Figyelem! Szombaton úgy látom, hogy elmegyek túrázni a Börzsönybe! (gyalog) A túra laza lesz, szeretném fotózni a természetet, stb... Indulás 9 körül lenne. Aki akar, társuljon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. február 17. - 09:58

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. február 17. - 09:35

Drága Era! A hagyományos kivánságokon túl szeretnék neked még valami mást is kivánni, mégpedig azt, hogy lelked s szellemed letisztuljon és szeretõ fénnyel ragyogjon a világra. Ezt az idézetet neked találtam ma reggel:
"A felhõ nem tudja, miért épp erre száll, s miért épp ily sebesen.
Érzi a késztetést:
most erre van az út.
De az ég tudja az okot és a célt minden felhõ mögött, s tudni fogod te is, ha elég magasra szállsz, hogy túlláss a láthatáron."
Sok boldogságot, egészéget és bölcsességet kivánok neked! :aniolek_n :koncert:
"A felhõ nem tudja, miért épp erre száll, s miért épp ily sebesen.
Érzi a késztetést:
most erre van az út.
De az ég tudja az okot és a célt minden felhõ mögött, s tudni fogod te is, ha elég magasra szállsz, hogy túlláss a láthatáron."
Sok boldogságot, egészéget és bölcsességet kivánok neked! :aniolek_n :koncert:
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. február 16. - 22:23

Hétvégén megyek Szegedre, és ha tudom, elcserélem okés?Zoli: Andi üzeni a haverodnak, hogy van egy sárga mez pirosért cserébe! Amúgy mi holnap megyünk ki a mûjégre, így sajnos most sem tudunkl összefutni.
Nagyon zsír volt a kori ma. Szétzuztam a térdem, de megérte.

Akkor hétfõn a Mellonpartyn.
Írta 2005. február 16. - 21:50

Era: Boldog szüliiinapoot,hepi böörzdééééj tuu ju, légy sokáig boldog!!!! :tort:
Írta 2005. február 16. - 18:06

Közben Era megsúgta milyen fotóról van szó... :scared: He-he. Akkor annyira már nem izgat.
Akkor legyen hétfõ este a party time, nálam, mondjuk héfõ hét óra. Lehet megpróbálok valamit alkotni a konyhában, hamár jöttök addig. Tésztát is veszek, hátha nem sikerül valami, jó ha van tartalék, meg aki ragaszkodik a megszokott ellátmányhoz :-)
Terveimben süti is szerepel, ilyet egyedül még nem csináltam, majd leglátjuk mi sül ki belõle!
Zoli: Andi üzeni a haverodnak, hogy van egy sárga mez pirosért cserébe! Amúgy mi holnap megyünk ki a mûjégre, így sajnos most sem tudunkl összefutni.
Akkor legyen hétfõ este a party time, nálam, mondjuk héfõ hét óra. Lehet megpróbálok valamit alkotni a konyhában, hamár jöttök addig. Tésztát is veszek, hátha nem sikerül valami, jó ha van tartalék, meg aki ragaszkodik a megszokott ellátmányhoz :-)
Terveimben süti is szerepel, ilyet egyedül még nem csináltam, majd leglátjuk mi sül ki belõle!
Zoli: Andi üzeni a haverodnak, hogy van egy sárga mez pirosért cserébe! Amúgy mi holnap megyünk ki a mûjégre, így sajnos most sem tudunkl összefutni.
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi
Írta 2005. február 16. - 17:19

nagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyonnagyon Boldog Szülinapot!
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. február 16. - 17:04

Köszi

Viszont kívánom nektek is.

Írta 2005. február 16. - 16:07

Mellon: Nekem is jobb lenne a hétfõ, akko szivesen gyüvök hozzájad!
Oszt ma mögyök a koripályára, 5 körül érek, akinek van kedve, oz csatlakozzék.
Era: Tudod mit kívánok neked!?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sok sok boldogságot, szerelmet szeretetet, vidámságot.
Boldog Születésnapot!
Oszt ma mögyök a koripályára, 5 körül érek, akinek van kedve, oz csatlakozzék.
Era: Tudod mit kívánok neked!?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sok sok boldogságot, szerelmet szeretetet, vidámságot.
Boldog Születésnapot!
Írta 2005. február 16. - 11:35

Mit láttak hirtelen szemeim, era há heppi börzdéj :birth:
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. február 16. - 11:04

Írta 2005. február 16. - 10:40

És nemcsak kép, de film is van rólad!
:D

vendég_Charon_*
Írta 2005. február 16. - 08:29

Írta 2005. február 15. - 15:53

A szombati fürdés lehetett az oka, ami nagyon tetszett, vagy a meleg front, de nekem vasárnap reggel úgy fájt a térdem hogy sehova sem volt kedvem gyalogolni. Sajnálom, mert gyönyörû napsütéses idõ lett.
Lensver köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. (Arról a bozontos izérõl beszéltek?)
Mellon: Ha lehet, én a hétfõre szavaznék - vasárnap a családi fülhúzogatás nem tudom mennyire húzódik el.
Lensver köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. (Arról a bozontos izérõl beszéltek?)
Mellon: Ha lehet, én a hétfõre szavaznék - vasárnap a családi fülhúzogatás nem tudom mennyire húzódik el.
Írta 2005. február 15. - 15:50

De biztos vagyok, ugyanis ha azt le akarta fotózni valaki, mire elõszedte volna a gépét,, már vége is volt a minifilmnek, ami kb. 2 másodpercig tartott.
Szóval nem hiszek nektek.

