Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3562 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hát gyerkek ha tudnátok mibe kerül a személyzet (szakács, cselédlány stb...), szóval ki is rugtam volna õket, ha nem sikerül ilyen jól a kaja :D

Ja skacok még máriusr 21.ig tél van!!! Még egy hónap :-
Hol esik esõ? Itt havazik mint állat. Lehet majd csúszkáni, péntekig még havazás várható. Én ma 1/2 6-tól zárásig koriztam. Királyság a végén majd 10 cm hó volt a pályán (ott ugye már délután sem olvadt el a hó). De legaklább puhára estem :-)
Persze 1/2 7 kor kitalálták, hogy lezárják a fél pályát karbantartás miatt (ez kb 9re lesz kész, addigra ugyan olyan havas lesz az eleje...)
Szerencsére kevesen voltak, így a fél pályán is bõven elfértünk. Sõt a dühöngõben a végén senki nem volt, nyomtam a koszorúzást elõre már tök jól megy. Hátra még alig megyek, koszórú hátra semmi, de lassú tempónál már meg tudtam fordulni menet közben és háttal tovább. Ennek gyakolásához jól jött a puha hó 2x nem sikerült a fordulás után egyensúlyban maradni...
Most megyek haza száraz ruhába átöltözni...
Képeim
Mailt küldj, ne privit! Köszi

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Én is csatlakozom az elõttem állókhoz. A zaba great vót.
Trifócsalád: Ti meg má éppen megérettetek a dologra, hiszen már tandemetek is van!:D
Mostmá csak egy kistrifót kell fabrikálni, és egy utánfutót a tandemre, vagy egy oldalkocsit.:)
Mellon: Téged nehéz lesz felül überelni a konyhában, de majd mindenkit leitatok, és a tésztájukba tripla adag izfokozót, és elégedettség hormont adagolok, oszt majd meglássuk.
Thommey: Rád meg irígykedem. remélem én is eljutok valaha ilyen egzo-tik helyekre.
Ja, és nem is igaz, mert nem aludtam, csak feltettem az ultraskin sötétitett szemellenzõmet, hogy jobban halljam Thy képeit.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Eh ki*%@ott esõ...én meg bringával:(
De legalább elolvasd ez a fehér akármi, és lehet normálisan tekerni...
Na jó ma amúgy is ideges vagyok....

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
sziasztok!
sajnos nem jutottam el Mellonekhoz, de az emailbol most mar ideologiailag kepzett vagyok, igy ha legkozelebb is veszi Mellon a faradtsagot, es rendez egy ilyet, es meg a csillagok allasa is kedvezo lesz, akkor majd megprobalok elmenni -- ha megengeditek :-)

off:
en szeretem a jo csipos hideget, meg ha esik a ho, akkor is (vagy eppen sot, akkor meg jobban). szeretem a tavaszi elso tekereseket, amikor vegre sok pulcsi es labfazas nelkul lehet biciklizni. elviselem a tavaszi kanikulakat is, amikor buszon ulok, semmit sem csinalok es izzadok. DE! de ezt a locspocs temat nem szeretem! nem tudjak elcsinalnia az utrol a latyakot, igyreggel par perc alatt a cipomben lesz a fel balaton, es akkor egesz nap azik a labam a vizes zokniban. argh. legkozelebb bakancs. vagy gumicsizma.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Bizony, Bizony, csatlakozok én is a Mellon fõzõtudományát istenítõk köréhez!

Tény, hogy bringáslányokat megszégyenítõen finom lakoma várt tegnap ránk! :)
Mellon, ha egyszer vendéglõt nyitsz, ígérem, végigeszem az étlapot! :)))

Jó volt Thommey képein elandalodni - ez Khálesznek az átlagnál jobban is sikerült :) - és öröm volt mindekit újra hátbaveregetni! Remélem szombatra csak úgy szakad le az ég, hogy õrjönghetünk egyet a Börzsönyben!

Hurrá!

Addig is: szép hetet für alles!
-Esni fog holnap?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hát igen, hosszas tologatás után én is megtartottam az elsõ partymat, és azt hiszem akkor sikerült a csúszásért kárpótolni az ellátással :-)
Örülök, hogy eljöttetek, jól éreztétek magatokat és rendesen fogyasztottatok, bár az üditõital fogyasztás kicsit gyenge volt, maradt 10l gyümölcslevem

Trifó és Jenõ elnyerték legjobb esküvõi meghívó címet :-)

Jól hangzik a hétvégi csúszkálás/túra, bár síelni is nagyon mennék. Most megint esik hó, tök jók lesznek a pályák, persze remélem fönt nem olvad meg (akkor jeges lesz, de síelni akkor is elég jó lesz) a hó. Ha vasárnapra jön össze, akkor szombaton még mehetnék veletek.
Meddig tervezitek a szombati csúszkálást, mikor indulnánk vissza?
Képeim

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Hát Mellon meglepett a fõzõtudományával mindenkit, de nagyon fincsi volt a kaja...
Jó volt megint talizni veletek!
Trifo-éknak meg gratula:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hoppá! Ránézve a hõmérõre jutott eszembe az, hogy a hétvégén már nem biztos, hogy fogunk tudni csúszkázni, ha ez igy megy tovább, mivel most 7fok van a ház mellett, a rádióban pedig 10fokot is emlitettek! Remélem ez már az igazi tavasz jele. Ebben az esetben csak gyalogtúra lesz! A félig szétolvadt hólében és sártengerben úgyse tudunk számottevõen bringázni egyelõre.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Elõszöris Mellon: egy nagy köszönet neked a tegnapi vacsiért, isteni finom volt minden és tényleg nagyon ügyi vagy!!! Thy, a fotók klasszak voltak, köszi a beszámolót!

