gyött szám. most meg esik. fak. jövõ 7en biztos menünk, majszólok. ált a kõvágótéri MOL kútnál van a randi /csaboxárre/.kb 4kor szokunk indulni, mer mindenki rabszolga vhol.
nocsocsi
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Eger & Bükk
Started by
lcs
, 2004. November 16. 19:16
Posted 2007. March 24. - 14:46
Posted 2007. March 23. - 19:44
Ne is mondd, elég bünti volt a tepsividéken....Megy a sömös! LEhet hogy én voltam, ha nem volt reakciója az illetõnek, mert szokott menni az ipari zaj a fülembe....Városi pfffh! Az enyém meg vagy tizennégy kiló, NAÉS?!
"...can you hear the Holy Mountains?"
Posted 2007. March 21. - 16:50
má' honne'.. Az alfõdrû' hazamenekült alak. Hiába, csizma az asztalon, montis az alföldön.
OK, baráttya' ha menünk, jelzünk. Vmelyik nap is rádordítottam-legalább is remélem, nem valami szépreményû figurát ijesztgettem-a dobó tér felett a servita?? utcában, de gondolom, ment a mátrix az mp3-ba rendesen..
Tolj egy smst a telefonszámoddal 06 70 2871658
sztem egy négyes brigád már-már összejöhet, ájszúr, ferencünk, ön ,illetve szerény személyem. Bár, én még mindig a városival gyûröm. Igen, lila NAÉS?!
:-)
OK, baráttya' ha menünk, jelzünk. Vmelyik nap is rádordítottam-legalább is remélem, nem valami szépreményû figurát ijesztgettem-a dobó tér felett a servita?? utcában, de gondolom, ment a mátrix az mp3-ba rendesen..
Tolj egy smst a telefonszámoddal 06 70 2871658
sztem egy négyes brigád már-már összejöhet, ájszúr, ferencünk, ön ,illetve szerény személyem. Bár, én még mindig a városival gyûröm. Igen, lila NAÉS?!
:-)
Posted 2007. March 20. - 22:45
Posted 2007. March 20. - 22:44
Jáónapot!
Savanyugabi, egyszer már kínlódtam itt a fórumban veled, akkor aszitted, hogy a szilvási állatorvos fia volnék..de nem nyertél én a Misinek az országos cimborája vagyok...Mi ketten a két leghülyébb SZTK-s...Találkoztunk múlt héten a Tarnai bicajbóttyába, Egészségház sztrít, da? Áron volnék.Csatlakoznék. Írogatnék. Bicajoznék...ha ez a k*rva esõ nem esne két napja...Kébbe vagyol személyemet illetõen? Üdv!
Savanyugabi, egyszer már kínlódtam itt a fórumban veled, akkor aszitted, hogy a szilvási állatorvos fia volnék..de nem nyertél én a Misinek az országos cimborája vagyok...Mi ketten a két leghülyébb SZTK-s...Találkoztunk múlt héten a Tarnai bicajbóttyába, Egészségház sztrít, da? Áron volnék.Csatlakoznék. Írogatnék. Bicajoznék...ha ez a k*rva esõ nem esne két napja...Kébbe vagyol személyemet illetõen? Üdv!
"...can you hear the Holy Mountains?"
Posted 2007. March 18. - 17:09
Posted 2007. March 16. - 19:49
lehet róla szó valamikor, bár leghamarabb csüt késõ délutántól érek csak rá sajna, de amúgy nem rossz 5let!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2007. March 16. - 16:02
hát,igen, mákunk van, hogy itt ez a Bükk nevezetû gigantikus játszótér az egermiskóciaknak.
Tegnap is gurigáztam egyet haza putnok-dédes-mályinka-bánkut-bányahegy-megyehatár-ftárkány-eger uton...
~
juteszembe:
jövõ7en vmikor vöröskõnézõs-lámpás-szalonnasütéses ankét?
Bort hozok!
ájsz tovaris?
Tegnap is gurigáztam egyet haza putnok-dédes-mályinka-bánkut-bányahegy-megyehatár-ftárkány-eger uton...
~
juteszembe:
jövõ7en vmikor vöröskõnézõs-lámpás-szalonnasütéses ankét?
Bort hozok!
ájsz tovaris?
