eladó bontatlan Specialized Combo2 pumpám. Pumpálós, patronos, megoldás. Ha valakit érdekel ne legyen rest keresni.
Posted 2013. February 02. - 16:22
Posted 2013. February 01. - 22:57
Úgy néz ki,jól mûködik a fék!Még aznap este fölraktam,tegnap ki is próbáltam,bár most nem volt nagy dzsúz az utakon!Helyette reggel lefagyott út Várkúti elág.-tól.Alig kezdett lejteni az út,kicsit kicsúszott balra a segge,elág.-tól lentebb Eger felé éles balos kanyart egyenesebben vettem,mint szoktam,konkrétan 2 kerék és 1 láb letéve,mert tükör jég volt az út.Majdnem arcomra fagyott a mosoly.Onnantól kezdve lejtõkön tempomattal,lassan csorogtam,de megúsztam perec nélkül.
Még kell vmi normálisabb pofa is a fékre...
Posted 2013. February 01. - 20:23
Lajos, rajta vagyok a fénykép ügyön, csak itt most kavarodás van, tegnap hoztuk haza a fiam a kórházból. kivették a manduláját, de csütörtökön az éjszakás nõvér elcserélte az infúzióját, és a gyerek folyadékpótló helyett 40%-os glükózt kapott öt órán keresztül. így került életveszélyes állapotban az intenzív osztályra, kis híján diabéteszes kómába esett. szerencsére azóta már jól van, le tudták vinni a vércukrát, megúszta agykárosodás nélkül. szóval egy darabig most nem fogok tudni menni tekerni, de a képet elõkerítem és elküldöm még ma!
Sly, remélem hamar felépül a csemete! Elképesztõ, hogy egy gyerekosztályon ilyesmi megtörténhet!
Üdv
Posted 2013. January 30. - 07:40
b+...mákja volt cseppecerónak E.
épüljön fel, rajzolja a falat alkoholos filccel.
anno én az elsõ nõgyógyászt akartam megkérdezni rendesen, de lebeszéltek, már a folyosón. pedig elég szép zseton odalapátoltunk a péniszorrújának.
E.
azt ne is emlegesd. a feleségem is egy hétig volt intenzíven szülés után, mert nála meg a toxémiát nem vették észre, HELLP szindróma lett belõle, õ is éppen hogy csak megúszta... a falat egyébként valóban összefirkálta, csak éppen zsírkrétával
Posted 2013. January 30. - 00:54
épüljön fel, rajzolja a falat alkoholos filccel.
anno én az elsõ nõgyógyászt akartam megkérdezni rendesen, de lebeszéltek, már a folyosón. pedig elég szép zseton odalapátoltunk a péniszorrújának.
E.
Posted 2013. January 29. - 12:41
Atya ég!!!Akkor nem csak itt Egerben csapnivaló a egészségügy?!Ilyenkor önbíráskodni támadna kedvem!!!Erre nem lehet mentség semmi!Aki emberek egészségéért felel,az inkább ellenõrizne le mindent 8-szor!!!
Természetes,hogy maradtok otthon!Semmi gond!
Jobbulást kívánok a gyerkõcnek,nektek kitartás!
én is egy vascsõvel indultam hajnali negyed négykor a kórházba, de anyám lebeszélt. jó lesz még az a vascsõ valamire.
Posted 2013. January 29. - 09:41
Természetes,hogy maradtok otthon!Semmi gond!
Jobbulást kívánok a gyerkõcnek,nektek kitartás!
Posted 2013. January 29. - 08:49
Posted 2013. January 27. - 19:30
Posted 2013. January 27. - 13:14
Piszta!
Tavaly nyáron beszéltünk egy babakocsiról és egy kiságyról.Ha tudsz,dobj már egy képet a kiságyról,aztán a többit meglátjuk!
Használható normálisabb V-féke van-e vkinek?E+H,menetes pofát fogadó...Természetesen nem baj,ha használt!De ha ócsó új,az sem baj :-D
Tegnap volt kis melóba tekerés:reggel is mondhatni pofaszél és délután is,basszus!De jól esett,kicsit rádolgoztam az izomlázra...
Lajos! tökéletes állapotú Chicco hordozó nem érdekel baráti áron? Piros, szóval uniszex.
Posted 2013. January 26. - 22:38
Tavaly nyáron beszéltünk egy babakocsiról és egy kiságyról.Ha tudsz,dobj már egy képet a kiságyról,aztán a többit meglátjuk!
Használható normálisabb V-féke van-e vkinek?E+H,menetes pofát fogadó...Természetesen nem baj,ha használt!De ha ócsó új,az sem baj :-D
Tegnap volt kis melóba tekerés:reggel is mondhatni pofaszél és délután is,basszus!De jól esett,kicsit rádolgoztam az izomlázra...
Posted 2013. January 24. - 22:34
Posted 2013. January 24. - 14:23
Kedden,szerdán kocogtam kicsit.Keddi egész jól esett,tegnapi is,de tegnap csippet besavasodtam,pedig csak lájt tempo volt.???
Posted 2013. January 22. - 20:47
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2013. January 22. - 16:22
volt egy szabad délutánom, küldtem egy negyvenest a gáton. (jé, ez még rímelt is) tizenhárom fok basszus
13 fok?Az kellemes,lenne itt is.Itt sem volt túl rossz,kb.6 fok.
Savanya!Nem is a hõmérséklettel volt gondom,hanem az esõ rámfagyott konkrétan.Kemény volt a kabát rajtam. :-)
Tavasz az még soká lesz!Nincs most SS-en kívül semmi rontenbájkod?!Emlegettél vmi dirt szerû alu vázat korábban?!
Én meg este elmegyek kocogni,ha nem esik...
Posted 2013. January 21. - 15:58
Posted 2013. January 20. - 22:45
kinn voltam szánkózni fikásorrúakkal, királyság
rakok össze már valami ótvart megint (merevfarú, mongoose nx 7.1 2001 bõ' :-D ) tavasszal brinyózhatunk
Posted 2013. January 20. - 21:00
Én csütörtökön dobtam meg melót aszfalton.Idõ sem volt túl hideg,talaj menti fagy,mert fõleg Egerben nagyon fehérek voltak az utak.Hazafelé pedig teszteltem a s.k lámpámat:
https://picasaweb.go...606381676781666
Kinézetre olyan,amilyen,de jobb,mint a Cateye HL-EL300,pedig az sem rossz a kis ledjeivel...
Ma is dobtam egy 35-öst,jégszobor lett belõlem,pedig nem így indult a tekerés.Szomolya-Kövesd-Bogács-Noszvaj-Szomolya fért bele,elég is volt most ennyi!
Posted 2013. January 17. - 12:25
Hahó!Mi van itt?Semm?Ja..Na mindegy,beszélgetek kicsit magammal.
Szombaton dobtam kis tekercset Völgyfõ-házhoz vízvétel ürügyén.Gyönyörõ napos idõ volt,bár Bogács,Cserépfalu körzet szeles volt,visszafelé(déli szél?).
Vki dobott mostanában vmi sportértékkel bíró bringázást?Vagy csak a sok lóvét hajtjátok melóban?
Vasárnapra tervezek kis bringázást,bár zord idõ lesz,úgy néz ki!Ha mégsem...
én edzek rendesen. nagyrészt görgõ, de ahogy szárad, vagy nem esik, húzok kifelé montival aszfaltra. meg persze futogatok heti negyven-ötvenet.