Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Józsi!Mi az külföldi oldal neve,amit hétvégén említettél?Alkatrészileg!

Jobban vagy már Piszta?

Action Sports-Bike Onlineshop

Persze jól vagyok, szinte már az összes zselé kiment a zarcomból.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Te stabil résztvevõ vagy,veled számoltam!:-) Ha idõjárás engedi,bájkkal támadjuk Hutát idén is?!Mondjuk,ha olyan lesz az idõ és a talaj is olyan lesz,én terepen közelítem meg a fully-val Répást!!!
Ja,én is alszom fönt egy éjszakát!
Magellan-os

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
én sztem egy éccakát fennalszom.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Fórumtalira nem jön innen vki?

Józsi!Mi az külföldi oldal neve,amit hétvégén említettél?Alkatrészileg!

Jobban vagy már Piszta?

Ma bringa melóba,reggel Noszvajon,Síkfõkúton,de legfõképp Várkúti elág.-tól Szõlõcskepusztáig tél volt.Minden havas,út szerencsére hó/jégkásás,azon jól lehetett menni.Szõlõcskepusztától már egyre jobban eltûnt a hó,Egerben már semmi!
Délután már világosban érek haza!:-) Lassan már lehet meló után is erdõbe merészkedni...
Magellan-os

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
16 éves szilvapálesszel is lazíthatok... :-) Jobban üt,mint Klicsko.
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

kéne vmi nem túl vastag átmeneti munkajárós bicós hosszúujjas kesztyû
ilyen trendi munkáscuccra gondoltam, avagy tipp?

Én anno küllõbe vettem Ventura nevû kesztyût. Vastag, de újjak között szellõzõsebb.
Ára sem volt horror.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
A "lazíts cseresznyével" mondat naon bejött, bár most csak körtém, meg egy kis almám van.. :-S
jó lenne már nekem is csatlakoznom, fak.
más
kéne vmi nem túl vastag átmeneti munkajárós bicós hosszúujjas kesztyû
ilyen trendi munkáscuccra gondoltam, avagy tipp?

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
"De ettõl függettlenül kellett volna innom." -Ez így van!Ilyen hidegben is kell a folyadék utánpótlás!Izzadni még kis tempó mellett is lehet.Nekem bement fél liter a thermokulacsból és a másik kulacsból is vagy 3-4 deci víz.Mondjuk a víz olyan hideg volt,hogy csak kis melegítés a szájban és utána nyeltem le.
Egy meggyes karamellamalátás Sopronit én is bedobtam este :-)
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Miért nem szóltál hogy kell víz, én hozzá sem nyúltam speciel.
De még mire hazaértünk sem voltam szomjas.
Mondjuk azért késõbb becsusztattam 1 sört, de csak hogy helyet csináljak másnak a hûtõben :-)
De tény hogy jó kis túra volt.

Olyan nagyon szomjas sem voltam, mert nem volt meleg. De ettõl függettlenül kellett volna innom. Ideje lenne már megtanulnom. Na sebaj.

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Zsír volt a mai tekerés. De sajna a hideg vízbõl éppen hogy csak kortyolgattam, így sikerül dehidratálódnom. Még most is fáj a fejem.
A combjaim Mónoséltõl savasodtak durván. Nem volt elektrolit utánpótlás. De ezektõl függetlenül is élveztem a mai napot.

Miért nem szóltál hogy kell víz, én hozzá sem nyúltam speciel.
De még mire hazaértünk sem voltam szomjas.
Mondjuk azért késõbb becsusztattam 1 sört, de csak hogy helyet csináljak másnak a hûtõben :-)
De tény hogy jó kis túra volt.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Zsír volt a mai tekerés. De sajna a hideg vízbõl éppen hogy csak kortyolgattam, így sikerül dehidratálódnom. Még most is fáj a fejem.
A combjaim Mónoséltõl savasodtak durván. Nem volt elektrolit utánpótlás. De ezektõl függetlenül is élveztem a mai napot.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Köszönet urak a mai tekerést!Jó volt,meg lesz jobb is!93 kilcsi lett,mire hazaértem.Noszvajtól azért már volt némi izomfáradtság,de hallottam egy jó házi receptet rá:
Lazíts cseresznyével | Men's Health Magyarország

