Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Zed!
Most jut eszembe:
Kerestelek mobilon, hagytam neked üzenetet is, de nem hívtál, még csak nem is jelentkeztél.
Ha így folytatod, lófej lesz a párnád alatt!
Üdv:

"Don"
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Campagnolo?Az mi is?...ja az a kis kihalófélben levõ cég, ami valami parasztbicaj cuccokat gyárt?
Egyébként is olyan névvel piacon lenni, hogy campagnolo...ami azt jelenti magyarul, hogy vidéken(falun)gyártott:D

Ja, és a szomszéd sufniban meg van egy traktorgyáros, valami Lamborghini... :D

Tegnap voltam Maliban, lesz nekem fogaskoszorú utánpótlás. 8-as Record ócsóért, úgy 5 évre elegendõ mennyiség. Szóval koptathatom a rendszert :)
Ausztria, Kenguruk földje!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
csak mert messze van, de majd holnap :D

:love1:

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Campagnolo?Az mi is?...ja az a kis kihalófélben levõ cég, ami valami parasztbicaj cuccokat gyárt?
Egyébként is olyan névvel piacon lenni, hogy campagnolo...ami azt jelenti magyarul, hogy vidéken(falun)gyártott:D

Volt már vacsora mi? Azért mersz ilyeneket irogatni :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ors, állj a sarkadra, neked egy Colnago Master kell 10-es karbon Record szettel!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
igen ? najó hát ha Te mondod :D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Zed hol lehet ilyen gyöngyszemet találni? képet mihamarabb :)

Édesem:)Neked teljesen jó lesz a Speckó Dolce
http://www.specializ...omp27_Chg_l.jpg

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Bebe! Én meg vettem egy országútit. Egyenlõre egy romhalmaz, az elõzõ gazdája nem törõdött vele. Pl: 27.0-s nyeregcsõ kell bele, de egy 26,4-es volt benne, nem is lehetett teljesen megszorítani. Az agyak kotyognak, a hátsó váltó el van görbülve, a váz helyenként rozsdás, tiszta szutyok volt (most már tiszta).
Aki régóta benne van az országúti sportban, az tudja, mit jelent ez: Celestezöld Bianchi muffos váz Columbus SLX csövekbõl, ötezer helyen gravírozott Bianchi felirattal, Dura Ace fejcsapival, 8-as Campa agyakkal és sorral, õsrégi 105-ös elsõ váltóval, Suntour SL fékekkel, Fir felnikkel, Tufo és Vittoria szingókkal, és felhígítva pár rakás szar alkatrésszel.
Szóval most restaurálok :) Kap majd pár szép dolgot, és ha kész, én is felrakok képet.

marad szingós?
nem-e érdekel 105-ös aggyal fûzött Mavic szingos felni?
van hozzá gumi is csak franc tudja h javítható-e nem mertem megbontani
Bianchizöld... :D Csajozós!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Én a Luongóban találtam, bár ott most nincs több hasonló. Idönként a Lui boltjábna a városmajor utcában is van pár használható gép, de õ inkább öregebb, egyszerûbb, országútikat ad el, városi használatra. Javaslom még a Vatera.hu és az apronet országútis rovatát. Ha minden igaz, ebayról lesz egy 8-as Mirage ergopowerem és Chorus, Centaur, vagy Veloce váltóm.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Zed hol lehet ilyen gyöngyszemet találni? képet mihamarabb :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Bebe! Én meg vettem egy országútit. Egyenlõre egy romhalmaz, az elõzõ gazdája nem törõdött vele. Pl: 27.0-s nyeregcsõ kell bele, de egy 26,4-es volt benne, nem is lehetett teljesen megszorítani. Az agyak kotyognak, a hátsó váltó el van görbülve, a váz helyenként rozsdás, tiszta szutyok volt (most már tiszta).
Aki régóta benne van az országúti sportban, az tudja, mit jelent ez: Celestezöld Bianchi muffos váz Columbus SLX csövekbõl, ötezer helyen gravírozott Bianchi felirattal, Dura Ace fejcsapival, 8-as Campa agyakkal és sorral, õsrégi 105-ös elsõ váltóval, Suntour SL fékekkel, Fir felnikkel, Tufo és Vittoria szingókkal, és felhígítva pár rakás szar alkatrésszel.
Szóval most restaurálok :) Kap majd pár szép dolgot, és ha kész, én is felrakok képet.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Nem rosszak Lens!

Megfelelõ felkészülés a BükkiBarlangosBivakkolós túrához! ;)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pixel, azért az én zöld Pukim se semmi. Szerintem simán lehetne az is dobogós, fõleg a mostani állapotában!! :D

Felkerültek Zed képeinek a folytatása is az uccsó folderbe:
http://www.kep.tar.h...muri/50169310#2
Egyébként nagyon szép képeket csinált Lengyel-Tátrai túránkról, lehet csemegézni a Tátra-by-Zed nevû folderben.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
az frm csak ideiglenes...addig nem hagyom kint:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
mi van annak az embernek a 'nem városi' gépén, akinek a városi gépe frm agyas? :D

Era: Ors jól mondja, nemtom ki gipszelte pixelt :-) ..félreérthetõen írtam, bocsi.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát igazán nem hagyom ott sehol sem...elsõdleges dolga a melóba transzportálás....ha valahol le is kötném...arra van egy elrettentõ lakat...
Nagyon nem féltem, mert összesen 15000 ft-ba van,de azért nem örülnék, ha elvinnék...
Most a Vizdák mûvek fog vele nagy hadmûveletet végezni, mert nem is olyan egyszerû rá sárvédõt rakni:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
dekor: egy éve ellopták szeretett tájfun I.-et. fosbarna, nem feltétlenül homogén "fényezés", 20 cm-es kormány, ss, letört orrú nyereg. az biztos azonban, hogy egy aran színû vázat nem 2 év után lopják el, hanem 5 perc után. bár elég random a dolog.

pixel, nekem csak egy anyukám van, mégis :) viszont csalok, mert van egy fék rajta. egyébként kb annyi megszokni, mint az spd-t...
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.686 hozzászólás
THOMMEY: Jó a gép, de a fotón a hátsó kerék mögött látok néhány barna, csatos dolgot. Nekem AZOK tetszenek. Természetesen, mikor tele vannak.
PIXEL: Jobbulást !!!!!! A Lajost meg 4 hét múlva mûtik a vállával.
Marci

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás

Árányszínû bicigli tárcsafékkel? Hiába városi, nem az az utcán lezárós/otthagyós fajta. Gázsi a szakértõ szerint et biztosan nagyon sokat ér - tehát megéri ellopni.

Nézd csak meg az én Marinomat:
- City-kamuflázs festés (spay-vel feketére fújt cro-mo, itt-ott rozsdás + 1 éves közúti szutyok. A dizájn minden esõ után kis mértékben megváltozik)
- szürke Magellan villa, a piros dekor fekete szigetelõszalaggal gondosan eltakarva
- STX RC / LX hajtó-váltórendszer, minden darabja legalább 10 éves
- Matrica nélküli Sun CR18 felnik és Altrix agyak

Ronda, szutykos minta zállat.

Az agyváltós agyonmatricázott városi gépem túltesz ám ezen is :)

De az igazi atomegyszerűség a fixi... csak menjen vele, akinek két annnya van