Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

baky

baky

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
bocsássatok meg, hogy ide írom ezt:

Nagy szomorúság ért ma engem: ellopták a Mûegyetem kertjébõl a Freeway 9580as trekkingemet (bõvebb).
Mit lehet ilyenkor tenni? Úgy érzem, hogy a rendõrség nem tud mit kezdeni. Tudtok talán valami listát, olyan boltok (mail)címérõl, akik forgalmaznak használt bringákat? Náluk esetleg utolérhetõ a tolvaj.

:mypage:

Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...

hétfõi tortúrásoknak üzi: ha nem adnék életjelet már (már pedig mivel holnap nem leszek...) akkor találkozunk ótósokkal 10:00 gyöngyösi pályaudvar elõtt, vasutasokkal 8:35körül a gödöllõn megálló 8:05kor pestrõl induló vonaton...

bájbáj...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Viszont amit nem értek, hogy volt egy sátor, amit nem mozditottak el, igy az azóta is rögzitve van a talajhoz, csak épp már csak a teteje látszódik ki a vizbõl. Furi, hogy nem menekitették meg a sátrat, ,lehet, hogy valaki elaludt benne és mostanra már örökre megfulladt?

Bízom benne:D
Már csak azt kellene tudni, hogy hol lakik kahlesz?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

valaki elaludt benne és mostanra már örökre megfulladt?

Lehet nem örökre megfulladni, hanem csak egy kis idõre is? :)

A nyulad meg olyan, mint akinek fáj a foga! :usmiech_o

A mi húsvéti nyuszink pedig korábban jött, és hozott egy tandem vázat. Aztán ha már itt volt, gondoltam rabigába fogom és befogtam festeni. Az ünnepek alatt négyzetcentirõl - négyzetcentire fogja maszatolgatni a csöveket a kis tappancsaival, különben pörköltet csinálok belõle. Ne is várjatok rá idén. ;)

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Életjel.

Én is megyek.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Beszéltem Kahlesszel, 7 után várja a csapatot Bolonyaival. Ropit, piát és játékot vihetünk magunkkal.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Szamár nagyon ari név, szerintem illik egy bicajhoz. :D

Látom, annyira tetszik, hogy rögtön te is hosszú füleket növesztettél :-)
(Mi a nyúl ez? Nyuszi? :-) Mi volt elõbb? A nyúl vagy a tojás?)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ahoy! Kocsi, a Szamár nagyon ari név, szerintem illik egy bicajhoz. :D Ami pedig paripa mivoltát illeti, kétség se fér hozzá, hogy ily nemes vér is csörgedezik bowdenjeiben a kép alapján. :)

Face, boldog szülinapot! :):)

Tegnap végre kint voltam egy igazi tekerõs tekerésre - egyelõre persze csak betonon. Barátaim, azt mondhatom, hogy végre meggyógyultam, viszont most meg jó gyenge vagyok, és már csak egy hetem van a versenyig. Node nem panaszkodok, mert új erõk gyülekezését érzem zsigereimben, odakint pedig tavasz illatát, szóval ismét van remény és van motiváció, nyeregbe fel!
A Papréti út egyébként már teljesen járható volt, csak egyik helyen van pici sárátfolyás. Viszont a Római-part már két helyen is viz alatt van, mindjárt fölrakok 2 fotót róla.

Na szóval, ekkora volt a viz tegnap:

http://img.tar.hu/ko.../11383532.jpg#3

És igy védekeznek a nagygátnál: http://img.tar.hu/ko.../11383531.jpg#3

Van egy csövi kolónia kb. fél-egy km-rel ettõl a helytõl Bp irányába, azok felköltöztek szorosan a bokrokhoz a bringaút mellé. Viszont amit nem értek, hogy volt egy sátor, amit nem mozditottak el, igy az azóta is rögzitve van a talajhoz, csak épp már csak a teteje látszódik ki a vizbõl. Furi, hogy nem menekitették meg a sátrat, ,lehet, hogy valaki elaludt benne és mostanra már örökre megfulladt?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Már csak egy pontos cím kellene:D
és hogy mikortól?
Milyen kaja lesz?
mi vigyünk?
Üdv:Thy

