utánna keresek, ha kell...
sajna nekem a jövõhetem a HÓSHOWról fog szólni...
ha vkit érdekel, kinn lesz a RUDY PROJECT kamion is, A pavilon 112/A standon fog parkolni... ja, én meg ott jópofizni

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
és ahogy a monti alkatrészeket gyilkolod ....képzeld el az outidat.....az már patent
Ezt hallgatva nálam is beindul a vágy egy országúti összedobására...csak hát...ehh....váltócsere, bowdencsere...
1, szentendre, dömörkapu, erdészeti aszfalt út, szentlászlói elágazásnál, balra be a kékre sikárosig a kéken ott vissza az aszfaltra, kb 4 km - a királykúti nyereg , (ha nem tudod melyik az...sokáig emelkedik az út, az meg egy hosszab vizszintes rész, balra kisebb tisztás, és van egy nagy térképes turista eligazitó) jobbra sorompós erdészeti dózerút...ez visz fel a piros 3 szöghöz...stb (ja innen balra fel)lehetõleg minél kevesebbet, nembaj ha kicsit kuncsorgós az út...
megariszpektpowa isszajder bro'! Bringaút koordináták betolva gyíííííí!ísszájd riszpektendpísz, üssekõ legyen vesszájd, monnyuk hidalatt bringaúton? mint a csövesek lol. Tigger, nem feltétlenül akarunk dobogókõ felõl menni, tudsz valamit ajánlani?
mennyit akartok aszfalton menni ?ísszájd riszpektendpísz, üssekõ legyen vesszájd, monnyuk hidalatt bringaúton? mint a csövesek lol. Tigger, nem feltétlenül akarunk dobogókõ felõl menni, tudsz valamit ajánlani?
okidoki, de legyen inkább a budai oldala az Árpád hídnak, mert én Wesszájd, tudod...obs, legyen mondjuk fél 11-kor árpádhíd pesti részénél a dagály elõtt, ahol van a bringásátkelõ. érhetõ?
Az iram nem lesz valami észveszejtõ, mert tegnap lerúgtak edzésen, úgyhogy.
Ahogy hallottam tõle, Nati elégé el van havazva munkával (outdoor)
ki van zárva,,,,obs, legyen mondjuk fél 11-kor árpádhíd pesti részénél a dagály elõtt, ahol van a bringásátkelõ. érhetõ?
Az iram nem lesz valami észveszejtõ, mert tegnap lerúgtak edzésen, úgyhogy.
Ahogy hallottam tõle, Nati elégé el van havazva munkával (outdoor)
ps.: obsi, ha van pilistérképed, akkor hozd már el, hátha nem válik be biketigger leírásaenyimrõl sajna hiányzik pont a prédikálószék
skiri leptop, én projektor&teszkócsipsz meg pár film (collective, k5, nwd4, rideranonymus, rampage 2001, 2002), dante diszperzit, era&paul fal. új filmek vkinek? earthed, cr5, jibek, hipnosis, union?