Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Findli+Rave az elsõ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem írjuk össze, hogy kiket hozott össze tekerés, vagy kik jöttek össze a fórum által? (Tehát a topicunk párjai)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
:)

Azért nem reménytelen a helyzet. Van itt pár szerencsés srác, aki már találkozott ilyen csodás lényekkel.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:scared: Csak most tûnt fel, hogy hova írtál? ;)

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Bringás lányok? Hmmm. De jó is volna szert tenni egy ilyen kincsre. :lick: De elég ritka, nem? Errefelé igen. Szerintem a fehér hollóval vezetik a listát. Országos szinten mi a helyzet? Hiába lapozom a kSH könyvet...
Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mi csak a nyomaikat láttuk a montisoknak a hóban. Gallyán mi is bámultuk a Tátrát...

A fürdõzés nekem is tetszene. Mit szólnátok szombathoz? Lukács?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Cykebona, ne aggódj, nyugodtan szövegelhetsz itt, amig inteligens dolgokról van szó! ;) Mi is voltunk Mátra tt-n, igaz, csak a legkisebb távon - bár nekem az is elég volt - a 42-es brutál lehetett. Gratula neked is a teljesitéshez. Nahát, azt nem tudtam, hogy voltak montisok is! :D Durva lehetett nekik, és nem csodálom, hogy ott igyekeztek rövidíteni, ahol tudtak!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Üdv Burce!
Megtaláltam az írást a Téli Mátrával kapcsolatban. Ugye nem a 42km-es távon mentél 6 óra valamenyit?! Ha igen, ha nem (akkor is 36), szép eredmény!:clap: Nekem 9:36 lett a 42 km-es, ugyanis nem voltam energiaellátottsági szempontból egy duracell nyúl. Én is Mátraszentimrén küzdöttem a kajálással, Vuk azért nem jött, de lefelé sem kívánkozott semmi. Valószínûleg emiatt fogyott el az erõm. Aztán Galyán egy forralt bor kicsit segített,:winko: Kékesen egy mûzli szelet meg egyenesen újraélesztett. A Mátraszentimrétõl Galyatetõig tartó szakasz volt a csúcs,(nem a Kékes:) ) több centis hó a legvékonyabb ágakon, kristálytiszta ég, szép magyar táj+ a Tátra, havas fenyõk, ááá, bár ott lennék most is!
A két MTB-s résztvevõt nem irigyeltem. M.szentimre elõtt elõztük õket, de Galyára elõttünk értek anélkül, hogy vissza elõztek volna. Azért így sem gyenge amit vállaltak.
Bocs, hogy csak így ismeretlenül szövegelek, de talán itt nem jön ki hülyén a dolog.
Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pix, mi lehet, hogy csatlakoznánk, bár ez még korántsem biztos!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Börsz: én a balcsinál vettem egy lepukkant gumijavítónál. Nagyon funkcionális, télen csuszizni lehet vele, nyáron lebegni a vízben, csak a kiálló szeleppel kell kicsit vigyázni.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
@Era: oké, bár csak egy pillanatra láttam, de most már legalább kicsit tudom, hogy ki az a fantom, akit ilyen sokszor emlegetsz, emlegettek :-)

@Adamkg (a.k.a Sopron): nem tudom melyik topicban írtad, hogy orvos bácsi eltiltott egy idõre a bringázástól, a térdeid védelmében. milyen orvosnál jártál? sima ambulancia? vagy hogy megy ez? ...az én térdem furcsa hangokat ad ki, plusz idõnként fáj is, és szeretnék felkeresni vkit..

