Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Eger & Bükk

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2820 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyött szám. most meg esik. fak. jövõ 7en biztos menünk, majszólok. ált a kõvágótéri MOL kútnál van a randi /csaboxárre/.kb 4kor szokunk indulni, mer mindenki rabszolga vhol.
nocsocsi

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Ne is mondd, elég bünti volt a tepsividéken....Megy a sömös! LEhet hogy én voltam, ha nem volt reakciója az illetõnek, mert szokott menni az ipari zaj a fülembe....Városi pfffh! Az enyém meg vagy tizennégy kiló, NAÉS?!
"...can you hear the Holy Mountains?"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
má' honne'.. Az alfõdrû' hazamenekült alak. Hiába, csizma az asztalon, montis az alföldön.
OK, baráttya' ha menünk, jelzünk. Vmelyik nap is rádordítottam-legalább is remélem, nem valami szépreményû figurát ijesztgettem-a dobó tér felett a servita?? utcában, de gondolom, ment a mátrix az mp3-ba rendesen..
Tolj egy smst a telefonszámoddal 06 70 2871658
sztem egy négyes brigád már-már összejöhet, ájszúr, ferencünk, ön ,illetve szerény személyem. Bár, én még mindig a városival gyûröm. Igen, lila NAÉS?!
:-)

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
...má hogy ne kettecskén tengõdjetek itt:)

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Jáónapot!

Savanyugabi, egyszer már kínlódtam itt a fórumban veled, akkor aszitted, hogy a szilvási állatorvos fia volnék..de nem nyertél én a Misinek az országos cimborája vagyok...Mi ketten a két leghülyébb SZTK-s...Találkoztunk múlt héten a Tarnai bicajbóttyába, Egészségház sztrít, da? Áron volnék.Csatlakoznék. Írogatnék. Bicajoznék...ha ez a k*rva esõ nem esne két napja...Kébbe vagyol személyemet illetõen? Üdv!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ok, asszony is a 7végi idõpontot erõlteti...
by

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
lehet róla szó valamikor, bár leghamarabb csüt késõ délutántól érek csak rá sajna, de amúgy nem rossz 5let!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát,igen, mákunk van, hogy itt ez a Bükk nevezetû gigantikus játszótér az egermiskóciaknak.
Tegnap is gurigáztam egyet haza putnok-dédes-mályinka-bánkut-bányahegy-megyehatár-ftárkány-eger uton...

~

juteszembe:

jövõ7en vmikor vöröskõnézõs-lámpás-szalonnasütéses ankét?
Bort hozok!
ájsz tovaris?

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Na megvolt a Bükkzsérc-Eger kiránduláska is (gyalog). Útközben rengeteg bringással találkoztam, már alig jut eszembe, mirõl lehetne azonosítani õket. Mi voltunk azok, akik köszöntek :). Ha valaki rájön, h õ volt az, akire köszöntünk, akkor jelezzen :). Na ezt most frankón megmondtam. De a legdurvább is kisbusz/furgon/nagyobbmintegycsaládiautó hátán utazó Specialized volt, most átfutottam a választékukat (keveset ismerek), és a BigHit FSR II lenne a tippem rá. De stílusban legalábbis. Ha a telót felismertem volna.... GPS/CPS(?) Clothing volt rápingálva. Na, ennyi, járunk mi még arra, jó kis környék, a nagy-egedi kilátó nekem beszarós volt, nem bírom az ilyen szellõs kitekintõket. :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
én??? Ott lihegtem mögötettek, ahogy Sipi mondaná a eurosport-on gumiztam a sor végén :D
Savanyú úgy megy a single-el felfelé a sárban slick gumival, hogy a nyomát se láttam néha, úgy otthagyott :) (legközelebb én is káposztát eszem elõtte, hátha....)

Ezek betegek! De jó ha van húzó erõ, így lehet fejlõdni!!!

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pihengetek, asszem. kedden feriúr meg ájszúr szétmászatták az agyam...
Hazagurulok Muttihoz putnokra, valszeg...

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 hozzászólás
van valakinek kedve holnap Lillafüredre menni?
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
ha alkalom nyílik rá csörgök/ünk! :D

a bringaszállító

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Mivel általában 2 nevet látok itt a topicban, gondoltam beírok, nekem is van közöm. 15-én gyalogtúra keretében érkezünk a Szépasszony(-)völgy(é)-be (vagy nem telejesen oda, de ott fogunk kortyolni). Itthoni haverok, meg "imee", aki bringás. Ha arra tévedtek, csörrentsetek meg, bmft-n úgysem sikerült találkoznunk. 30/ 470 98 43

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
oks.
jelzek. késõ este is beleférhet akár, gondolom...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
egyrész lemaradtam a kommentrõl sajna, mársérszt péntek este nekem edzõs dolog van(floorball) úgyhogy sajna nem lett volna jó.
Délelõtt milyen jó idõ volt, neki is áltam a Bükkszent+-i sarat levakarni a bicóról, meg rendesen beolajozgatni, hogy délutánra oks legyen erre most meg esik :((

Na de az ilyen komment idõeltolódós olvasós rész kivédérére
agocsbalazs@chello.hu ezt nézem sûrûn vagy tényleg telefon :)

Jövõ héten jó lenne egyet menni valamikor, akár tényleg este is, biztos ami biztos feldugom az aksit a töltõre :)

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baráttya' ha OK a dolog, ma este egy night ride belefér. De még mindig csak a a városi bicóm van... Mondjuk a BM eleje mehet,vagy egy aszfaltos kör tárkány felett, megyehatár, aztán haza, de lefelé elég unalmas vok. Vmikor 20-21h körül, ha van kedved, zörgess meg, egyedül én se izzasztom magam.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
egyenlõre úgy fest nincs nagyon munka a hét második felére, tehát szerda, csüt, péntek esélyes!
Persze valamit mindig kitalál a fõnök de szerintem 1 nap marad azért!

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
7en vmikor egy kiskör a BM elsõ szakaszán? Ice koma?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hát, inkább du. ebéd után gurulok...nekem szombat de. van kis elintézni valóm.Mi vót másba'?