A cipõ is jó. (Tapasztalat.) És megy a vázhoz.

:love:
Nem hinném, hogy azzal a bazi hosszú stucnival jó lenne az üléspozíció...
De szép:)
pannon példul 1 jó nagy részen nincs...Hey! Én mennék, bár elvileg szombaton telefonügyeletes vagyok, de térerõ ott is van, ha minden igaz
Még holnap estefelé jelzek, hogy mi a hezlyzet...
Hey! Én mennék, bár elvileg szombaton telefonügyeletes vagyok, de térerõ ott is van, ha minden igazkedves pilisttövirõlhegyire ismerõk: bringával meg lehet közelíteni a prédikálószéket? múlkor kinéztem dobogókõrõl és muszály megmásznom. a csúcshódítást szombatra tervezem, ha valakinek van kedve tartson velem.
igen.....dobogókörõl lejössz...kék, vagy piros3szög, aszfalton királykuti nyereg, és balra az az erdészeti út amin a duna marci vissza szokott jönni kisrigóhoz, azon mész föl, és kb 1 kilcsi ott lesz balra a piros 3szög, az prédikálóhoz visz, van benne egy 15-20 méter nehezen - vagy nem tekerhetõ rész, de azon kivûl semmi vészs....kedves pilisttövirõlhegyire ismerõk: bringával meg lehet közelíteni a prédikálószéket? múlkor kinéztem dobogókõrõl és muszály megmásznom. a csúcshódítást szombatra tervezem, ha valakinek van kedve tartson velem.
A recent bringásfilmekbõl (collective, nwd-k, uccsó kranked, hypnosis stb) egy moziestet csapni. Én tudnék prezentálni pár fimlet, meg projektort, de kéne egy nagy fehér falfelület vagy vetítõvászon, plusz lejátszó hardver.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"