@Cykebona: üdvözlünk itt :-) ha pár oldalnyit (=1 hétnyit) visszalapozol... na nekem pont úgy tetszett! :-)

@Pixel! traktorbelsõt hol lehet venni? mezõgazdasági bolt? autósbolt? tavaly a bükkben szép élményeim voltak vele... :-) -- és ezt már azt hiszem kérdeztem, de nem emlékszem :(

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Üdv!
Én új vagyok errefelé. Olvastam, hogy Téli Mátrát emleget valaki... hogy tetszett? Nekem nagyon! Bár volt 1-2 nehéz órám.
Láttátok a Tátrát Galya-tetõrõl?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Este felmegyünk a Normafára végre csúszkálni egy jófélét, kamionbelsővel, popsitepsivel stb., kinek van kedve csatlakozni? 6-7 körülre gondoltam.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mellon: Tomiék nyerték a tunéz utat. :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Igen, az a szép szál, jó képû, kedves férfi, õ a szerelmem. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Kex: no comment.

Zólyom: no comment.

Era: bocsánat, de tényleg nem tudom :( : Paul õ az, akivel jöttetek a Téli Mátra céljában, és aki ment pecsételni?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
KeX: szép helyen voltál.

Para: Csak nézem a képeket, nézem, csak nézem... :)
De jók! Ez itt érdekes: http://kep.tar.hu/pa...7630/10786657#2

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Kahlesz, én is mennék móriába!

Én is épp a hétvégén jöttem haza a síelésbõl, atomkirály volt, bár a hó lehetett volna jobb is. Volt egy hiperkúl sznópark, félcsõvel, felejthetetlen élmény egy vékony vascsövön végigcsúszni. Adrenalin boost, mint amikor egy nagy letörést ugrasz be.
néhány kép itt: http://kepz.terror.h...

ha minden jól megy még ma fel tudom tolni a videókat is.

Mellon, ha lenne egy fölös hely a négykerekûben, akkor én is szívesen társulnék, bár az elkövetkezõ két hétvége nekem kilõve sajnos. egy pénteki nap esetleg?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Tényleg nagyon jó volt a síelés, csak a lécem sínylette meg a sok követ. Mivel nem voltak nagy minuszok (<-10C) még a nagy szélben sem volt probléma. Mivel volt maszkom is, semmim sem látszódott ki belõlem, minden szélálló, szóval jól bírtam az idõjárást. Akinek küldte az arcába jeget a szél, annak nem tetszett anyira :-(

Volt két arcos tompításom ugrásból, de hóban+vastag ruhában ez no problem (bár az egyik esés után fél percig kerestem a légkört). Kár, hogy bicajjal zürösebbek a perecelések... Volt jó kis katlan (természetes félcsõ) jó ki s wallridokkal, ugrásokkal. Bicóval fele ilyen jól menne, már örülnék...
Buckákon még gyakorolnom kell, puha szûhavat sajnos nem nagyon láttunk (csak összeállt kemény havat)

Szlovákiai 1 napos síelés:
Ha szûzhavazni akarunk, akkor leginkább Chopok-dél-re kell menni, egyébként ©achtièkya, mert ez van a legközelebb. (chopok dél kb. még egy +fél óra autóút)
1 napos síbérlet 3-4e/fõ. Benzin 6-9e/autó opcionális vacsi 1e/fõ
Ha bérelni kell cuccost az még kint 1.5-3e
Mondjuk jövõ vasárnapot megcélozhatnánk? (feb.20.)

Era: hát végül is lehet túrázni talán, de ahhoz kéne hótalp, vagy vas vagy valam, mert ott most nagyon nagy hó van.

Most hétvégére ónos-esõt, esõt mondnak. Esetleg egy melegvizes-gõzõs-szaunázós partyt is összehozhatnánk megint! Már régen nem volt ilyen sem.

Thy: mi ez a Tunézia? Bike-test vagy telelés?
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
No akkor elkezdem a szervezést, már beszéltem is a barátommal, aki azt mondta, hogy vagy egy csutortok du., vagy szombaton de. mennénk le. Sajna most egy kicsit el van havazva, de remélem még ebben a hónapban szerét ejthetjuk. Majd jelzem idõben ha valami konkrétat tudok.