Nahát....
csak az a gebasz, hogy a rugóstagom service pulton...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Indította
zOrg
, 2004. november 16. 09:55
Írta 2005. november 16. - 09:10
When the day is through, all I want to do is slow down...
Írta 2005. november 16. - 09:01
Manó: gratula a szemcsihez! 
KeX: durva, de igaz rovatunkat hallották... beszarás elmondva már csak a neve is...: elasztikus-photochromatikus-polarizált-törhetetlen lencse... :-P köszi... és ezt naponta kábé 3-400szor Én tuti elmondtam egy-egy érdeklõdõnek/vásárlónak...
pfff
akkora király köd van odakinn, hogy mennék tekerni...
csak az a gebasz, hogy a rugóstagom service pulton...
na ja...
KeX: durva, de igaz rovatunkat hallották... beszarás elmondva már csak a neve is...: elasztikus-photochromatikus-polarizált-törhetetlen lencse... :-P köszi... és ezt naponta kábé 3-400szor Én tuti elmondtam egy-egy érdeklõdõnek/vásárlónak...
pfff
akkora király köd van odakinn, hogy mennék tekerni...
na ja...
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. november 16. - 00:23
hát való igaz, hogy amikor a názalencsérõl tartottál beszédet, olyan volt, mint egy "amellékhatéásokérdekébenkérdezzemeg...." szöveg
Azt a lencsét még mindíg nem hiszem egybéként el. 
Kononamanó, én még kimaradtam a köszöntésbõl: Füled érjen bokáig! Ez hanyadik "18." születésnap?
Kononamanó, én még kimaradtam a köszöntésbõl: Füled érjen bokáig! Ez hanyadik "18." születésnap?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2005. november 16. - 00:21
Ahoj!
Nati és Zed: láttalak titeket tegnap az Aquincum HÉVmegálló környékén. Csak én aztóval voltam. Irigykedtem...
--Trifo
Hoppá,most már tudom miért volt olyan ismerõs a kékszerkós csaj ma reggel 8 óra magasságában az UVH-án általmenet...és elõtte egy nagy sötét alak tekert.
Írta 2005. november 15. - 22:15
Köszönöm, köszönöm:) nagyon jó tudni, hogy ennyien gondoltok rám...pedig egyre öregebb leszek;)
képzeljétek szülinapomra kaptam Kedvesemtõl egy nagyon klassz szemcsit olyan igazi bringásat ...úgyhogy mostmár reszkethetnek a bogarak!!! (nem én tõlük)
borix: légy üdvözölve a bringás lányok csapatában!
(bár most jövök rá, hogy a hozzászólásodból mégsem tudom eldönteni, hogy Te is bringás lány vagy, vagy "csak" örülsz annak, hogy vannak lányok akik bringára pattannak...) :chin:
képzeljétek szülinapomra kaptam Kedvesemtõl egy nagyon klassz szemcsit olyan igazi bringásat ...úgyhogy mostmár reszkethetnek a bogarak!!! (nem én tõlük)
borix: légy üdvözölve a bringás lányok csapatában!
(bár most jövök rá, hogy a hozzászólásodból mégsem tudom eldönteni, hogy Te is bringás lány vagy, vagy "csak" örülsz annak, hogy vannak lányok akik bringára pattannak...) :chin:
Írta 2005. november 15. - 20:12
Ahoy Mindenkinek...
elõször is nagyon gyorsan pótolnám: NAGYONNAGYONNAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY UTÓLAG IS MANÓ! :-*
egy igen húzós hét áll mögöttem, HÓSHOW rulez... nem tudom más hogy bírja a napi 12 óra álldogálást, 5 percenkénti ugyanazon lemez elhadarását, de nekem jóóóóócskán betelt az utolsó pohár is a végére...
a kamion faca volt naon'... aki kinn volt az tudja, aki nem annak ajánlom figyelmébe pár perc erejére nézzen fel a www.rudyproject.hu oldalra, a HÍREKbe, ott van kép sor... (a kamcsit volot szerencsém picit vezetni is... rulez) Thy: tõletek is bocsika, hogy nem tudtam elköszönni, de... :-/
na most megyek visszaolvasok...
burce bébi: téli túrát nagyon tervezem
elõször is nagyon gyorsan pótolnám: NAGYONNAGYONNAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY UTÓLAG IS MANÓ! :-*
egy igen húzós hét áll mögöttem, HÓSHOW rulez... nem tudom más hogy bírja a napi 12 óra álldogálást, 5 percenkénti ugyanazon lemez elhadarását, de nekem jóóóóócskán betelt az utolsó pohár is a végére...
a kamion faca volt naon'... aki kinn volt az tudja, aki nem annak ajánlom figyelmébe pár perc erejére nézzen fel a www.rudyproject.hu oldalra, a HÍREKbe, ott van kép sor... (a kamcsit volot szerencsém picit vezetni is... rulez) Thy: tõletek is bocsika, hogy nem tudtam elköszönni, de... :-/
na most megyek visszaolvasok...
burce bébi: téli túrát nagyon tervezem
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. november 15. - 17:06
EZ SÖRÉNY!!!hátigen obs, necces tõled olvasni, akinek épp vállig érõ hajkoronája van
/me már fél a ma estétõl....
Írta 2005. november 15. - 17:04
hátigen obs, necces tõled olvasni, akinek épp vállig érõ hajkoronája van
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 15. - 16:49
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 15. - 15:36
Szólt a bringáslányok legszebbike...Légy üdvözölve közöttünk!:sloneczni
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 15. - 15:33
vendég_Charon_*
Írta 2005. november 15. - 12:12
Írta 2005. november 15. - 11:23
Lehet, kicsit késõn szólok.. Ha jól tudom ma fél 7-kor van a találka a Batyin a teleholdas tekeréshez...
Írta 2005. november 14. - 18:10
Az irányból itélve mentetek
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. november 14. - 17:06
Trifó: tényleg jártunk arra, mivel mentünk terepre (vagy jöttünk onnan).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. november 14. - 14:49
Ahoj!
Nati és Zed: láttalak titeket tegnap az Aquincum HÉVmegálló környékén. Csak én aztóval voltam. Irigykedtem...
--Trifo
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2005. november 14. - 11:49
Konamano, nagyon boldog szülinapot kívánok neked, hosszú életet és sok egészséget!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. november 14. - 11:29
Pixel: Csodálatos vidéken voltatok. Képzelem milyen nehéz lehetett visszacsöppenni ebbe a valóságba.
Kár, hogy olyan messze van ez a paradicsom...
Kár, hogy olyan messze van ez a paradicsom...
Írta 2005. november 14. - 10:22
Hát ahhoz kötélidegek kellenek nem kitartás:)Ellenben általában felveszem, szóval csak nem voltál kitartó.
Mert munkaidõben a következõ válaszok vannak:
pont most ment ki
kajálni ment
nem tudom hol van
még nem jött vissza
nem vitte a telefonját
kicsörög,de minek:)
Üdv:Thy
Írta 2005. november 14. - 10:18
Don, nem tudom a számod, az ismeretleneket, meg nem szoktam visszahívni. Ellenben általában felveszem, szóval csak nem voltál kitartó. Hangpostát nem hallgatok, inkább küldj sms-t.
A lófejet köszönöm, megeszem vacsira. A kivégzõosztaggal még nem tudom mit csinálok, de a fegyvereiket eladom arab barátaimnak a szent háborúhoz
A lófejet köszönöm, megeszem vacsira. A kivégzõosztaggal még nem tudom mit csinálok, de a fegyvereiket eladom arab barátaimnak a szent háborúhoz
Ausztria, Kenguruk földje!

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére