Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Started by
zOrg
, 2004. November 16. 09:55
Posted 2005. September 07. - 11:01

Sikonda még nem biztos, de a mezt már tényleg eljuttatom valahogy... küldj teherbaglyot!
Posted 2005. September 07. - 11:00

Posted 2005. September 07. - 10:43

pix: és Én a mezt?
sikondára jössz? mert akkor heti rendszerességgel dobok egy memót 
egyébéként vmelyik napi újságban is volt egy fotó Bushról, amint Amstronggal tekernek. A cikk a következõ óriás feliratot viselte magán: BUSH LETKERTE A TOUR GYÕZTEST!
hm...
Era, de leginkébb Paul: TOOOOOOLJAD NEKI!

egyébéként vmelyik napi újságban is volt egy fotó Bushról, amint Amstronggal tekernek. A cikk a következõ óriás feliratot viselte magán: BUSH LETKERTE A TOUR GYÕZTEST!
hm...
Era, de leginkébb Paul: TOOOOOOLJAD NEKI!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Posted 2005. September 07. - 10:13

Sziasztok. A Tajbringas VB-rol jelentem, a mai verseny - kozeptav - megvolt es kepzeljetek, Paul lett a legjobb magyar. 140 indulobol, meg ausztralok is voltak, az 59. lett.
:clap::clap: :clap:
Szurkolunk a mai döntöbe jutásért is!!
:impra:
Posted 2005. September 07. - 09:45

Posted 2005. September 07. - 09:42

Posted 2005. September 07. - 09:40

Posted 2005. September 07. - 09:25

Posted 2005. September 07. - 09:20

Posted 2005. September 07. - 09:17

Posted 2005. September 07. - 07:03

Nem telhet el még egy év mászók sütése nélkül, próbálok menni én is, de asszem papírkutya üzemmódban, sátorral és sok meleg gönccel (egy hely szabad
Most akkor ott is alszanak emberek a HHH-? Mert ugye eredetileg úgy volt, hogy a Kevélynél lesz a sütögetés...
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2005. September 06. - 21:42

Sziasztok. A Tajbringas VB-rol jelentem, a mai verseny - kozeptav - megvolt es kepzeljetek, Paul lett a legjobb magyar. 140 indulobol, meg ausztralok is voltak, az 59. lett. Fuzy Anna, viszont a lanyok kozott az 5. helyen vegzett. Nagyon jo hangulata van egy ilyen nemzetkozi versenynek. Ma az eredmenyhirdetes utan - az osztrak lany nyert - az osztrakok meghivtak a magyar csapatot, hogy egyutt vacsorazzunk. Ugy latszik itt is mindenki ismer mindenkit minden orszagbol.
A palya biztos nagyon tetszene nektek is. Itt Besztercebanya felett egynyomtavu osvenyek vannak a fenyofak kozott a hegyoldalban. Igazan elvezetesek, bar nem lehet hibazni, mert az eses a meredek hegyoldal miatt nagy bukfenc lehet. A csapat nagyon aranyos emberekbol all. Egy hatalmas kollegiumban van elszallasolva a kb.240 ember, emeletenkent elosztva a nemzetek.
Holnap lesz a hosszutavu verseny selejtezoje Donovali kozeleben. Szurkolhatunk Paulnak, hogy bekeruljon a legjobb 60 koze a dontobe.
Paul azt mondta, csutortokonkent raknak ki palyat, a Harshegyre, Hajogyari szigetre. Gyertek el ti is, probaljatok meg, szerintem nagyon jo jatek. Fenymasolunk nektek is terkepet.
Na megyek, lefekszem, ma rengeteg fotot csinaltam. Holnap megint mozgalmas nap lesz.
Lelekben ott leszek veletek maszok, sutogetok. Jo lett volna kint aludni az ezusthegyen. Egyebkent az is kivalo maszohely, csak kicsit nehezebb. Szep csillagos, enyhe ejszakat kivanok.
A palya biztos nagyon tetszene nektek is. Itt Besztercebanya felett egynyomtavu osvenyek vannak a fenyofak kozott a hegyoldalban. Igazan elvezetesek, bar nem lehet hibazni, mert az eses a meredek hegyoldal miatt nagy bukfenc lehet. A csapat nagyon aranyos emberekbol all. Egy hatalmas kollegiumban van elszallasolva a kb.240 ember, emeletenkent elosztva a nemzetek.
Holnap lesz a hosszutavu verseny selejtezoje Donovali kozeleben. Szurkolhatunk Paulnak, hogy bekeruljon a legjobb 60 koze a dontobe.
Paul azt mondta, csutortokonkent raknak ki palyat, a Harshegyre, Hajogyari szigetre. Gyertek el ti is, probaljatok meg, szerintem nagyon jo jatek. Fenymasolunk nektek is terkepet.
Na megyek, lefekszem, ma rengeteg fotot csinaltam. Holnap megint mozgalmas nap lesz.
Lelekben ott leszek veletek maszok, sutogetok. Jo lett volna kint aludni az ezusthegyen. Egyebkent az is kivalo maszohely, csak kicsit nehezebb. Szep csillagos, enyhe ejszakat kivanok.
Posted 2005. September 06. - 20:14

sala, addigra sodrok neked is egyet

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. September 06. - 20:05

lehet, hogy holnap meglesz az uj bicaj és akkor feltekerünk párommal.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. September 06. - 15:41

pixel, azt mondod, hogy k.váranagyon hideg lesz? izzó szén a hálózsákba
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Posted 2005. September 06. - 14:55

Nem telhet el még egy év mászók sütése nélkül, próbálok menni én is, de asszem papírkutya üzemmódban, sátorral és sok meleg gönccel (egy hely szabad

Posted 2005. September 06. - 12:32

Na miután fölmásztunk balra, annak a tetején, pont ott ahol a P jelzés ismét jobbra fordul, van egy kicsi ösvény balra, ami felvezet a bánya tetejére. Ott a mi helyünk!
Nati. onnan le fogtok potyogni alvás közben ha valaki nagyobbat fordul a kelleténél!

Jó tábortüzezést nektek!!
Happy Bike SE. www.happybiketeam.hu
Posted 2005. September 06. - 11:46

zitinha:
nem rossz...(fõleg az elsõ)
Most akkor mi a helyzet a szerdával? Valaki megy fel Francia bányához mászi/sütögetni, esetleg mindkettõ?

Most akkor mi a helyzet a szerdával? Valaki megy fel Francia bányához mászi/sütögetni, esetleg mindkettõ?
Posted 2005. September 06. - 10:53

vendég_Charon_*
Posted 2005. September 06. - 09:30

Uff, inkább gyere mezt próbálni, uff, mert megvernek a többiek, uff, és akkor burce lessz off. Uff.