Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. február 11. - 11:29

Nálunk vasárnapi gyalogtúra van kibontakozóban. 8-9 körüli indulás, Pilis vagy Börzsöny - ha pontosítottunk, még írok, addig tartsátok talonban (bármi is legyen az), jó lenne minél többen lenni.
Írta 2005. február 11. - 10:59

Cykebona: A bringás lányok nem királyok, hanem inkább tündérek, vagy hasonló csodalények. 
(csak össze kell olvasni a félkövér betûket)
És a maratonok mellett jók a topiktalik is!

(csak össze kell olvasni a félkövér betûket)
És a maratonok mellett jók a topiktalik is!
Írta 2005. február 11. - 10:11

Cykebona: ha tudsz tekerni 30-120 km-ig erdõben, terepen, akkor bátran gyere el egy maratonra. A bükki szerintem a legkönnyebb, ott van egy rövidtáv, ami tényleg egyszerû és a kezdõknek meghozza a kedvet. ha 40-60 km-t bevállalsz, indulhatsz bármelyik maratonon. A hosszútávok 80-100 között vannak. Azok már embert próbálók. Persze ha végighajtod a rövidtávot az is az elehet.
Szóval elindul úgy kb 800-1200 bringás egy irányban egy ösvényen. Nagyon izgalmas egy rajt, ott észnél kell lenni. Aztán rendesen széthúzódik a táv, az elején mennek, mint a meszes, a közepén nagy tömeg van, a végén már csak távolból látod az elõtted, mögötted haladót, de a lényeg az, hogy megmérheted az erõdet, másokhoz képest is és a tömeg visz magával. Ja és közben van kaja, meg ital, bár errõl biztosabb, ha gondoskodsz magadnak.
A BMFT-sek maratonjai pedig úgy zajlanak, hogy megbeszéljük a leutazást, együtt utazunk autóval, vonattal, a szállást is közösen szervezzük. Elõzõ este találkozó, közös kajálás, dumálás, aztán másnap a verseny, ahol a célban bevárjuk, megtapsoljuk egymást, a díjazottainkra mindnyájan büszkék vagyunk és újongunk, majd közösen hazautazunk. Szóval nagy buli az egész.
Szóval elindul úgy kb 800-1200 bringás egy irányban egy ösvényen. Nagyon izgalmas egy rajt, ott észnél kell lenni. Aztán rendesen széthúzódik a táv, az elején mennek, mint a meszes, a közepén nagy tömeg van, a végén már csak távolból látod az elõtted, mögötted haladót, de a lényeg az, hogy megmérheted az erõdet, másokhoz képest is és a tömeg visz magával. Ja és közben van kaja, meg ital, bár errõl biztosabb, ha gondoskodsz magadnak.
A BMFT-sek maratonjai pedig úgy zajlanak, hogy megbeszéljük a leutazást, együtt utazunk autóval, vonattal, a szállást is közösen szervezzük. Elõzõ este találkozó, közös kajálás, dumálás, aztán másnap a verseny, ahol a célban bevárjuk, megtapsoljuk egymást, a díjazottainkra mindnyájan büszkék vagyunk és újongunk, majd közösen hazautazunk. Szóval nagy buli az egész.
Írta 2005. február 11. - 09:45

Nem is hittem volna, hogy ilyen sok hozzászólás bontakozik ki a bringás lányok ritkaságára vonatkozó témából. Mindenesetre örülök, hogy ilyen aktívak vagytok. Nem semmi, hogy ennyi pár összejött már! Látom azt is, hogy nem várhatom, hogy egy sült bringás lány a számba repüljön csak úgy, az utcán. Majd ellátogatok néhány megmozdulásra, hátha ott... Meg persze egyébként is jó móka lehet.
Mit kell tudni egy bike maratonról? Leginkább egy gyalogos telj. túrához hasonlít? Menyire jellemzõ, hogy az ország különbözõ részeibõl összejönnek a bicajosok? Távok?
És végül: Tudtok ajánlani egy-két konkrét eseményt? Úgyis fontolgatom, hogy ki kellene próbálni egy ilyent is. Az Antarktisz expedíciókat már unom.
Mit kell tudni egy bike maratonról? Leginkább egy gyalogos telj. túrához hasonlít? Menyire jellemzõ, hogy az ország különbözõ részeibõl összejönnek a bicajosok? Távok?
És végül: Tudtok ajánlani egy-két konkrét eseményt? Úgyis fontolgatom, hogy ki kellene próbálni egy ilyent is. Az Antarktisz expedíciókat már unom.

Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick:
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 11. - 08:43

Azoknak, akik párosodni szeretnének, csak azt tudom javasolni, hogy minél több (bringás) tömeges rendezvényre járjanak el,

csgy:
Ez olyan, mint a lutri: vagy megszereti, vagy nem. Fontos, hogy ráérezzen, hogy jobb tekerni, mint gyalogolni. Vigyed nagyon szép tájakra, érezze nagyon jól magát. Ne hajtsd túl, ne hajszold. Pihenjetek sokat és foglalkozzatok inkább egymással, és szép lassan elkezd majd fejlõdni is.
És nagyon figyelj oda, nehogy eléhezzen valahol, mert az egy életre el tudja venni a kedvét!!!!
Egyetlenem már szereti a tekerést, a téli alapozást pulzusmérõvel csinálja, és a hideg miatt persze szobbában pörget. Nagyon tetszik neki, ha éppen felmegy a pulzusa, vagy amikor nagy terhelés alatt is alacsony marad. Szép lassan megszerzi az állóképességet, ami kell majd a nyári szabadban tekerésekhez.
Most pl ott tartunk, hogy kaptam egy Bikemagot, és hamarabb olvasta ki, mint én.
Ha rájön, hogy mit szeretsz a tekerésben, és õ is megtalálja (nem a bevállalós dh-ra kell itt gondolni) az értelmét, sima ügy lesz.
Sok sikert!
Írta 2005. február 10. - 21:09

