Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
mert ez szombat és más pályabejárás...már ha nem változott semmi.

:love1:

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Mellon, igen, ez a Pilis Kupa tradícionális helyszíne. A Pilis és a Budai hg is jól tekerhetõ, és ez a hétvégéig csak jobb lesz.
De miért emlegetsz szombatot, vasárnap lesz a bejárás!!!
Ausztria, Kenguruk földje!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Véleményem szerint a Shimano és KMC láncok zsírja az egyik legtartósabb kence, messze ûbereli a bótban kapható olajakat. Igaz, hogy szereti összeszedni a port. Ne olajozz rá, felesleges, csak ragacsosabb lesz a láncod.

Thy, nekem amikor mátyásföldön laktam kb 20 km volt a fogas. Ez oda vissza már 40, egy leguri kb 4km, ha kétszer felmegyek az egy alkalomra 48 km. Szóval, ha elég messze laksz akkor simán lehet két alkalom 100 km.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Itt most cc-rõl volt szó...ha jól emlékszem...és jól szoktam...
Két fogas kör 100km????Ne nevettess

respect...:beer:
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Itt most cc-rõl volt szó...ha jól emlékszem...és jól szoktam...
Két fogas kör 100km????Ne nevettess

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Hát azért az nem sok, 2 kis fogastúra vagy 3-4 városban mászkálunk.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A gyári zsír, ha nem mégy dzsuvában,akkor egy százast kibír...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ez a lánc kérdés engem is érdekelne hivatalos forrásból. Bár azt olvastam, hogy a gyárilag benne lévõ faggyús cucc ki kell bírja egy darabig, hacsak nem ázik szarrá az ember biciklistül-láncostul.

--Trifo

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Tegnap megtartottam a privát KKK estemet, és felraktam egy új láncot, némi bigécolos kezelés után. (Persze a fogaskerekek kivételével most is sáros szegény bicikli...) Sõt felpumpáltam mind az 5 szelepet is :-) Már csak egy tesztút kéne.
Ja és egy kérdés a szakemberekhez, a lánc gyári kenésére kell még olajat önteni, vagy az jó így egy túrára?

Tegnap csodálkoztam, hogy Pilis kupa és Visegrád, de este megvettem a márciusi újságot, és látom, hogy elõbb Visegrád, és csak utána Szántón a Pilis kupa. Ez akkor a szokásos helye a Pilis kupának, ahol korábban is volt?
És most akkor mindenki Szántóra jön szombaton? Mert ha jól emlékszem elõbb lesz a visegrádi verseny!
Kíváncsi vagyok, mekkora sár lesz még a Pilisben. Máris hiányzik Nati, ha itthon lenne most biztos meg tudná mondani, hogy mennyire sáros a Pilis :-) Mikor rajtol majd a versenyük?
A Szántó akkor szerintem kitekerés lesz belõle, Visegrádra érdemes lenne esetleg utazni, a korai idõpont miatt.
Zed mikorra tervezitek az indulást? (UVHtól)

Para bá, most azt mondom mehetün jövõ hétvégén is, de majd meglátjuk jövõ héten...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Zed: Most elbizonytalanítottál. Én csak hobbiból biciklizem...

Lensvert pusziltatom. Képzelem milyen sokk lehetett neki innen a hidegbõl abba a forróságba kerülni. - A náthálya biztos elmúlt. :)

Az igazi bringás alatt nem profikat értek, hanem mindenkit, akit érdekel és ez a hobbija. Szerintem érdemes kijönnöd, mert a megszokott túraútvonalainknál sokkal technikásabb a pálya, meredek le és felfelékkel.

Szerintem Natit nem sokkolta a meleg. Az nem szokta.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mellon:
sajna e hétvége a meló jegyében :( optika kiállításon vagyok/unk tihanyban, ami a legfontosabb esemény a kona tali elõtt számunkra.

jövõhétvégén?
sár egyébként van, az alsóbb területeken tuti, de nem vészes... viszont ami a patakokat illeti............... huhhh... :) nagykirályság most túrázni...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
era: egy világ dõlt össze bennem...:cry:
de akkor a cicád találtam meg...
:bananadan :bananadan :bananadan

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hmmm, nahát leány csapat :).

http://forum.bikemag...php/t-1851.html

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Zed: Most elbizonytalanítottál. Én csak hobbiból biciklizem...

Lensvert pusziltatom. Képzelem milyen sokk lehetett neki innen a hidegbõl abba a forróságba kerülni. - A náthálya biztos elmúlt. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Era: Igen, a Pilis Kupa elsõ pályabejárása lesz, meghívásos alapon a szponzorok és minden valódi bringás számára (mert hogy a szponzorok kevésbé bringás alkatok, úgyhogy a nekik rendezett kör elég vicces lesz). A sörsátor és a fahíd persze még nem lesz benne a pályában.

Mellon: A Pilis Cup Szántón lesz, Visegrádon Harang rendez OX-et. Szántó megközelítése autóval Vörösvár, Bringával a Hosszú-hegy - Szántói nyereg felõl a legegyszerûbb. Ha korán kijöttök, akkor szerintem lehet közös kimenetelt tervezni, Thy, jómagam és a bátor vállalkozók közremûködésével.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Face: a cicámat találtad meg? Édi, nem?

Mellon: Igen, igazi lány csapat alakult, csak az a baj, hogy a létszám korlátozott. De egyszer már tekertem velük és megállapítottam, hogy igen kemény, hajtós lányok. :)

Thy: Ez a szombati pályabejárás nyílt, a Pilisi CC pályát tekeritek le?

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Era: Olyan ismerõs volt a fényképed:) és most megtaláltam...
De pszt!;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Nat jelenti Botsvana-ból: 43 fok van és rengeteg állatot láttak (a pesti értelmezéssel ellentétben ez ott nem autóst jelent ;)).

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Era, Nati, Ors, Konamano mind tagok...a többieket nem tom...

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Hmmm, nahát leány csapat :) (hopp ez már ontopic ;), és kik a Virág tagok, Era Te is tag vagy ezek szerint?
Hát jó, korai indulás is esetleg sikerülhet :-) Mikorra kell kiérnetek, és hol a pálya? (A Nagy-Villámnál?)

Azért vasárnap valaki esetleg Mátra?

Most indulok hazafelé, beugrok hozzátok Thy, hátha kapok láncot, láncbontót...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi