Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Hallottam róla én is...

KÉPET AKAROK!:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Kahlesz, akkor képzelheted, hogy az enyém mennyire émelyeghetne (hisz megmaradt a torták 3/4-e, plussz egyéb kaják) ha... ha nem lennék édességimádó. Igy viszont vigan élem napjaimat és nem kell minden 2. vagy 3. nap cukiba menni. Otthon minden este bekapok 2-3 szelet tortát. Persze Zed is segit. ;)

Egyébként az a felvétel, nos... épp kölcsönkaptam egy Sony kamerát és ki akartam próbálni, milyen filmet csinál.Zed épp arra sétafikált... :D Hát igy történt. Elnézést kérek egyébként bárkitõl,akit netán felkavart volna a felvétel, igérjük, a jövõben óvatosabban fogunk kattingatni. :D :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts

Rob, hát, gyorsan elment az a vendégsereg, de épp egy kisebb röhögés közepette, úgyhogy nem volt savanyú a távozás. Remélem mindenki szerencsésen hazaért tegnap a szörnyen csúszós úton!!!
Nektek hogy sikerült a játékparti?

Azok után amit távozásunk elõtt pár perccel láttunk, csoda hogy épségben megérkeztünk. Nem is tudom mi volt az: Tán valami szõrös YETI, vagy valami ilyesmi.:D De lehet, hogy Lensz pontosabb felvilágosítást tudna adni eme naturalisztikus csodáról, melyet Zed barátunk tudat alatt készakarvadevéletlen elénktárt egy röpke pillanatra.
Egyébként minden csodás volt, de egy darabig a süti szóra émelyeg a gyomrom.:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Huna van az a Lupa-tó ha szabadna megkérdeznem, mert tényleg érdekes környék lehet.

A Lupa-tó Budakalász közelében a Szentendrére vezetõ út mellett van,ami tulajdonképpen egy kavicsbánya.
Nem nagy szám,de a magamfajta városi embernek a benzingõz után felüdülés oda kimenni.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

Csucsu, tény, de sajna a csapatmez már csak egy szellemként emlegetett álomkép marad számunkra, úgy látjuk.

Mostanság van némi mozgolódás a topikjában, nem nézted mostanában?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
Huna van az a Lupa-tó ha szabadna megkérdeznem, mert tényleg érdekes környék lehet.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
[quote name='lensver']Ronin! Az igen, csak nem a Lupa-tavak vagy az Omszki???

Lens: telitalálat...a köves kép a Lupa-tavon készült.Ma megyek és megnézem,hogy beszakadt-e már a kõhalom alatt a jég.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
bikemagforumteam

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,369 posts
A BMFT azt jelenti, hogy Bikemag fórumtárs?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jól. csak a hazaérkezéssel volt gáz. 7:15 keleti, 9:55 szolnok.... és csatlakozás miklósra 11:35. na persze. k*rva mávosok.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Rob, hát, gyorsan elment az a vendégsereg, de épp egy kisebb röhögés közepette, úgyhogy nem volt savanyú a távozás. Remélem mindenki szerencsésen hazaért tegnap a szörnyen csúszós úton!!!
Nektek hogy sikerült a játékparti?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
1:15

nati nektek ilyenkor bulizni kellene :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ronin! Az igen, csak nem a Lupa-tavak vagy az Omszki??? Nagyon kitartóan tekeregsz a hóban, úgy látom :D

Csucsu, tény, de sajna a csapatmez már csak egy szellemként emlegetett álomkép marad számunkra, úgy látjuk.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ezt nézzétek meg: www.bikemag.hu/gallery/noname01/HPIM0800

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest

A baj csak az szokott lenni, hogy itt a fórumon sokan beirnak, hogy õk is jönnek, de sose köszönnének ránk, hogy õ ez vagy az.

Ezzel csak az a baj, hogy aki nem találkozott veletek még sosem az fel sem ismer benneteket. Másrészt egy maratonon idul több mint ezer ember, ebbõl nehéz ismeretlenként rálelni a BMFTsekre, mindenkit meg nem lehet végigkérdezni. A csapatmez ezen szerintem sokat segíthet. Aki meg vidéken lakik, az eleve hátrányos helyzetbõl indul, mert egy 7végi fórumos programon nehezebben tud részt venni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jajj, észre se vettem, most jól teszek ellene, hogy ne legyen ilyen kerek.

Ezt láttátok már?

Csak klikkeljetek a kérdésre..

Elég jól lehet vele keresni.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
:offtopic: Lensver: Gratula a szép kerek szám(od)hoz!:beer:

Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Látom azt is, hogy nem várhatom, hogy egy sült bringás lány a számba repüljön csak úgy

Hát nem is, de egy fagyott annál inkább. Manapság...

Attibike, gyere el te is és találkozz velünk a marcin. A baj csak az szokott lenni, hogy itt a fórumon sokan beirnak, hogy õk is jönnek, de sose köszönnének ránk, hogy õ ez vagy az. Szóval te ne légy ilyen szégyenlõs vagy barátságtalan és szólj ránk, ha látsz minket. Vagy csak gyere el egyik tavaszi túránkra és onnantól kezdve már felismerjük egymást.

Egyébként az aktiv fórumosok szerintem olyan 300-400-an lehetnek.
:beer:

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts

A BMFT-sek maratonjai pedig úgy zajlanak, hogy megbeszéljük a leutazást, együtt utazunk autóval, vonattal, a szállást is közösen szervezzük. Elõzõ este találkozó, közös kajálás, dumálás, aztán másnap a verseny, ahol a célban bevárjuk, megtapsoljuk egymást, a díjazottainkra mindnyájan büszkék vagyunk és újongunk, majd közösen hazautazunk. Szóval nagy buli az egész.

Hû nagyon tuti kis leírás volt Era!! Remélem idén majd én is csatlakozhatok a BMFt-hez, csak ahhoz még egy-két dolognak össze kell jönnie!! hehe
Era különben a BMFT tudom hogy tág fogalom de szerinted hány tagot foglal magába manapság??
join your life, join your bike

Cykebona

Cykebona

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Era: köszönöm a leírást a maratonnal kapcsolatban. Egyre több kedvem van hozzá. Egy 60 km-est kipróbálnék elsõre, szerintem nem lenne gond. Itthon is szoktam menni hasonló 30-40-50 km-eket terepen, hétvégenként délután. Betonon meg a Balatonkör után sem voltam széthullva, pedig mtb-vel mentem, igaz, 150 km-ig nyugdíjas tempóban a többiekkel. Úgyhogy majd egyszer lehet, hogy összefutunk valahol.

Tényleg, a Balatonkör érdekel valakit?
Visszatérve a bringás tündérlányok témára, az a helyzet, hogy lakóhelyem környékén, a Balaton délkeleti partján tapasztaltam a nagyon kevés észlelést. Siófoktól földvárig biciklizünk, túrázunk páran, de már régóta kb ugyanaz a társaság, ami 100%-ban hímnemû. :cry: Végülis nem csoda, itt már lassan ember sem lesz, nemhogy fiatal, aki bicajos, ráadásul lány! Úgyhogy ilyen szempontból irigylem a városi bringásokat. Jó a Balaton mellett lakni, de szezonon kívül, eléggé döghalál bizonyos szempontból. Túl sokat lehet relaxálni.
Kerékaláteszlekvárosmajorrsövénynélküliliputcaseprõzsehordóanyókalács:lick: