Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
union, sprung5, nwd2, nwd3, nwd4, nwd5, kranked3, talán earthed1 és 2 is akad...
utánna keresek, ha kell...

sajna nekem a jövõhetem a HÓSHOWról fog szólni...
ha vkit érdekel, kinn lesz a RUDY PROJECT kamion is, A pavilon 112/A standon fog parkolni... ja, én meg ott jópofizni :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Tigger köszi az információkat, Prédikálószék bevéve, mission accomplished! ;) KeX & Pixel köszi, hogy megvártatok a starttal, legközelebb 15 perccel korábban kelek :D Remélem a sérültünk egészben hazaért és rendben van!!!
Gyönyörû volt onnan a kilátás! Eszméletlen... Meg azok az egynyomtávosak, meg frírájd részek meg cipelések... meg az egész óóóójeeeee...
Foximaxi rugóstagom meg bemondta az unalmast, 4x kellett bele pumpálni és hazaérve megint azt tapasztaltam, hogy leeresztett... Hogyé' javiccsák eztet tessék mondani? Remélem csak tömítés... behû! :cry:

ps.: KeX egy állat!!! :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
outinál sokkal kevésbé durva az amortizáció,szinte csak a kopás van (bár 1 2*5 sebességes rendszer mire használhatatlanná kopik...)
meg esetleg anyagfáradás,karbon v alu vázak esetén

inkább az,h sztem a montinál sokkal rizikósabb,még ha az Mbernek nem is tûnik fel
sokkal inkább fekvõ testhelyzet,yóval nagyobb sebesség és virslikerekek

1 kereket elnyelõ kanális v 1 figyelmetlen autós olyan perecelést tud okozni,h... :-/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

az már patent ;)

Ezt hallgatva nálam is beindul a vágy egy országúti összedobására...csak hát...ehh....váltócsere, bowdencsere...

és ahogy a monti alkatrészeket gyilkolod ....képzeld el az outidat.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
az már patent ;)

Ezt hallgatva nálam is beindul a vágy egy országúti összedobására...csak hát...ehh....váltócsere, bowdencsere...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Jó tekerést. Én sajnos dolgozom. :(
Természetesen a fal a vetítéshez azt jelentette, hogy nincs szándékunkban sehova sem cipelni, mindenkit meghívtunk magunkhoz!

A biciklim meglepõen jó! Nem éreztem, hogy túl hasalnék a hosszú stucni miatt csak a hátsómnak kell szokni a nyerget. Az az igazság, hogy könnyen megszerettem ezt a vékony gumis, alig váltogatós bicót. És meglepõen könnyû (a montihoz vagyok szokva), szóval könnyedén cipelem a lépcsõn. És ha jön egy emelkedõ, könnyen kiállok és erõlködés nélkül fent vagyok a toppon. Persze mindezt ég csak a városban próbálgattam. :)
Ja, és este patent is került a gépre.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
húú tigger, ez nekem sok így éjjel, erre aludnom kell egyet :) sérülés... spd van, úgyhogy egylábbal is tudok simát tekerni ;) annyit leszûrtem, hogy a piros háromszöget kell beirányozni, az visz föl a jóba.
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Én ráérek és egy kiadós zúzdáért hajlamos vagyok mászni is... :) Node Kexmester sérülése a fõ meghatározó tényezõ... ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

lehetõleg minél kevesebbet, nembaj ha kicsit kuncsorgós az út...

1, szentendre, dömörkapu, erdészeti aszfalt út, szentlászlói elágazásnál, balra be a kékre sikárosig a kéken ott vissza az aszfaltra, kb 4 km - a királykúti nyereg , (ha nem tudod melyik az...sokáig emelkedik az út, az meg egy hosszab vizszintes rész, balra kisebb tisztás, és van egy nagy térképes turista eligazitó) jobbra sorompós erdészeti dózerút...ez visz fel a piros 3 szöghöz...stb (ja innen balra fel)

vagy sikoros után kb 1 kilóméterrel ( a kis õrháznál)van egy kék kereszt-piros jel ..a piroson kell menni , ez is a királykuti nyeregbe visz csak mikor kiér az aszfaltra, jobbra kell fordulni róla....de erre nem jártam nagyon rég nem tudom milyen....

