Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. szeptember 15. - 18:45

Írta 2005. szeptember 15. - 17:35

"Ha Para jön, bele kell rakni néhány zúzósabb lefelét is (van is már rá ötletem)."[B]
piros 3 szög dobogókõröl királykuti nyeregbe
sárga kereszt szentkeresztre
sárga vöröskõröl állórétre
zöld 3szög (?) köhegyrõl pomázra...
bocs hogy belepofáztam....
Na ezt szeretem én Tiger barátunkban! Nem csak azt mondja, hogy "ott a fa után balra, a patak meder mellett lefelé."

A jövõheti Kisinóci vágás engem is érdekel!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2005. szeptember 15. - 15:05

Tájbringa még mindig:
Találtam pár képet a VB-rõl:
http://www.orienteer...catid=7&lang=hu
És ma a Normafánál lehet próbálkozni, akinek kedve van, jöjjön!
Írta 2005. szeptember 15. - 15:00

Írta 2005. szeptember 15. - 14:51

Holnapután szombaton Pilistetõ Erának (meg magamnak, mert nagyon szeretem), jövõ szombaton, 24-én pedig Börzsöny, mert Pixelnek már megigértem, hogy oda megyünk. Viszont akkor lesz kisinóci vágás.

Holnapután tali 9:30-kor UVH-nál. Ez igy jó?
vendég_Charon_*
Írta 2005. szeptember 15. - 14:25

de csak ha jövõhétvége! most hétvégén, szülõi nyafogások csitítása végett hazautazunk péntek d.u....
de jövõhétvégén állok elibé... és nem feltétlen kell zúzós szakasz.,.. nem vagyok Én olyan... ::- )
Jövõ hétvégén vagy tandemmel, vagy szimplával idõjárástól függõen megyünk Veletek akár Pilis, akár Börzsöny. (Ha utóbbi, akkor ragaszkodok a Kisinóci vágáshoz lefele!

Parának meg erõsen szeretném megmutatni, hogy hova fejlõdtem a utolsó HHH-s 24h-s verseny óta. Zúzós lefele..... hahahahaHAHAHAHhahahaha.

Ja apró megjegyzés: ha esetleg tandemmel megyünk (ez jövõ héten csütörtökre azért kiderül), akkor a felfelék legyenek "merev bikekal ülve kényelmesen tekerhetõk". Tehát no technikás felfele. Lefele jöhet bármi.

Írta 2005. szeptember 15. - 12:55

Szombatra pedig vigyünk magunkkal pozitív kisugárzást és szép idõ lesz!
Írta 2005. szeptember 15. - 12:21

de jövõhétvégén állok elibé... és nem feltétlen kell zúzós szakasz.,.. nem vagyok Én olyan... ::- )
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. szeptember 15. - 11:54

"Ha Para jön, bele kell rakni néhány zúzósabb lefelét is (van is már rá ötletem)."[B]Nahát ez szuper! Para jönni velünk!
Szóval, mivel nem megyünk a Keszthely marcira, ezen a hétvégén is végig tekerek a Pilisben. Úgyhogy felõlem mehetünk szombaton a Pilisbe túrázni. Útvonal javaslatot kérek azoktól, akik jönnének. Persze tudok én is segíteni. Ha Para jön, bele kell rakni néhány zúzósabb lefelét is (van is már rá ötletem).
Aszongyák, szar idõ lesz a hétvégén, úgyhogy esõnap lehet vasárnap is. De elõször próbálkozzunk meg szombattal, hátha csak délutánra jön meg az esõ... vagy estére
piros 3 szög dobogókõröl királykuti nyeregbe
sárga kereszt szentkeresztre
sárga vöröskõröl állórétre
zöld 3szög (?) köhegyrõl pomázra...
bocs hogy belepofáztam....

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 15. - 11:36

Pilisben még nem voltam... legyen!
Nahát ez szuper! Para jönni velünk!

Szóval, mivel nem megyünk a Keszthely marcira, ezen a hétvégén is végig tekerek a Pilisben. Úgyhogy felõlem mehetünk szombaton a Pilisbe túrázni. Útvonal javaslatot kérek azoktól, akik jönnének. Persze tudok én is segíteni. Ha Para jön, bele kell rakni néhány zúzósabb lefelét is (van is már rá ötletem).
Aszongyák, szar idõ lesz a hétvégén, úgyhogy esõnap lehet vasárnap is. De elõször próbálkozzunk meg szombattal, hátha csak délutánra jön meg az esõ... vagy estére

Írta 2005. szeptember 15. - 11:17

Írta 2005. szeptember 15. - 11:05

Írta 2005. szeptember 14. - 23:13

Írta 2005. szeptember 14. - 14:45

Tegnap Luki kollegámmal egy 1800km-eas maratonon voltunk, és biza 23órásra sikeredett a küldetés... A Milano Show-ra kellett levinnünk pár RP stand elemet, és biza izgalomban, érdekességben, változatosságban, röhögéshalmazban hiánytalan volt utunk...
Kezdetben vala a magyar-osztrák határ... ahol név azonosság miatt épp hogy nem motoztak meg minket, és nem kellett ott töltenünk a napot... készült pár igen elõnyös fotó rólunk a kedves határõrünknek köszönhetõen, aki végig kedves volt, és egyáltalán nem volt velünk goromba... persze bocsánatkérés nélkül végül tovább mehettünk, meg egy szóbeli figyelmeztetéssel útravalónak...
Az alpokban kaptunk özönvizet, majd 12fokot, és a messzeségben hóvihart láttunk...
Velence elõtt részünk lehetett egy több kilóméteres kamion dugóban...
120as átlaggal érkeztünk Trevisoba, annak ellenére, hogy az olaszokat kiherélném a közúti tábláik miatt... Az A4 pályáról egy k*rva útbaigazító sem volt Trevisonak, aztán meg a kisebb utakon meg még annyi sem... Bezzeg amikor visszafele indultunk, akárhogy is eltávolodtunk Trevisotól, és tartottunk Udine-nek, mindig volt egy TREVISO EGYENEST tábla... grrrr... Aztán pihenésképp hazafele gondoltuk szívunk kicsi tengerillatot, persze vhogy mindig még30km-táblákat találtunk Bibione fele, így ásváynvizes kereszteltségében az egyik falu az Új-Bibione nevet kapta Tõlünk...
Bedobtunk egy igazi olasz pizzát, majd negyed10kor egy-kiállásos-taktikával irányba vettük butapestet... majd hajnali fél4kor sikeresen becsekkoltunk Petõfi-hídra...
nagy királyság volt... hihetetlen, hogy az ember amikor fáradt mi-minden hülyeségen is tud röhögni... azt hiszem ha valaki megállított volna minket úgy hajnali 2 körül, egybõl bezárat minket vmi közeli gyógyóba...

Hétvégén meglátogatjuk a viharsarkot, de kövi hétvégén akár egy mátra-túra?
csákány
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. szeptember 14. - 14:19

Rosszul mérik fel a bicajos sebességét az autósok, azt hiszik, még átmennek elõtte, aztán mégse.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Írta 2005. szeptember 14. - 11:11

http://forum.bikemag...&postcount=1450
Tegnap a Szépvölgyi úton baleset volt.
http://forum.bikemag...2476#post322476
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 14. - 09:40

Írta 2005. szeptember 14. - 09:04

Írta 2005. szeptember 14. - 08:58

Írta 2005. szeptember 13. - 15:27