Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész
Írta 2005. november 06. - 14:00

Írta 2005. november 06. - 12:55

Mi tört? :wtf:Kurva szar gipszben gépelni
Írta 2005. november 06. - 12:34

Hiteles szemtanúként kijelenthetem, hogy egy-két apró horpadással és karmolással megúszta... mindez a halántékon elég rosszul festett volna...
Mondjuk Pixel nemtom hogy dönt a további sorsa felõl... Hol lehet Mo-n Giro bukót venni?
Engem meggyõzött a hatékonysága...
Jól behorpadt ott, de nem tört. Ez már a 2. ilyenje volt neki. Elvileg dobni kéne kifelé, de nagyon megszerettem. Asszem nem hiába 200 juró, átlagbukót kevesebbel is törtem már ketté. Sajna itthon nem lehet kapni, bár ennyiért nem sokat lehetne eladni belőle, akármilyen jó.
Kurva szar gipszben gépelni

Írta 2005. november 06. - 12:16

Írta 2005. november 06. - 11:40

Mindenesetre úgy 30-cal lefejeltem egy követ úgy, hogy ahol földet értem, onnan nem gurultam tovább. Ki merem jelenteni, hogy a Giro ma életet mentett.
A Giro is túlélte a landolást avagy ezzel az életmentéssel befejezte a földi pályafutását?
Írta 2005. november 06. - 01:06

Egy Szecsuáni pulykamell Royal salátával, egy tál vajas popcorn meg két Cuba Libreegy csurig tömött tápos bableves, két marcipánoscsokoládés, két dióskrémes torta, lityó ávé után kezdek megint élni.

Írta 2005. november 05. - 23:38

'riders in the film are professionals, do not attempt to do this!'
:-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 05. - 23:30

Kexék nem akarnak bemártani, de azért elmondom, hogy estem egy emberest ma. Hogy mitől, arra nem sikerült rájönni, egyszer csak nem volt a kezemben kormány. A gyanúm az, hogy a kövek és a félslick gumi közti kapcsolatban van a dolog nyitja. Mindenesetre úgy 30-cal lefejeltem egy követ úgy, hogy ahol földet értem, onnan nem gurultam tovább. Ki merem jelenteni, hogy a Giro ma életet mentett. A jobb hüvelykujjam törésgyanús, egyébként csak horzsolások, nagy mázli. Olyan színű az ujjam, mint az ogrish.comos képeken a hullák

Írta 2005. november 05. - 22:28

..hát én meg suliban voltam.. :-P ..de amúgy rájöttem nem annyira rossz diáknak lenni, mint én annakelõtte gondoltam :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. november 05. - 21:08

Para, látom megy a "fiúkabányába", mi is kinézünk hósóra, majd megyünk bandázni faktorba

Írta 2005. november 05. - 20:37

pro pedal....túlságosan is....árat majd még álmodok....igazából vázzal együtt akartam eladni....de úgy nem nagyon megy....Tigger, majd meglássuk... pro pedal...? mert akkor... :hmmm: ajánlat jöhet priviben, abból még nem lett baj, ha van egy ilyen lehetõség...
Hogy merre mentünk...? MEg nem mondom neked pontosan, nem vagyok Pilis-szakértõ...Fordított sorrendben: piros háromszög, sárga kereszt (tolás), kék kereszt, kék... valami ilyesmi, de KeX pro-bb ebben
Para, és arról közelítõ info, hogy mennyiért propedálosítanak (asszem vmi mütyûrt kell belerakni), meg hogy szervízzel együtt (tömítéscsere) ez mennyi idõ kb? Válasz jöhet priviben.
/me bizniszmen
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 05. - 20:35

hm...
úgy tudom nem lehet egyszerûen propedálosítani, mert az nem ilyne eccerû...
a szervíz (tömítés) egyébként attól függõen pistabá hogy van elhavazva 1-2 esetleg 3...
ja igen, hét...nem nap

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. november 05. - 20:24

Hogy merre mentünk...? MEg nem mondom neked pontosan, nem vagyok Pilis-szakértõ...

Para, és arról közelítõ info, hogy mennyiért propedálosítanak (asszem vmi mütyûrt kell belerakni), meg hogy szervízzel együtt (tömítéscsere) ez mennyi idõ kb? Válasz jöhet priviben.
/me bizniszmen

Írta 2005. november 05. - 20:18

szóval:
ne a hátuljára, hanem a bekeretezett helyére ;-) látni fogod...
folyadék megoldható, csak ütközzünk vmikor...
és ha már ütközünk, lehetne tényleg billiárd, ezt már úgy is beszéltem skirivel is

meg amúgy is az övé is nálam (#2)...
arra már válaszoltam, hogy a dvdken a cuccokból mind fut? mert fut...
ja...
asszem ennyi...
Írta 2005. november 05. - 20:14

esetleg van egy eladó tavalyi float Rl-em alaig használt...Kössze, az még belefér, inkább mint 80ért egy új...
majd dobj egy válsazmailt a 2 hetivel ezelõttire, ha ráérsz

végül merre mentetek ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. november 05. - 20:13

Írta 2005. november 05. - 20:11

tegnap elõtt az egyik újság szerkesztõjével váltottam többszöri mailt...
-szia xy, küldöm a képet és szöveget az AKTUÁLIS rovatotokba...
-szia feri, köszi, csak nincs AKTUÁLIS rovatunk, ÚJDONSÁG vagy AKCIÓS...
-szia xy, bocsi, akkor természetesen az AKTUÁLISban legyen...
-feri, ne szopass, NINCS AKTUÁLIS, ÚJDONSÁG VAGY AKCIÓS????
-öö..
Írta 2005. november 05. - 20:09

az utóbbi napokban csak aludni álltam fel a gépektõl, vagy az alvás helyszínéhez jutás miatt az autó ültem a dugóban araszolva...
kicsit zsiszi vagyok most...
please help me...
Írta 2005. november 05. - 20:07

Kössze, az még belefér, inkább mint 80ért egy új...obsi: javítás ha tömítésrõl van szó 4-8e
go to mom park and pistabá'

majd dobj egy válsazmailt a 2 hetivel ezelõttire, ha ráérsz

Írta 2005. november 05. - 20:06

go to mom park and pistabá'