Posted 2007. March 16. - 00:37
Na megvolt a Bükkzsérc-Eger kiránduláska is (gyalog). Útközben rengeteg bringással találkoztam, már alig jut eszembe, mirõl lehetne azonosítani õket. Mi voltunk azok, akik köszöntek . Ha valaki rájön, h õ volt az, akire köszöntünk, akkor jelezzen . Na ezt most frankón megmondtam. De a legdurvább is kisbusz/furgon/nagyobbmintegycsaládiautó hátán utazó Specialized volt, most átfutottam a választékukat (keveset ismerek), és a BigHit FSR II lenne a tippem rá. De stílusban legalábbis. Ha a telót felismertem volna.... GPS/CPS(?) Clothing volt rápingálva. Na, ennyi, járunk mi még arra, jó kis környék, a nagy-egedi kilátó nekem beszarós volt, nem bírom az ilyen szellõs kitekintõket.
Posted 2007. March 15. - 21:52
én??? Ott lihegtem mögötettek, ahogy Sipi mondaná a eurosport-on gumiztam a sor végén
Savanyú úgy megy a single-el felfelé a sárban slick gumival, hogy a nyomát se láttam néha, úgy otthagyott (legközelebb én is káposztát eszem elõtte, hátha....)
Ezek betegek! De jó ha van húzó erõ, így lehet fejlõdni!!!
Savanyú úgy megy a single-el felfelé a sárban slick gumival, hogy a nyomát se láttam néha, úgy otthagyott (legközelebb én is káposztát eszem elõtte, hátha....)
Ezek betegek! De jó ha van húzó erõ, így lehet fejlõdni!!!
Posted 2007. March 14. - 21:16
pihengetek, asszem. kedden feriúr meg ájszúr szétmászatták az agyam...
Hazagurulok Muttihoz putnokra, valszeg...
Hazagurulok Muttihoz putnokra, valszeg...
Posted 2007. March 14. - 20:35
van valakinek kedve holnap Lillafüredre menni?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)
Posted 2007. March 08. - 20:09
ha alkalom nyílik rá csörgök/ünk!
Posted 2007. March 07. - 23:16
Mivel általában 2 nevet látok itt a topicban, gondoltam beírok, nekem is van közöm. 15-én gyalogtúra keretében érkezünk a Szépasszony(-)völgy(é)-be (vagy nem telejesen oda, de ott fogunk kortyolni). Itthoni haverok, meg "imee", aki bringás. Ha arra tévedtek, csörrentsetek meg, bmft-n úgysem sikerült találkoznunk. 30/ 470 98 43
Posted 2007. March 06. - 20:30
Posted 2007. March 03. - 15:45
egyrész lemaradtam a kommentrõl sajna, mársérszt péntek este nekem edzõs dolog van(floorball) úgyhogy sajna nem lett volna jó.
Délelõtt milyen jó idõ volt, neki is áltam a Bükkszent+-i sarat levakarni a bicóról, meg rendesen beolajozgatni, hogy délutánra oks legyen erre most meg esik (
Na de az ilyen komment idõeltolódós olvasós rész kivédérére
agocsbalazs@chello.hu ezt nézem sûrûn vagy tényleg telefon
Jövõ héten jó lenne egyet menni valamikor, akár tényleg este is, biztos ami biztos feldugom az aksit a töltõre
Délelõtt milyen jó idõ volt, neki is áltam a Bükkszent+-i sarat levakarni a bicóról, meg rendesen beolajozgatni, hogy délutánra oks legyen erre most meg esik (
Na de az ilyen komment idõeltolódós olvasós rész kivédérére
agocsbalazs@chello.hu ezt nézem sûrûn vagy tényleg telefon
Jövõ héten jó lenne egyet menni valamikor, akár tényleg este is, biztos ami biztos feldugom az aksit a töltõre
Posted 2007. March 02. - 16:24
baráttya' ha OK a dolog, ma este egy night ride belefér. De még mindig csak a a városi bicóm van... Mondjuk a BM eleje mehet,vagy egy aszfaltos kör tárkány felett, megyehatár, aztán haza, de lefelé elég unalmas vok. Vmikor 20-21h körül, ha van kedved, zörgess meg, egyedül én se izzasztom magam.
Posted 2007. February 25. - 22:03
egyenlõre úgy fest nincs nagyon munka a hét második felére, tehát szerda, csüt, péntek esélyes!
Persze valamit mindig kitalál a fõnök de szerintem 1 nap marad azért!
Persze valamit mindig kitalál a fõnök de szerintem 1 nap marad azért!
Posted 2007. February 25. - 19:19
Posted 2007. February 24. - 10:46
hát, inkább du. ebéd után gurulok...nekem szombat de. van kis elintézni valóm.Mi vót másba'?