Obsidian: 8 napos az Epic. Szombaton indult, tehát ma van a 3. etap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. április 04. - 08:20

Írta 2005. április 04. - 08:17

Tegyük hozzá, hogy az nem emelkedõ volt, hanem egy 4m-es letörés, amin felfelé kellett menni. Tehát egy feltörés
A váltókhoz esetleg hozzá lehet még adni Tátrai Zoli XT-jét is. Õ kevésbé volt szerencsés, kettétört a váltófüle, igaz autóval jöttek pályát járni, így legalább a hazajutás nem okozott gondot.

A váltókhoz esetleg hozzá lehet még adni Tátrai Zoli XT-jét is. Õ kevésbé volt szerencsés, kettétört a váltófüle, igaz autóval jöttek pályát járni, így legalább a hazajutás nem okozott gondot.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2005. április 04. - 00:15

Nem hittem, hogy kimondom valaha, de most kifejezetten jol jartam, hogy nem mentem veletek... En delutan indultam el, majd az elso padka-ugras utan ereztem egy koppanast... Rugostagbol levegonek hello... :/ Meg az egyik rogzitocsavart is elhagytam valahol az spd pedalbol... es meg terepen nem is voltam 
A Cape Epic idoben milyen hosszu?

A Cape Epic idoben milyen hosszu?
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2005. április 03. - 23:04

Na igen ... a szint engem is érdekelne ... a pályáról annyit hogy überbrutáleszméletlenül nehéz lesz az idei piliskupai pálya (persze ez csak a "hagyományos" vagy annál kicsit jobban tekerõkre értem ... szerintem a profik meg se fogják érezni
) ... jah és mint ahogy ígértem: TALÁLTUN EGY OLYAN KIS EMELKEDÕT AHOL MÉG A MI THOMMEY-NK SE TUDOTT FELTEKERNI!!!! 
Egyébként a mai túra jól sikerül, nekem 85 km lett a vége ... jah és a mai amortizációs lista: 2 hátsóváltófeltekeredés (egy XTR és egy Sram 5.0) és 3 defekt ...

Egyébként a mai túra jól sikerül, nekem 85 km lett a vége ... jah és a mai amortizációs lista: 2 hátsóváltófeltekeredés (egy XTR és egy Sram 5.0) és 3 defekt ...

Írta 2005. április 03. - 22:22

Thy, mennyi lett a szint egy körben?
Stinky Bugs: Allez, Allez, Allez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap:
Stinky Bugs: Allez, Allez, Allez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap:
Írta 2005. április 03. - 20:44

Cape Epic kulonitmeny jelentkezik...
Tegnap 127 km/2900 szint, ma 146km/2700 szint vart rank. Sikerult megcsinalni, de ma a vegere en mar piszokul kifaradtam, energiahaztratas osszeomlik stb. Nati meg ugy ment mint aki duracell elemekkel taplalkozik, nagyon jol birja a hosszu tavot. Hihetetlen a szervezes es nagyon jo fej mindenki, a taj pedig egyszeruen csodalatos. A homerseklet sem tobb 33 foknal, elviselheto, az erdokben 25 korul van. Remelem most mar lesz idom fenykepezni is, mert eddig 9-10 orakat tekertunk. Most megyek is aludni, mert kicsit deficites az alvasidom
Tegnap 127 km/2900 szint, ma 146km/2700 szint vart rank. Sikerult megcsinalni, de ma a vegere en mar piszokul kifaradtam, energiahaztratas osszeomlik stb. Nati meg ugy ment mint aki duracell elemekkel taplalkozik, nagyon jol birja a hosszu tavot. Hihetetlen a szervezes es nagyon jo fej mindenki, a taj pedig egyszeruen csodalatos. A homerseklet sem tobb 33 foknal, elviselheto, az erdokben 25 korul van. Remelem most mar lesz idom fenykepezni is, mert eddig 9-10 orakat tekertunk. Most megyek is aludni, mert kicsit deficites az alvasidom

Írta 2005. április 03. - 08:40

Írta 2005. április 03. - 07:04

én is csatlakozom hozzátok...kahlesz/mellon...mikor taliztok?hol?petõfi híd?
Üdvthy
Üdvthy
Írta 2005. április 03. - 00:12