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Lensz: Ha tudtok jöttök, ha nem, hát nem. Megértem.
Törpiek: Gyertek, és hozzon valaki Activity-t, vagy valami társasjátékot, mert nekem nincs.:)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Nálunk a kertben már december óta nyílnak a hóvirágok :spoko:!

a kertben nálunk is:)
Csak nekünk nincs hegyoldalnyi kertünk...
szóval nem ugyanúgy néz ki:cry:
:spoko:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
SZLOVÁKKIRÁLYT MELLON PAJTÁS HÉTFÕIG RÁGD ;-)

az lenne a kerály, ha két bász, plusz egy ótó... akkor pont ó-kééésak lennénk helyileg...

hétfõn aszfalt lesz... is.. ja ;-)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás
Halihó!

A hétfõi tekeréshez én is csatlakozok ha minden jól megy, remélem nem fog esni (engem nem kell meglocsolni)! Holnap már remélem biztosra mondom. Ha Erával meg tudjuk oldani valamikor a tetõtartó felszerelést (péntek-szo-vas), akkor talán hely is lesz nálam.
Kékesen még van 30 cm hó! Mondjuk vagy jég vagy kása lesz, lejebb állítólag ömlik a víz az utakon (hétvégén ez volt a helyzet), szóval gondolom aszfaltos kör lenne?

A Szloveszkirájt hétfõig lehet átgondolni? Lehet oda is mennék. Autó gondolom megoldható, Eráéknál pl, ha menék nálam is.

Holnap Zolinál találkozunk :clap:
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

De kezdenek kibújni a hóvirágok:)

Nálunk a kertben már december óta nyílnak a hóvirágok :spoko:!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
oh, köszönöm szépen :)
Voltam ma Lilafüreden,Bánkúton meg nagymezõn és azt kell, hogy mondjam a bükk északi,keleti része 10cm hó alatt van de a déli leejtõk tiszták:)
A erdészeti utakon nincs hó csak melette fél méter:D Lilán meg be van fagyva a tó . Szal így tervezzetek bükki túrát az ünnepekre, de addig úgyis olvad
De kezdenek kibújni a hóvirágok:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Boldog szülinapot fac€!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

S.O.S. PROBLÉMA A SZLOVÁK PARADICSOMOS KIRÁNDULÁSNÁL!!!!!!!!

2 fõnk még nem rendelkezik így ülõhellyel....

ÖTLETEKET VÁROK!

szerintem:
1.üljenek a bicó nyergére...ha ott már kényelmetlen akkor meg a bicók mellé lefeküdnekm max a rend õreit kell "megetetni" :chin:.

fac€: Boldog szülinapot így ismeretlenül!

sz.

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Kocsi, gratula az új paripához! :)

Szamár! Nem Te, hanem a bicaj! :-)

Ez lett a neve. Gondolkodtam , hogy milyen nevet kellene neki adni, volt már egy "Csoda-szar-vas" az istállóban, aki a munkábajárós, nemkarbantartós, fullacél strapabike, volt az egyetlen, igazi "Pözsó" aki életem negyedén át hûen szolgált, és kellett volna ennek is valami név mert Meridának csak nem hívhatom. De mikor a neveken gondolkodtam, állandóan csak az ugrott be ahogy Shrek mondja "Te, Szamár!" :-)

Kedvenc haverinám egybõl rávágta, hogy ez jó név. (Utólag picit elbizonytalanodtam. Lehet, hogy õ nem is bringára mondta, hanem rám? :-) )

Na mindegy, úgy látszik ez már rajtaragadt. Szóval Szamár!

(De tudjuk, hogy a Szamárnak vannak paripás percei, meg hogy teherbíró, hûséges barát ... stb :-) )

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
S.O.S. PROBLÉMA A SZLOVÁK PARADICSOMOS KIRÁNDULÁSNÁL!!!!!!!!

a nagy busznak sajna nincs kapacitása már, így nem tud vállalni minket...
Dzsí és Én egy-egy kisbusszal tudunk menni, azaz 9 és 8fõ kapacitásra van megoldás...
viszont plusz 2 fõnk még nem rendelkezik így ülõhellyel....

ÖTLETEKET VÁROK!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy!

Fad'cán bed'aknyosod'am, de kid'ard'ok a héd'õ melled'...

akik néd' keréken gyönnek 10:00kor találkozó a gyöngyösi vasúd'állomáson...

hajhaj