Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ki szoktam öblíteni, és ált csak víz van benne. Sosem lehet teljesen kiönteni belõle a lötyit, és ha felakasztom akkor sem folyik ki minden, mert nem a "végein" vannak a lyukak rajta. Ha meg csak úgy szárítanám, összetapad a belseje, azt meg trükkösen támasztgatva, peckelgertve lehet, csak megoldani.
Na mindegy. Antibakteriálisnak okés, csak éppen nem gombaellenes. Citromsavas pucolás + absz alkohol megteszi.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ch, Deuter? ugyanez nálam is. én ki szoktam rázni belõle a vizet (manuális centrifuga), de ha benn marad, akkor jön ez a fekete szutyok. tisztítás meg nem egyszerû...

Para, szentistváni pályán már voltatok?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
board: elsõ körben, mivel ott fortisszima fingusz vagyok, galyára fogunk menni vmelyik havas hétvégi szombaton reggel... esetlegesen kibérlünk egy házikót, hogy este mehessen a "gyógyulás" :)

ch: úgy rémlik nem phorumus maximus voltam, a moderatori titulusom már rég lekopott amúgy :-(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
CHARON! Mióta van benne a trutyi?
Csak azért, mert én mindíg kimosom használat után, és ki is szárítom.
Nem emlékszem, hogy ilyen lett volna....
Az más, hogy megfogja valami lötyi, mert az enyém is szépen elszinezõdött.

Mi az, hogy fagy LESZ???
Reggel Miskolcon a kinti lázmérõ -6 fokot mutatott, kapartam is a jeget rendesen a szélvédõrõl.
Most meg ezerrel süt a nap.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Feltöltött kép
Nekiálltam kipucolni az ivószatyromat. Nektek is ilyen koszos-gombás lesz?
Az alján még az is látszik, hogy mit szed le a pucoló...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha megyünk,akkor a hét elején kellene egyeztetni...ma megyek Debrecenbe:)de jövõhéten mehetünk...jön Bruce is:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ma kettõtõl?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Én meg maradok a 400HUF/akár 4h falmászás mellett :-)

Az is mehet részemrõl...úgyis dagadt vagyok:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Eddig nem voltál maximus? Várjá' moderátor voltál? Azok meg azt írnak be, amit akarnak.

Én meg maradok a 400HUF/akár 4h falmászás mellett :-)

Jógáról jut eszembe a sztori, hogy miért nem szabad lemezjátszóról jógázni. (Beakad a tû, amikor elmondja, hogy egy pózból hogyan kell kijönni.... ;-))
Vigyázni kell egyébként is, mert a legtöbb bringásnak szétmennek a szalagjai a térdében a tekeréstõl és a laza szalagoknak nem tesz jót a további nyújtás. (különbözõ ülések pl.)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De jó! Ti hova mentek boardozni??
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Ezzel vitába szállnék! Egyszer egy jógafoglalkozáson annyira igyekeztem kitekeredni, hogy rendesen túlcsináltam és úgy meghúzódott egy ín a lábamban, hogy egy hétig fájt. :)
.

mert azt is mindig elmondják hogy ne akard "elsõre" azt csinálni amit mondjuk az oktató és elõször is ismerd meg azt meddig mehetsz el....

:love1:

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
jééééé... phorumus maximus lettem megen'... :) nem tudom mitõl, de királ'

Charon: ;-) egyébként a hétvégére már na'on ígérik a havat, ami azé' is gyó lenne, me' már na'on mennék boardolni is... szóval ez van... meg hideg végre...

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Óóóó, Thy. Sokkal hangulatosabb csoportba járni.
Az én munkahelyemen keddenként 5-tõl van és másfél óra 500,- Ft. Szerintem elég baráti ár. Gyere el egyszer, nézd meg!

ó még itt is drágább :(
majd ha egyszer én is ott leszek... ez engem is mindenképpen érdekel :)

:love1:

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Egyébként valóban, csak jó hatása van

Ezzel vitába szállnék! Egyszer egy jógafoglalkozáson annyira igyekeztem kitekeredni, hogy rendesen túlcsináltam és úgy meghúzódott egy ín a lábamban, hogy egy hétig fájt. :)

Nem valami nagy itt a bringás aktivitás, pedig még szép az idõ és -3-5 fokos hidegben is nyugodtan lehet tekerni. Csak le kell gyûrni a lustaságot. Egy baráttal hétköznap 2-szer megyünk ki a Pilisbe 2-3 órás körre, a hétvége szintén bringázással telik.
Szóval, akinek van kedve, az tartson velünk vasárnap egy kellemes 70kilcsire a Pilisbe. Mindenképp megyünk, hacsak nem esik az esõ.

Trifó: jaja, engem is érdekelne a dolog: hogy vagytok, hogyan viselitek az új jövevényt, aki hirtelen betoppant az életetekbe?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Vazz Era...az tuti jó ár:)
asszem érdekel a dolog:))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Óóóó, Thy. Sokkal hangulatosabb csoportba járni.
Az én munkahelyemen keddenként 5-tõl van és másfél óra 500,- Ft. Szerintem elég baráti ár. Gyere el egyszer, nézd meg!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
[quote name='Paraferee']Charon (und mindenki aki kicsit õrültebb a normális szintnél...):
[QUOTE]

Köszike a titulust:-)

Majd meglátjuk, lehet, hogy tereptandemes gyilok lesz.... de errõl még :-X mert erõsen útvonalfüggõ.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Csak autodidakta módon,otthon...van a neten egy ingyenes tanfolyam...meg asszem veszek könyvet...
Majd amikor elõtör a mélyrõl az ismeretlen...és kiderül, hogy elõzõ életemben növény voltam:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Na de Thommey HOL? És a jóga milyen ágát csinálod?

Egyébként valóban, csak jó hatása van, lazít, fizikailag és szellemileg, harmóniát találsz magadban és a világban. Talán még megismered azt a bensõ ént is, aki ott van valahol mélyen benned. Meg tudod ezek a Star Wars-os dolgok. Ki tudja mi/ki lakozik benned... :)

De karcsúsít és a belsõ szervekre is jótékonyan hat. Szóval hajrá!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát ha nem lettem volna lusta,akkor nem kések két napot a kérdéssel:(Tudom, hogy lehet olcsón kapni használtan, de a megbízható forrás nem rossz:)
A lakásavató elõtt lesz egy kis festés, meg felújítás,de utánna a "szokott helyen" buli:)
A korizásba lehet beszállnék jövõ héten:)
A jógázás meg jó,mert megnyugtat,és ellazít...
Meg talán,ha legközelebb esek, nem fáj majd annyira..