Én már egy ideje próbálok az adott anyagból bringást gyúrni. Nem egyszerû!
Maratonokra már szeret járni (nézõként), tavaj sikerült elcsalni egy 50km.-es családi bringatúrára nehány 10-20km.-es tekerés után. Néhányszor megölt szemmel, de a végén nagyon büszke volt magára. A héten kezdett piszkálni, hogy vigyem el spinningelni. Nekem sok kedvem nincs, jobban szeretek a hóban, de ha ez közelebb visz a célhoz akkor erõt veszek magamon.
Hölgyeim és Uraim, várom a tanácsaitokat e témában!
Maratonokra már szeret járni (nézõként), tavaj sikerült elcsalni egy 50km.-es családi bringatúrára nehány 10-20km.-es tekerés után. Néhányszor megölt szemmel, de a végén nagyon büszke volt magára. A héten kezdett piszkálni, hogy vigyem el spinningelni. Nekem sok kedvem nincs, jobban szeretek a hóban, de ha ez közelebb visz a célhoz akkor erõt veszek magamon.
Hölgyeim és Uraim, várom a tanácsaitokat e témában!
Írta 2005. február 10. - 20:52

Ma voltam a közeli erdõben bringázni, kimentem a szánkópályához, gyönyörû napsütéses idõ volt.
Holnaptól viszont megint rossz idõt jósolnak.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. február 10. - 20:46

Ööö, nos, úgy látom, végre ON-Topic vagyunk, bármennyire hihetetlen és ritka esemény is ez !

Jelentem, mi Findliék után jöttünk össze 5 hónappal, de már jóval régebbóta tetszünk egymásnak - úgy cirka 8 éve.
Azoknak, akik párosodni szeretnének, csak azt tudom javasolni, hogy minél több (bringás) tömeges rendezvényre járjanak el, és elõbb-utóbb hiszem, hogy megtalálják azt a párt.

Jelentem, mi Findliék után jöttünk össze 5 hónappal, de már jóval régebbóta tetszünk egymásnak - úgy cirka 8 éve.

Azoknak, akik párosodni szeretnének, csak azt tudom javasolni, hogy minél több (bringás) tömeges rendezvényre járjanak el, és elõbb-utóbb hiszem, hogy megtalálják azt a párt.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. február 10. - 19:19

következõ rovatunk akkor bringás párok már pedig vannak, ja és persze nekem is találhattok egy szép leányzót persze csak 19 év alatt mert hát még én is a fiatal generációhoz tartozom!! hehe
join your life, join your bike
Írta 2005. február 10. - 19:09

Szal Rave-Findli, Palmer-SonkaZsuzsi, Zed-Lensver,Trifo-jenõ, Era-Paul, Ors-Thy, Jojoba-Fityisz, Konamano-Skiri, és jut eszembe Kaláék is asszem mindketten bringások.
És bizony jelentõs részük már párba állott bezony.
Mázlisták.
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 10. - 17:58

Írta 2005. február 10. - 17:27

zárójelet szimbolikusan értettem -- az elõadásmódomat tükrözendõ: halkan, mellékesen. :-)
Kaláéknál azt hiszem hogy õk már nem (mármint bringáznak még, de külön utakon).
Kaláéknál azt hiszem hogy õk már nem (mármint bringáznak még, de külön utakon).
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 10. - 17:01

Szal Rave-Findli, Palmer-SonkaZsuzsi, Zed-Lensver,Trifo-jenõ, Era-Paul, Ors-Thy, Jojoba-Fityisz, Konamano-Skiri, és jut eszembe Kaláék is asszem mindketten bringások.
Írta 2005. február 10. - 16:55

Azt hiszem Cykebona baja nem az, hogy nincsenek bringás csajok, hanem hogy mind foglalt.
Írta 2005. február 10. - 16:44

Írta 2005. február 10. - 16:38

Cykebona: Pedig itt vagyunk és jó sokan. Ha jösz velünk tekerni, túrákra, vagy maratonokra, akkor te is láthatod. 
Fürdés: Találkozunk szombaton a Lukács pénztáránál 10 órakor! Gyertek minél többen.
Program a megszokott tortúra: Szauna, hidegzuhany, gõz, hideg, langyos, meleg, forró vizes áztatás, majd megint szauna a másik oldalon és utána az élmény fürdõ.

Fürdés: Találkozunk szombaton a Lukács pénztáránál 10 órakor! Gyertek minél többen.
Program a megszokott tortúra: Szauna, hidegzuhany, gõz, hideg, langyos, meleg, forró vizes áztatás, majd megint szauna a másik oldalon és utána az élmény fürdõ.
Írta 2005. február 10. - 16:38

konamano és skiri
Alighanem mi vagyunk a legújabbak.
Idei termés. Igen jó évjáratnak igérkezik!
Alighanem mi vagyunk a legújabbak.
Idei termés. Igen jó évjáratnak igérkezik!
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 10. - 16:35

Írta 2005. február 10. - 16:30

(jojoba + fityisz?)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_Charon_*
Írta 2005. február 10. - 16:18

Na jó, a makicsalád volt tényleg az elsõ. 
Minket a 24h hozott össze 2003-ban.
Charon + Dawn
Aztán ott van Ors és Thy, meg Era és Paul.
Zedékkel mi van? Õk régebbiek?

Minket a 24h hozott össze 2003-ban.
Charon + Dawn
Aztán ott van Ors és Thy, meg Era és Paul.
Zedékkel mi van? Õk régebbiek?