KATAPULT!
Szerintem oda kell ülni a telóra és kilõ.
Ez a jól ismert 'AmenekülõFõhõsÉppenÁtcsusszanAzÚtraZuhanóFaAlatt' címû jelenethez használt szerkezet.
Épp valami filmet forgattak.
KATAPULT!
Szerintem oda kell ülni a telóra és kilõ.
megjelent a 2. lemezünk, és a webhelyünk is átesett némi ráncfelvarráson
sztem is a unity a legjobb :-) (egy házibulin történt meg olyan eset hogy videóra vették ahogy "extázisban" éneklem
)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
de ez nem az a történet mikor pár éve Daniel Gildenlöw beszállt hozzátok 1-2 nóta erejéig ?
Gratula Pixel .(igy ismeretlenül is)...És legalább ilyet
http://stonehenge.as...ideo/angels.avi
NAti: ari vagy, köszi.
Gratula!
Az oldal alapján kíváncsi vagyok a zenére is!Belehallgatásra nem raktok fel 1-2 számrészletet?
akkor a sziget 2006-on...:afro:
szam
Gratula!Kicsit offtopik (ha van itt egyáltalán olyan:), de szeretném megosztani veletek azt az örömteli hírt, hogy 4 év után végre tényleg megjelent a 2. lemezünk, és a webhelyünk is átesett némi ráncfelvarráson, akit érdekel, kuksolja meg: www.stonehenge.hu
Jövõre talán már koncert is lesz (mert utoljára az is 2002-ben volt Hollandiában...)
Kicsit offtopik (ha van itt egyáltalán olyan:), de szeretném megosztani veletek azt az örömteli hírt, hogy 4 év után végre tényleg megjelent a 2. lemezünk, és a webhelyünk is átesett némi ráncfelvarráson, akit érdekel, kuksolja meg: www.stonehenge.hu
Jövõre talán már koncert is lesz (mert utoljára az is 2002-ben volt Hollandiában...)
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Ha minden igaz,akkor az Unchained-et tudom vinni a bulira:)
Üdv:Thy