Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
hüvelykujj :bananadan

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

Kurva szar gipszben gépelni :)

Mi tört? :wtf:
When the day is through, all I want to do is slow down...

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts

Hiteles szemtanúként kijelenthetem, hogy egy-két apró horpadással és karmolással megúszta... mindez a halántékon elég rosszul festett volna... :( Mondjuk Pixel nemtom hogy dönt a további sorsa felõl... Hol lehet Mo-n Giro bukót venni? :D Engem meggyõzött a hatékonysága...

Jól behorpadt ott, de nem tört. Ez már a 2. ilyenje volt neki. Elvileg dobni kéne kifelé, de nagyon megszerettem. Asszem nem hiába 200 juró, átlagbukót kevesebbel is törtem már ketté. Sajna itthon nem lehet kapni, bár ennyiért nem sokat lehetne eladni belőle, akármilyen jó.

Kurva szar gipszben gépelni :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Hiteles szemtanúként kijelenthetem, hogy egy-két apró horpadással és karmolással megúszta... mindez a halántékon elég rosszul festett volna... :( Mondjuk Pixel nemtom hogy dönt a további sorsa felõl... Hol lehet Mo-n Giro bukót venni? :D Engem meggyõzött a hatékonysága...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Mindenesetre úgy 30-cal lefejeltem egy követ úgy, hogy ahol földet értem, onnan nem gurultam tovább. Ki merem jelenteni, hogy a Giro ma életet mentett.

A Giro is túlélte a landolást avagy ezzel az életmentéssel befejezte a földi pályafutását?

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

egy csurig tömött tápos bableves, két marcipánoscsokoládés, két dióskrémes torta, lityó ávé után kezdek megint élni.

Egy Szecsuáni pulykamell Royal salátával, egy tál vajas popcorn meg két Cuba Libre ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
uh :-[

'riders in the film are professionals, do not attempt to do this!'

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Fél kézzel, de hazaértem én is :)
Kexék nem akarnak bemártani, de azért elmondom, hogy estem egy emberest ma. Hogy mitől, arra nem sikerült rájönni, egyszer csak nem volt a kezemben kormány. A gyanúm az, hogy a kövek és a félslick gumi közti kapcsolatban van a dolog nyitja. Mindenesetre úgy 30-cal lefejeltem egy követ úgy, hogy ahol földet értem, onnan nem gurultam tovább. Ki merem jelenteni, hogy a Giro ma életet mentett. A jobb hüvelykujjam törésgyanús, egyébként csak horzsolások, nagy mázli. Olyan színű az ujjam, mint az ogrish.comos képeken a hullák :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
zsír lehetett ez kex und the team, olvasom és csorog a nyálam..

..hát én meg suliban voltam.. :-P ..de amúgy rájöttem nem annyira rossz diáknak lenni, mint én annakelõtte gondoltam :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
egy csurig tömött tápos bableves, két marcipánoscsokoládés, két dióskrémes torta, lityó ávé után kezdek megint élni. k.rrrvazsír volt a mai zúzda, thx srácok! hogy merre mentünk, tuggya isten :) hegyirányba. szentkeresztig kék, onnan kicsit random, de mindenesetre volt benne kék kereszt, kis sárga, onna pedig piros háromszög, mint vadbarom. véletlenbõl elkerültünk olyan helyekre is, ahol még ember szerintem nem járt, de az állkapcsunkat sokáig kellett keresni az avarba. õsz plusz pilis egyenlõ nirvana. kb végyig vigyorogtam az utat, egyszer fagyott oda a mosoly, amikor majdnem átöleltem egy megtermett tölgyfát, de az õrangyalom velem volt. a mai nap tanulsága: aki még nem járt a prédikálószéken, az NAGYON sokat vesztett, gyönyörû egynyomtávos kis rollercoasterek vezetnek fel - feltéve, ha nem qrod el az utirányt ;) jah, és soha ne higgy az avart sörprögetõ 70 éves néniknek, inkább térkép.