Írta 2005. április 02. - 21:30

Én is gondolkodóba estem, mert, ha lemegyek Visegrádra ott nem lesz nagy bringázás, csak pályanézegetés, útkeresés, stb. Az egyetlen intenzív rész az egyéni Visegrád - Szántó móka lenne. Ha viszont veletek megyek, akkor 4 órát tudok rendesen tekerni, mielõtt szántóra érek. Ez teccik.
Írta 2005. április 02. - 19:23

Írta 2005. április 02. - 16:34

yeszoké. Úgynézki megint egyfék móka sztrítes módra 
uvh-s különítményhez még plusz egy pereiorsi asszem.
visszautat hogy gondoltátok?

uvh-s különítményhez még plusz egy pereiorsi asszem.
visszautat hogy gondoltátok?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. április 02. - 16:04

Helyesbítek:
Holnap UHV 10.00-kor, de ha valakinek jobb a Szabadság híd, akkor ott 9.30-ig várunk.
Jönnek:
Ano
Mellon
Én
Szammer
Kex
Ha jön még valaki, írjon, vagy hívjon, hogy megvárjuk.
Ahoy
Holnap UHV 10.00-kor, de ha valakinek jobb a Szabadság híd, akkor ott 9.30-ig várunk.
Jönnek:
Ano
Mellon
Én
Szammer
Kex
Ha jön még valaki, írjon, vagy hívjon, hogy megvárjuk.
Ahoy
Írta 2005. április 02. - 10:59

Kahlesz:persze, hogy beférsz, hiszen a máv szép nagy vonatokat indít:D
Gyere velünk, és Mellont is beszéld rá...lusta álomszuszékok:D
Gyere velünk, és Mellont is beszéld rá...lusta álomszuszékok:D
Írta 2005. április 02. - 10:24

Ors: 1 ébként a terep annyiból jobb, hogy nem mászik fel Papp rétre, vagy 150m szinttel kevesebb. A Dömörkapui úttól viszont már aszfalton gyorsabb, bár el lehet menni tölgyikrek felé is.
Ano: a Pilisi pálya nincs kijelölve, hiszen 3 hét múlva lesz a verseny. Azért kell 2-re menni, mert elõtte nincs, aki végigkalauzol téged!
Szerintem elõtte tekerjetek egy jót és 2 felé guruljatok le szántóra!
Ano: a Pilisi pálya nincs kijelölve, hiszen 3 hét múlva lesz a verseny. Azért kell 2-re menni, mert elõtte nincs, aki végigkalauzol téged!
Szerintem elõtte tekerjetek egy jót és 2 felé guruljatok le szántóra!
Írta 2005. április 02. - 09:37

Most hívott kahlesz, hogy vasárnap 10 kor talizunk az UVH-nál ... ha valakit még érdekel a dolog akkor 10kor ott tali ... egyenlõre 3asban tekerünk: kahlesz, Mellon és én ...

Írta 2005. április 01. - 18:31

Hûûû! Látom megy ám a kavarás ezerrel.
Nekem nyóc, hogy mi lesz, csak tekerjünk.
Szombat sajna meló, de délután mehetunk tinglitekerni valamerre.
Vasárnap viszont szívesen csatlakoznék a Visegrádi csapathoz, kérdés, hogy beférek é?

Nekem nyóc, hogy mi lesz, csak tekerjünk.
Szombat sajna meló, de délután mehetunk tinglitekerni valamerre.
Vasárnap viszont szívesen csatlakoznék a Visegrádi csapathoz, kérdés, hogy beférek é?
Írta 2005. április 01. - 13:34

Akkor senki nemjönne úgy, ahogy én gondoltam!? (9 körül UVH és onnan át a piliskupai helyszínre, majd pályabejárás, majd utána túra vissza ...)
Írta 2005. április 01. - 12:34

végülis mindenkinek igaza van vmiben...xc is maraton is, Pilis is Visegrád is...
Zed részemrõl rendben (aszfalton), legfeljebb megvártok néha
Zed részemrõl rendben (aszfalton), legfeljebb megvártok néha

:love1:
Írta 2005. április 01. - 11:34

ááááá .. .sajna 9nél korábban nemigazán ... mert akkor ahhoz valami 5 órási vonattal kéne indulnom ...