Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. szeptember 12. - 15:00

Írta 2005. szeptember 12. - 14:53

A kalandozások engem is érdekelnek, pl.ez a tibeti marci is érdekesnek hangzik, bár az tényleg furi, hogy meg se közelíti az igazi magasságokat! Igaz, így megoldódik a magasság-betegség problémája. Míg ha felmenne 3000-re vagy afölé, lehet, hogy csak 2 versenyzõ érne be a célba. Ezzel a marcival csak az a baj, hogy ok hogy a Himalájában vagy, de az igazi hegyekre el se jutsz a maraton ideje alatt (már ha igaz az, hogy csak az elõhegységben van a pálya). Na most azért elég nagy bûn az, hogy kimész Himalájába, de az igazi hegyeit meg se látogatod.
Na ja 2500m az csak kis dombocska. Remélem senki nem fog meglepõdni, ha azt mondom, hogy a 8000-res csúcsokra aránylag ritkán vezet fel zúzottköves út, meg nincs is az a kellemes bringás klíma.
A Garda marci is csak 1200 körül megy, hiába mennek jól bringázható utak 2000-re. A fõ ok a hó, ez gondolom Tibetben sincs másképp. Lehet, hogy az 5000-res hágó utolsó 2000 szintjét hóban gyalogolva kéne megtenni. Õk pedig bringaversenyt rendeznek és nem túlélõtábort.
Írta 2005. szeptember 12. - 14:32

a DVD-n nopublic fotók is vannak:D
azokat meg nem szeretném a naptárban látni...
És ha mi igen?

Írta 2005. szeptember 12. - 14:04

Para:válogatok neked fotókat, mert rájöttem, hogy a DVD-n nopublic fotók is vannak:D
azokat meg nem szeretném a naptárban látni...
Írta 2005. szeptember 12. - 14:00

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. szeptember 12. - 09:18

A hétvégén egy oltári nagyot buliztam a Börzsönyben, és mindkét nap bringáztam. Egész éjjel roptam, nappal meg tekertem, úgyhogy most kissé kifáradt állapotban vagyok.
Néhány dolgot azért még én is tervezek az idei évre, kisebb-nagyobb utakat. A kisebbek között lesz néhány bringás lányok túra, jó lenne, ha arra tudnátok jönni. Emlékeztek? Mint a "régi szép idõkben"... Megbeszéltük itt, majd elindultunk együtt, nagy csapatban a Pilisbe. Szerintem nem csak én élveztem, de idén a versenyzés meg a sok külföldi utazgatás valahogy elnyomta ezek lehetõségét.
Elsõ ilyen túra szept.24-25 között lesz. Irány: a Hosszú-hegyi út, a Pilis-szerpentin és Dobogókõ. Reméljük, hogy az idõ ugyanilyen szép lesz, mint ma!
Sütögetés is lesz, de ezt most már Erával egyeztetjük.
A kalandozások engem is érdekelnek, pl.ez a tibeti marci is érdekesnek hangzik, bár az tényleg furi, hogy meg se közelíti az igazi magasságokat! Igaz, így megoldódik a magasság-betegség problémája. Míg ha felmenne 3000-re vagy afölé, lehet, hogy csak 2 versenyzõ érne be a célba. Ezzel a marcival csak az a baj, hogy ok hogy a Himalájában vagy, de az igazi hegyekre el se jutsz a maraton ideje alatt (már ha igaz az, hogy csak az elõhegységben van a pálya). Na most azért elég nagy bûn az, hogy kimész Himalájába, de az igazi hegyeit meg se látogatod. Tehát máris ott vagy, hogy kell még egy hét vagy inkább még kettõ. Igy emelkedik az idõ is és a pénz is. Már a Dél-Afrikai maratonnál is megtapasztaltam azt, hogy nem lehet egy ilyen helyre egy hétre menni, mert akkor nagyon fogod sajnálni. Nekem még a 4 hét is épp hogy elég volt!
Pixel, sok boldog névnapot!

vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 12. - 08:57

Október 6-13 között 8 napos, viszonylag laza maraton lesz a Himalájában. Nagyon csábítanak a szervezõk, csak Delhiig kellene repülõt fizetni, onnan ingyen minden. Csak kell egy partner. Nem jön valaki?
http://www.mtbhimachal.com/
Én ráérek.