Para, látom megy a "fiúkabányába", mi is kinézünk hósóra, majd megyünk bandázni faktorba :)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Tigger, majd meglássuk... pro pedal...? mert akkor... :hmmm: ajánlat jöhet priviben, abból még nem lett baj, ha van egy ilyen lehetõség...
Hogy merre mentünk...? MEg nem mondom neked pontosan, nem vagyok Pilis-szakértõ... :( Fordított sorrendben: piros háromszög, sárga kereszt (tolás), kék kereszt, kék... valami ilyesmi, de KeX pro-bb ebben ;)

Para, és arról közelítõ info, hogy mennyiért propedálosítanak (asszem vmi mütyûrt kell belerakni), meg hogy szervízzel együtt (tömítéscsere) ez mennyi idõ kb? Válasz jöhet priviben.

/me bizniszmen :D

pro pedal....túlságosan is....árat majd még álmodok....igazából vázzal együtt akartam eladni....de úgy nem nagyon megy....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
a tied még nem propedálos??
hm...
úgy tudom nem lehet egyszerûen propedálosítani, mert az nem ilyne eccerû...
a szervíz (tömítés) egyébként attól függõen pistabá hogy van elhavazva 1-2 esetleg 3...
ja igen, hét...nem nap :(

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Tigger, majd meglássuk... pro pedal...? mert akkor... :hmmm: ajánlat jöhet priviben, abból még nem lett baj, ha van egy ilyen lehetõség...
Hogy merre mentünk...? MEg nem mondom neked pontosan, nem vagyok Pilis-szakértõ... :( Fordított sorrendben: piros háromszög, sárga kereszt (tolás), kék kereszt, kék... valami ilyesmi, de KeX pro-bb ebben ;)

Para, és arról közelítõ info, hogy mennyiért propedálosítanak (asszem vmi mütyûrt kell belerakni), meg hogy szervízzel együtt (tömítéscsere) ez mennyi idõ kb? Válasz jöhet priviben.

/me bizniszmen :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ahaaaa... már látom... oxa...
szóval:
ne a hátuljára, hanem a bekeretezett helyére ;-) látni fogod...
folyadék megoldható, csak ütközzünk vmikor...
és ha már ütközünk, lehetne tényleg billiárd, ezt már úgy is beszéltem skirivel is :)
meg amúgy is az övé is nálam (#2)...

arra már válaszoltam, hogy a dvdken a cuccokból mind fut? mert fut...
ja...

asszem ennyi...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Kössze, az még belefér, inkább mint 80ért egy új... ;)
majd dobj egy válsazmailt a 2 hetivel ezelõttire, ha ráérsz ;)

esetleg van egy eladó tavalyi float Rl-em alaig használt...:)
végül merre mentetek ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Gondoltam, no problem, újraküldtem a cégescímedre... onnan jött az eredeti... de azé becécéztem az otthonidra is

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
nem zsiszi, hanem zsizsi... :-P

tegnap elõtt az egyik újság szerkesztõjével váltottam többszöri mailt...
-szia xy, küldöm a képet és szöveget az AKTUÁLIS rovatotokba...
-szia feri, köszi, csak nincs AKTUÁLIS rovatunk, ÚJDONSÁG vagy AKCIÓS...
-szia xy, bocsi, akkor természetesen az AKTUÁLISban legyen...
-feri, ne szopass, NINCS AKTUÁLIS, ÚJDONSÁG VAGY AKCIÓS????
-öö..

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
öö.. abba mi vót? :(

az utóbbi napokban csak aludni álltam fel a gépektõl, vagy az alvás helyszínéhez jutás miatt az autó ültem a dugóban araszolva...

kicsit zsiszi vagyok most...

please help me...

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts

obsi: javítás ha tömítésrõl van szó 4-8e :(
go to mom park and pistabá'

Kössze, az még belefér, inkább mint 80ért egy új... ;)
majd dobj egy válsazmailt a 2 hetivel ezelõttire, ha ráérsz ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
obsi: javítás ha tömítésrõl van szó 4-8e :(
go to mom park and pistabá'