vagy a szentlászlói elágnál jobbra fel a kéken....kisrigó vendéglõnél be a piros kereszt jelre, ebbe késõbb becsatlakozik a piros 3szög, ami prédikálóra visz...
vagy lehet paprétrõl menni, kéken a kisrigóig, és onnan piros kereszt

azér térképet vigyetek

másik oldalról szentkereszt felõl (pl piroson fel) ahol keresztezi az erdészeti aszfaltot, ott jobbra , megmászni a púpot, és begurulsz királyk. nyeregbe...onnan ua..csak az elágazó erdészeti utat nem kell elrontani....

ja lefelé zúzás...hát ahhoz csak kéne dobi kõ, piros 3szög lefelé, vagy visszafelé prédikálóról ha elindultok a piros 3szög, piros kereszt, ahol lefordul a 3szög azon.....csak amikor leér az aszfalthoz ott kell vigyázni...ilyenek ..ááá fáradt vagyok már, ,,,,,,kisrigótól a kék is jó, csak rövid...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

ísszájd riszpektendpísz, üssekõ legyen vesszájd, monnyuk hidalatt bringaúton? mint a csövesek lol. Tigger, nem feltétlenül akarunk dobogókõ felõl menni, tudsz valamit ajánlani?

megariszpektpowa isszajder bro'! Bringaút koordináták betolva gyíííííí! ;)

Tigger, elõre is kösz a kalauzolást, legyen lefele zúzás! :gwizd:

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
lehetõleg minél kevesebbet, nembaj ha kicsit kuncsorgós az út...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ísszájd riszpektendpísz, üssekõ legyen vesszájd, monnyuk hidalatt bringaúton? mint a csövesek lol. Tigger, nem feltétlenül akarunk dobogókõ felõl menni, tudsz valamit ajánlani?

mennyit akartok aszfalton menni ?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

obs, legyen mondjuk fél 11-kor árpádhíd pesti részénél a dagály elõtt, ahol van a bringásátkelõ. érhetõ? :) Az iram nem lesz valami észveszejtõ, mert tegnap lerúgtak edzésen, úgyhogy.
Ahogy hallottam tõle, Nati elégé el van havazva munkával (outdoor)

okidoki, de legyen inkább a budai oldala az Árpád hídnak, mert én Wesszájd, tudod... ;) térképet viszek, ha nem felejtem el :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

obs, legyen mondjuk fél 11-kor árpádhíd pesti részénél a dagály elõtt, ahol van a bringásátkelõ. érhetõ? :) Az iram nem lesz valami észveszejtõ, mert tegnap lerúgtak edzésen, úgyhogy.

ps.: obsi, ha van pilistérképed, akkor hozd már el, hátha nem válik be biketigger leírása :) enyimrõl sajna hiányzik pont a prédikálószék :(

ki van zárva,,,,:)
merrõl mentek ?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

ps.: obsi, ha van pilistérképed, akkor hozd már el, hátha nem válik be biketigger leírása :) enyimrõl sajna hiányzik pont a prédikálószék :(

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Kex, holnap mikor hol? Natiról tud valaki valamit? Küldtem neki privit és nem válaszolt még... :(

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
:) szerintem a falat azt nem nagyon tudják eráék máshoz cipelni, úgyhogy azt hiszem adott a dolog ;) már csak a mikor és kik a kérdés.

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

skiri leptop, én projektor&teszkócsipsz meg pár film (collective, k5, nwd4, rideranonymus, rampage 2001, 2002), dante diszperzit, era&paul fal. új filmek vkinek? earthed, cr5, jibek, hipnosis, union?

Már csak egy lakás kéne, ahova ezt mind bepakoljuk...

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
skiri leptop, én projektor&teszkócsipsz meg pár film (collective, k5, nwd4, rideranonymus, rampage 2001, 2002), dante diszperzit, era&paul fal. új filmek vkinek? earthed, cr5, jibek, hipnosis, union?