Józsi!Mi az külföldi oldal neve,amit hétvégén említettél?Alkatrészileg!
Jobban vagy már Piszta?
Action Sports-Bike Onlineshop
Persze jól vagyok, szinte már az összes zselé kiment a zarcomból.
Józsi!Mi az külföldi oldal neve,amit hétvégén említettél?Alkatrészileg!
Jobban vagy már Piszta?
kéne vmi nem túl vastag átmeneti munkajárós bicós hosszúujjas kesztyû
ilyen trendi munkáscuccra gondoltam, avagy tipp?
Miért nem szóltál hogy kell víz, én hozzá sem nyúltam speciel.
De még mire hazaértünk sem voltam szomjas.
Mondjuk azért késõbb becsusztattam 1 sört, de csak hogy helyet csináljak másnak a hûtõben :-)
De tény hogy jó kis túra volt.
Miért nem szóltál hogy kell víz, én hozzá sem nyúltam speciel.Zsír volt a mai tekerés. De sajna a hideg vízbõl éppen hogy csak kortyolgattam, így sikerül dehidratálódnom. Még most is fáj a fejem.
A combjaim Mónoséltõl savasodtak durván. Nem volt elektrolit utánpótlás. De ezektõl függetlenül is élveztem a mai napot.
És egy Szarvaskõ-Egercsehi,onnan vagy Szúcs-Egerbocs-Bátor-E.bakta-Eger,vagy Bekölce-Mikófalva-Mónosbél-Szarvaskõ-Eger körhöz mit szólnátok?
Nekem az is tök megfelel.És egy Szarvaskõ-Egercsehi,onnan vagy Szúcs-Egerbocs-Bátor-E.bakta-Eger,vagy Bekölce-Mikófalva-Mónosbél-Szarvaskõ-Eger körhöz mit szólnátok?
Ezek közül vmelyik pont jó lesz, csak ne a megyehatáros, mert az már kezd uncsi lenni most.Ha nem rosszabodok, s az idõ olyan lesz mint a mai, akkor így betegen is bevállalok vmi lightot. Izzadós lesz meg nyögõs, de kell. Szóval nagy dolgokat azért ne tervezgess. A szokásos megyehatáros etap, vagy esetleg zsérc kör, netán, Eger - Szalók - Verpelét - Tarnaszentmari - Szólát - Eger?
Biztos rendesen hó van még ott.
Én ma Pazsag-Megyehatárt nyomtam, háát...volt egy két hely ahol még igencsak nem arra ment az eleje amerre én akartam. Szóval 680m-en már rendesen hó van, vagyis fennsik szánkópálya lehet.
Vasárnapra én is tervezek vmi aszfaltozást, meg ha Piszta kiprüszköli magát akkor lehet õ is csatlakozik.
Biztos rendesen hó van még ott.Hát,ja!
Tegnap mondta egy haver,hogy múlt hétvégén még 60 cm természetes hó volt Bánkúton(és gondolom a fennsíkon is).Még ha olvadt is kicsit,aakor sem lehet most könnyû bringázni odafönt.Én is inkább aszfaltozom majd egy nagyot hétvégén...Meg gyalogtúrázunk az asszonnyal,mint múlt hét szombaton is.Bitang jó környék ez a dimbes-dombos rész itt a környéken,sok fölfedezni való út van erre,jó talajjal.Bringával is igen sokat fogok menni tavasztól ezen a környéken.