Írta 2005. szeptember 11. - 19:32

Thy: a héten össztudnánk hozni egy lájtos randit fotós dvd-k ügyében?
Kedves Mindenki: a 2006-os naptár elsõ vázlatos tervét megtekinthetitek a naptár2006 topicban...
pussszantás mindenkinek...
péef
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. szeptember 11. - 18:30

Írta 2005. szeptember 11. - 16:38

nem sokat tudok a tájbringázásról, csak gondolom, hogy ez olyasmi, mint a tájfutás; jól sejtem?
akkor viszont nem lehet egy könnyû dolog ezt mûvelni; gondolok itt a tájékozódásra, úgy hogy a kezed foglalt és a térkép is veszettül rázkódik - nem úgy mint tájfutásnál, ahol a test csillapítja az út egyenetlenségeit; úttalan utakon érdekes lehet egy finom iránymenet bringával ...
Burce: edvencsör sztart hír mûsorban szívesen részt vennék
Írta 2005. szeptember 11. - 00:47

Csutortokon Fuzy Anna csinalja a palyat a Normafanal, akinek van kedve, jojjon fel, jo jatek lesz.
Írta 2005. szeptember 10. - 12:08

a jávorszarvas a legjobbfej állat!
Írta 2005. szeptember 09. - 19:15

Ja, meg még hamarabb:
várhatóan KARÁCSONY ÉS SZILVESZTER KÖZÖTT, bükki gyalogtúrát szervez a BMFT Edvencsör csapata

Vagyis megyek megnézni a téli Bükköt, alvás épített barlangszállóban (****), illetve egyet a létrási ház mellett/közelében, illetve ha sikerül zsírozni, akkor bent.
Táv: Miskolc - Eger.
Péntek délutáni indulás, vasárnap estés hazaérkezés.
Lenne másnak is kedve hozzá?
(alacsony-tátra téli túrában is szívesen benne lennék, vagy erdély...)
Era&Paul: hajrá!

...volt szó a csütörtöki tájbringa edzésekrõl, most, hogy kezd összeállni az órarendem és látom, hogy 6ig órám lesz, nem tudok menni majd sosem.... de egy hétvégi versenyre mindenképp elmennék egyszer, szívesen kipróbálnám:-)
Tájbringáról jut eszembe: tájfutó verseny lesz Szentendrén 17-18án. Szombaton egy, vasárnap két verseny, akkor mész, amikor gondolod :-) Nevezési díj van, nem tudom mennyi. Én megyek, és akkor ez lesz életem második próbálkozása ebben a sportágban

De engem nem fizetnek ezért, tehát nem ajánlgatom többet :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. szeptember 09. - 18:55

nyaralóknak sokkal jobb idõt mint az idei nyár volt (ami ugyebár keddre esett idén)...
pixelnek boldog névnapot(györgyi üdvözli rajtam keresztül "méhecskédet"

paulnak továbbra is hajráhajrá!
egy Hím alája mennék én is szívesen, de ha már ilyen faca kis trekkingekrõl beszélünk, hamarabb össze lehetne hozni pölö egy török kört... ami szintén nem lenne kutyarossz... vhogy mostanában ezek a felfedezõs, trekking túrák jöüttek elõ hiányérzetben Nálam nagyon... lehet, hogy jövõre vmit összekellene hozni... elõször vmi bemelegítõ jellegût... mitomén... 3 hét alatt végig görögországban? vmi ilyesmire gondolok... na... ez van...meg sör fesztivál gödöllõ szitiben... ha vkinek kedve és ideje van egy jó pofa sörhöz, és kiugrik erre, szóljopn, leguríthatnánk egy korsóval közösen!

na pofa be...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. szeptember 09. - 18:21

Holnap van az utolso verseny nap, a cel a B donto megnyerese.
A nyaraloknak nagyon jo utat kivanok es Jojobanak boldog szulinapot.
Írta 2005. szeptember 09. - 17:05

Nektek is jó utat Thy&Ors!

Írta 2005. szeptember 09. - 16:09

na ez már itt off, a gyaloghintósban kéne folytatni

Jó utat Zita&Mellon! (..nem lehetett rossz az az Atlaszosság

..meg akkor Tomiéknak is elõre is

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. szeptember 09. - 15:34

A magasságot mindenki másképpen bírja, és semmi köze a testfelépítéshez, életkorhoz stb...a vér oxigénszállító képessége, és a vörös vértestek száma ami számít..van akinek meg sem kottyan 5-6000m..
Írta 2005. szeptember 09. - 15:17

Egyszer voltam 4165 m magasan az Atlaszban, ott nem volt semmi bajom. Pedig két nap alatt tettük meg azt az utat, amit a barakások 3 nap alatt. Aztán még aznap vissza tengerszintig. Lehet, az pont még határeset volt nekem.
Holnap megyünk nyaralni!!:bananadan
Írta 2005. szeptember 09. - 12:24

Mondjál fel ;-)
Na majd ha nagy leszek és sok pénzem lesz szívesen kalandoznék arra pár hónapot...
(a Tátrában találkoztunk egy ausztrál sráccal. kérdeztük, hogy õ hogy kerül oda. kiderült, hogy világkörüli úton van