Írta 2005. február 15. - 15:05

Írta 2005. február 15. - 15:00

Szammer, neked nincs is semmiféle képed! 
Mellon: ja, voltunk túrázni, de csak négyen a tervezett tömegbõl. Mivel jól lekéstük a szentkereszti buszt, ezért Pomázról fölcsúszkáltunk a Csikó-hegyre, onnan át Lajos-forráshoz, majd Kõ-hegy. Annak a tetején beültünk a büfébe egy idõre és jól teleettük magunkat palival, miközben a nagyszájú háziasszony szövegeléseit hallgattuk. Pl.: " ...hát boldog Valentinnapot mindannyiótoknak és kivánom, hogy sokasodjatok" Az efféle beszólásai hallatán csak pislogtunk rá bután.

Ó, akkor most már a Mellon-lakot is megismerhetik a kedves kiváncsiskodók!

Mellon: ja, voltunk túrázni, de csak négyen a tervezett tömegbõl. Mivel jól lekéstük a szentkereszti buszt, ezért Pomázról fölcsúszkáltunk a Csikó-hegyre, onnan át Lajos-forráshoz, majd Kõ-hegy. Annak a tetején beültünk a büfébe egy idõre és jól teleettük magunkat palival, miközben a nagyszájú háziasszony szövegeléseit hallgattuk. Pl.: " ...hát boldog Valentinnapot mindannyiótoknak és kivánom, hogy sokasodjatok" Az efféle beszólásai hallatán csak pislogtunk rá bután.

Ó, akkor most már a Mellon-lakot is megismerhetik a kedves kiváncsiskodók!

Írta 2005. február 15. - 13:34

Halihó!
Én is sajnálom, hogy lemaradtam a prtyról (fotót nekem is!), de családi programom volt .
A következõrõl nem szeretnék lemaradni, ezért gondoltam bevállalom én a szervezését :-)
Szóval ha van kedvetek meglátogatni, szívesen látlak benneteket valamikor, mondjuk vasárnap vagy hétfõn este. Melyik lenne a jobb a népességnek?
Vasárnap végül voltatok túrázni? Én sajnos elaludtam, pedig emlékszem, hogy hosszasan vacilláltam mikorra állítsam be az ébresztõ órát, de a végén valahogy maradt a szombati 9:15ös ébresztés, az meg már elég késõ volt...
Szombaton Erával és Paulal áztattuk magunkat, klassz volt. Eráék nem hoztak úszósapkát. Két lehetõség volt:
1. Bérelni 600Ftért + 500Ft kaució
2. Venni 500Ft-ért egy új sapit...
Inkább a 2. verziót választották
Én is sajnálom, hogy lemaradtam a prtyról (fotót nekem is!), de családi programom volt .
A következõrõl nem szeretnék lemaradni, ezért gondoltam bevállalom én a szervezését :-)
Szóval ha van kedvetek meglátogatni, szívesen látlak benneteket valamikor, mondjuk vasárnap vagy hétfõn este. Melyik lenne a jobb a népességnek?
Vasárnap végül voltatok túrázni? Én sajnos elaludtam, pedig emlékszem, hogy hosszasan vacilláltam mikorra állítsam be az ébresztõ órát, de a végén valahogy maradt a szombati 9:15ös ébresztés, az meg már elég késõ volt...
Szombaton Erával és Paulal áztattuk magunkat, klassz volt. Eráék nem hoztak úszósapkát. Két lehetõség volt:
1. Bérelni 600Ftért + 500Ft kaució
2. Venni 500Ft-ért egy új sapit...
Inkább a 2. verziót választották
Képeim
Írta 2005. február 15. - 09:44

Hallottam róla én is...
KÉPET AKAROK!![]()
Rave a kép ment privátban...:bananadan
Írta 2005. február 14. - 21:09

Azt tervezem,hogy beállok bringás futárnak.Abban tudtok segíteni,hogy milyen céget érdemes választani?
Kicsit parázok,hogy rossz lóra teszek...tulajdonképpen életemben most elõször keresek munkát és nem is tudom hogyan kezdjem. :chin:
Kicsit parázok,hogy rossz lóra teszek...tulajdonképpen életemben most elõször keresek munkát és nem is tudom hogyan kezdjem. :chin:
Írta 2005. február 14. - 18:51

A pillanat szent és megismételhetetlen volt. Aki nem volt ott a partin, az sajnálhatja.