Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. november 25. - 02:31

(remélem lesz ideje elolvasni)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 25. - 00:38

Írta 2005. november 25. - 00:32

Ok, hiszek nektek! Lehet, hogy én vagyok már túlérzékeny az off-road-osokra és mindenben sorompót szeretnék látni.Nem. Tényleg forgatás volt, de már befejezték mire odaértünk. De lejjebb még ott voltak a (gondolom) világításhoz használt állványok, meg kötélpályák, emberek angolul karatyoltak
Ráadásul a képen annyira nem feltûnõ, mert a háttérben is van valami zöld, de ennek a fának minden ágára külön-külön voltak felkötözve a leveles ágacskák, hogy zöld legyen
Írta 2005. november 25. - 00:27

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 25. - 00:24

Írta 2005. november 25. - 00:23

era, egy pontos címet por favor! cangat gonolom el lehet valahova tenni...
Írta 2005. november 25. - 00:22

Írta 2005. november 25. - 00:05

A holnapi buliba szeretnénk mi is jelentkezni.
Kérdés: az amazon küldött nekem ma egy filmet (DVD), a címe 2 seconds. Egy DH-s lányról szól, akit kidobnak és beáll bringás futárnak. Szerintem jó film, itthon egyszer vetítették a Francia Intézetben a rendezõvel. Kíváncsi rá valaki, elvigyem? Angol/francia nyelvû, magyar nincs.
ez egy nagyon jó film szerintem is!... én az Örökmozgóban láttam pár éve...
Írta 2005. november 25. - 00:00

Kérdés: az amazon küldött nekem ma egy filmet (DVD), a címe 2 seconds. Egy DH-s lányról szól, akit kidobnak és beáll bringás futárnak. Szerintem jó film, itthon egyszer vetítették a Francia Intézetben a rendezővel. Kíváncsi rá valaki, elvigyem? Angol/francia nyelvű, magyar nincs.
Írta 2005. november 24. - 17:44

Írta 2005. november 24. - 16:27

Szerintem az a szerkezet nem más, mint egy sorompó, az off-road-osok ellen, mégpedig a "biobb" fajtából. A kötéllel lehet fel-le mozgatni, a szerkezettel lezárni. Nem olyan tájidegen, messzirõl olyan, mint egy kidõlt fa. Lelki szemeimmel már látom a pár hét múlva képzõdõ kis kikerülõ ösvényt...
Nem. Tényleg forgatás volt, de már befejezték mire odaértünk. De lejjebb még ott voltak a (gondolom) világításhoz használt állványok, meg kötélpályák, emberek angolul karatyoltak
Ráadásul a képen annyira nem feltûnõ, mert a háttérben is van valami zöld, de ennek a fának minden ágára külön-külön voltak felkötözve a leveles ágacskák, hogy zöld legyen
Írta 2005. november 24. - 15:51

Írta 2005. november 24. - 15:25

A hétvégére plussz 6 fokot mondanak. Ezek szerint megint minden jól megolvad, majd a jövõ heti lehûlésben szépen jéggé fagy minden! Klassz.
Írta 2005. november 24. - 09:32

Findli és Rave: gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Írta 2005. november 24. - 07:30

Ez a jól ismert 'AmenekülõFõhõsÉppenÁtcsusszanAzÚtraZuhanóFaAlatt' címû jelenethez használt szerkezet.
Épp valami filmet forgattak.
Illegális fadaraboló?
KATAPULT!
Szerintem oda kell ülni a telóra és kilõ.
De azért nekem mindkét válasz tetszik

amúgy ezzel a szerkezettel mozgatták a fát a fenn említett jelenetben valszeg. Vicces volt, hogy ekörül a fa körül minden valósághûen barna levelekkel rendelkezett, de erre rádrótoztak egy csomó zöld levelet
lens: de jól hangzik...
Írta 2005. november 23. - 15:38

Ismerõs érzés Lens!
Jó kép, ezt látja az ember, ha esik egy nagyot a hóban???

Írta 2005. november 23. - 14:55

vendég_Charon_*
Írta 2005. november 23. - 14:26

Írta 2005. november 23. - 14:17

Ragyog a nap. A hóvilág él, villog, sugárzik. Micsoda gyönyörûség. Bringám puhán ring alattam. Ez a végsõ boldogság.
Nos, nagyjából így írhatom le a ma reggeli utamat a Pilisben, bár ez is csak silány megközelítése a történteknek. Olyan gyönyörû, olyan ragyogó és fantasztikus volt minden. Az összes tereputat pár centis hó borítja, amiben kiválóan lehet bringázni még akkor is, ha nincs kitaposva autó által, mert anyaga nagyon puha és átengedi a bringagumit. Aki teheti, menjen megnézni ezt a csodát, mert állítólag hétvégére felmelegedések jönnek, esõ és 6-10fok!