Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
így, hogy van mit írnom, visszakerültem megint net elé :-)
kex jómunkásember, jól beszélt. uff. gyertek mászni (is). uff. én beszéltem. uff.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
brusszal kieszeltünk egy nyerõ kombinációt: délelõtt 4-kor találka a kolosytéren a mászósokkal - úgyhogy gyertek -, mászás okosba, utána aki akar maradhat sütni, mi bruszal eldzsalunk natiékhoz egy heggyel arrébb a hegyi koboldokkal éccakázni. Tehát szerda 4-kor kolosy, vagy fél5-kor fenyõgyöngye.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
bruce: én is kénytelen vagyok lemondani a szerdát! Technikailag nem jön össze az ürömi kiruccanás!
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Nem látszik, de a teló felkoppant! Normál bringánál ez már bukfenc.

http://falco.elte.hu...ron/beac/dh.avi

Jó, csak ne kéne forgatni a monitort :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

majd rakunk nagy tüzet, iszunk bort, és bebújunk a hálózsákjainkba megfagyás ellen :-)

Charon, néztem a képeket, klassz lehet azzal a döggel :-) mármint a biciklire gondolok :-))

(amúgy Lens, nekem azért lenne jobb a mászós-ütés, mert akkor oda gyalog mehetnék, vagyis nem kéne az új koliszobába egybõl bringával beállítanom :-))

Bruce, értem én, az egyetlen gond csak az, hogy van pár ember akikkel már megbeszéltem helyet és idõpontot, és õk akkorra jönnek oda.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem látszik, de a teló felkoppant! Normál bringánál ez már bukfenc.

http://falco.elte.hu...ron/beac/dh.avi

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
majd rakunk nagy tüzet, iszunk bort, és bebújunk a hálózsákjainkba megfagyás ellen :-)

Charon, néztem a képeket, klassz lehet azzal a döggel :-) mármint a biciklire gondolok :-))

(amúgy Lens, nekem azért lenne jobb a mászós-ütés, mert akkor oda gyalog mehetnék, vagyis nem kéne az új koliszobába egybõl bringával beállítanom :-))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A hétvégén megtapasztalt esti hõmérséklet Dobogókõnél számomra már túl alacsony volt, így kihagyjuk mi is. (Vacogtam ugyanis ott fent kilenc óra körül két pulóverben.) Indián nyár nappal, de õsz éjjel.
Szorri.

konamano

konamano

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
bruce: nem, mi sem megyünk kinnalvós, oszolyozós sütögetésre
mindenesetre akik mennek, azoknak jó mulatást, de aztán meg ne fagyizzatok éccaka!!!!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Tomi: a passz az azt jelent, hogy még nem tudjátok? ugye nem az, hogy akkor kimarad?

Részemrõl, de....
mivel nekem ez az uccsó hetem itt, inkább kedvesemmel tölteném kettesben a délutánokat és estéket ,még ha meg is követket érte ; a másik meg h reggel 8ra mindkettõnkek jelenése van és ezért 5 kor nem akarok felekni :P

:love1:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Képek: http://pix.bikemag.h...k_pek/BEAC2005/

Para jövõre feltétlen jönnöd kell!! Vagy úgy alapból egy Verõce, Nagy-hegy, sikítós lejtõ Nógrádig, szenvedõs fel Csóványosra, majd onnan Kisinócig tutira élveznéd megint. Vízmosás, kövek, 140 milcsi telóút kihasználva.....

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
cHARON: MERREEEEe????

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

"lensver has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space."

Most már jöhet. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Bruce, nem, nem fog elmaradni, mivel többen megyünk rá. Mászósütés Era hiányában elmarad erre a hétre, mivel csak a hétvégén jön haza egy utazásból. Úgyhogy gyere nyugodtan, ezúttal olyan helyre megyünk, mely a településektõl távol van, és nagyon exotikus.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hehh, én meg tudtam gyújtani egy fûszálat a felnimen. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Küldd el a telcsiszámodat priviben, majd felhívlak.

"lensver has exceeded their stored private messages quota and can not accept further messages until they clear some space."
hetven, ötszázkilenc, negyvenkilenc, kilencvenkilenc.

Tomi: a passz az azt jelent, hogy még nem tudjátok? ugye nem az, hogy akkor kimarad?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem is eredetileg a HHH-ról volt szó mászósütésre...ha nem akkor mi is passz....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Küldd el a telcsiszámodat priviben, majd felhívlak.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

A sütögetés pontos helye: ahogy megyünk a P jelen az Üröm és Budakalász közti autóútról (ott ahol "utcalányok" szoktak állni) van elõször egy hosszú emelkedõ széles úton. Ez beletorkollik egy kõbányába. Ott a P jobbra fordul, majd meredeken balra föl. Na miután fölmásztunk balra, annak a tetején, pont ott ahol a P jelzés ismét jobbra fordul, van egy kicsi ösvény balra, ami felvezet a bánya tetejére. Ott a mi helyünk!

Ok, szívesen mennék vki mással együtt :-))

Valamint a többiek: anno pl asszem Skiriék is, de Tomiék biztos mondták, hogy jönnek mászósütésre, akkor most velük mi van? ...mondjuk nem ma lesz, szóval annyira nem izgulok (én viszont csak ma vagyok netközelben addig)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Beac maxi részletek köbö délután.
Parának meg, hogy irigykedjen: Kisinóci vágás tandemmel jíííííháááááááááá.
Amikor egy tárcsafék fékpofája egy lejtõn érezhetõen fogy.....