Piszta!
Javítottam és nyilvánossá tettem a képeket:
Henkelt lámpám:https://picasaweb.go...606381676781666
A s.k. sárvédõ:https://picasaweb.go...378214765112738
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

És egy Szarvaskõ-Egercsehi,onnan vagy Szúcs-Egerbocs-Bátor-E.bakta-Eger,vagy Bekölce-Mikófalva-Mónosbél-Szarvaskõ-Eger körhöz mit szólnátok?

Akár, kmben kb ugyanannyi. Szintben meg szerintem kevesebb, ami nekem speciel most nem baj.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
10re bent leszek,aztán melássuk...Tali a mosónál????De csörgök elõtte!
Magellan-os

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

És egy Szarvaskõ-Egercsehi,onnan vagy Szúcs-Egerbocs-Bátor-E.bakta-Eger,vagy Bekölce-Mikófalva-Mónosbél-Szarvaskõ-Eger körhöz mit szólnátok?

Nekem az is tök megfelel.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Magellan-os

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Na eddigiek szerint úgy néz ki, hogy holnap 10tõl nyomunk egy zsérci aszfaltos kört. Lehet csatlakozni. ?)

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Ha nem rosszabodok, s az idõ olyan lesz mint a mai, akkor így betegen is bevállalok vmi lightot. Izzadós lesz meg nyögõs, de kell. Szóval nagy dolgokat azért ne tervezgess. A szokásos megyehatáros etap, vagy esetleg zsérc kör, netán, Eger - Szalók - Verpelét - Tarnaszentmari - Szólát - Eger?

Ezek közül vmelyik pont jó lesz, csak ne a megyehatáros, mert az már kezd uncsi lenni most.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger

Biztos rendesen hó van még ott.
Én ma Pazsag-Megyehatárt nyomtam, háát...volt egy két hely ahol még igencsak nem arra ment az eleje amerre én akartam. Szóval 680m-en már rendesen hó van, vagyis fennsik szánkópálya lehet.
Vasárnapra én is tervezek vmi aszfaltozást, meg ha Piszta kiprüszköli magát akkor lehet õ is csatlakozik.

Ha nem rosszabodok, s az idõ olyan lesz mint a mai, akkor így betegen is bevállalok vmi lightot. Izzadós lesz meg nyögõs, de kell. Szóval nagy dolgokat azért ne tervezgess. A szokásos megyehatáros etap, vagy esetleg zsérc kör, netán, Eger - Szalók - Verpelét - Tarnaszentmari - Szólát - Eger?

djbahool

djbahool

vendég

• fórumtag
  • 115 hozzászólás

Hát,ja!
Tegnap mondta egy haver,hogy múlt hétvégén még 60 cm természetes hó volt Bánkúton(és gondolom a fennsíkon is).Még ha olvadt is kicsit,aakor sem lehet most könnyû bringázni odafönt.Én is inkább aszfaltozom majd egy nagyot hétvégén...Meg gyalogtúrázunk az asszonnyal,mint múlt hét szombaton is.Bitang jó környék ez a dimbes-dombos rész itt a környéken,sok fölfedezni való út van erre,jó talajjal.Bringával is igen sokat fogok menni tavasztól ezen a környéken.

Biztos rendesen hó van még ott.
Én ma Pazsag-Megyehatárt nyomtam, háát...volt egy két hely ahol még igencsak nem arra ment az eleje amerre én akartam. Szóval 680m-en már rendesen hó van, vagyis fennsik szánkópálya lehet.
Vasárnapra én is tervezek vmi aszfaltozást, meg ha Piszta kiprüszköli magát akkor lehet õ is csatlakozik.