Jozef: tegnap néztem árat: egy használt szerkó: léc+rögzités+bot volt 20,000Ft, és egy új cipõ szintén annyi. De azt hallottam, hogy használt cuccot lehet ennél is olcsóbban kapni, fõleg március 15-e után lesznek majd síbörzék, és ott lehet olcsón venni cuccokat.

Szombaton ismét elmegyünk a Börzsönybe, Nagymaros fölé, ahol kiváló csúszkapályát találtunk a múltkor. Akinek van kedve, az csatlakozzon. A Nyugatiból indul egy vonat 9/55-kor, ezt kéne mindenkinek becéloznia, aki nem kocsival jön. A vonat 10/39-kor ér Nagymarosra, tehát 10:45-11:00 között kéne találkozni mindenkinek Nagymaroson, a vonatállomáson. (kocsival érkezõknek: a vonat állomás alatt van egy parkoló)
Ami kell: étel, ital, és CSÚSZKA! Ja, ami még fontos: vizálló gatya, ha nincs pótgatya, lábra hó ellen védõ, hogy ne essen be a cipõbe. 2 pár kesztyû.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Mellon: nagyon jól éreztük magunkat a partin! Egyszerûen ámulatba ejtettél azzal a sok finomsággal, amit készítettél. Remek szakács vagy.
Thommey: jó volt megnézni azoka a képeket.

Szombaton lehet, megint visszamegyünk csúszkálni a Börzsönybe. Akinek van kedve... tudjátok...

Jozef

Jozef

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok !

Ez engemet is érdekel. Mennyibe kerül egy középkategóriás sífutó motyó ?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver: ezzel én is így vagyok. Vagy most a nagy leárazásoknál, vagy a jövõ szezonra. És ezért is örülök, hogy esik a hó, mert akkor még van lehetõség megint sífutni. Meg szeretnék még egy kicsit tekerni a hóban. Most végre van fékem.
Szóval nekem is nagyon megtetszett a sífutás, nagyon élvezetes sport és szerencsére Paul is szereti. :)
Ma úgy rakom ültömben keresztbe a lábam, hogy a kezemmel emelem át. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát Ronin, erre sajna számítani kell ilyenkor télen! Nekünk is azért van több bringánk. :D

Mellon:: most vasárnap voltunk fönn Csillebércen. Annyira megtetszett, hogy venni fogok. :):)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Hull a pelyhes fehér hó,jöjj el kedves télapó,minden gyermek várva vár,vidám ének hangja száll! :mmraise:

A fenét,elegem van a latyakból,a sós lé megette a bringám!!! :cry:

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
6 elõtt nem érdemes jönni, mert nem biztos, hogy otthon leszek. Utána amikor jólesik. (bár hajnali 4kor már nem biztos hogy örülök az új vendégeknek)
Bruce: Küldtem tegnap este SMS-t, nem kaptad meg?
BME K épület tõlem gyalog 20 perc (E még annyi sincs), szóval nem kell messzire menned.
Nem kell hozni semmit, bár ha pár gépész csajt bepakolsz azt is megesszük. vagy nem... :chin:
Küldök mailt tájékozódni.

Nati, Era mikor voltatok sífutni? Nahát ha tudom, hogy ilyet terveztek...
Képeim

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
És Era ne aggódj, mert itt van, hogy miért is fájt annyi mindened, de egyben ez azt is jelenti, hogy marha klassz dolog ez:
Idézem:

A sífutás rendkívül egészséges.
Ha ez elsõre nem hangzana túl izgalmasan, mondjuk úgy, hogy a sífutás egyike a legtöbb zsírt elégetõ mozgásoknak. A sífutás továbbá - az úszás, kerékpározás és futás mellett - a legjobb módszer a szív és az érrendszer karbantartására, általános edzettségünk javítására. A sífutás tehát fitté tesz és kisimítja idegeinket. Mindezeken túl a sífutás átmozgat minden izomcsoportot. Erõsíti a lábakat és a karokat, de a hátat és a hasat is. A harmonikus mozgás kíméli az ízületeket és - nem kell mondanunk - a sífutók sérülésveszélye is elhanyagolható. Ha tehát hatékonyan akarunk fogyni, szeretnénk az infarktust és a stresszbetegségeket hosszú távon elkerülni, korunknál fiatalabbnak látszani, vágjunk bele a sífutásba!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Era,hát igen, nekem is van némi izomlázam és nemcsak a tricepszemben,hanem még a combomban is! Én már tervezgetem, hogy jövõre veszek lécet magunknak és lehet simán sielni a mellettünk levõ kiserdõben is. Akár este, meló után is: az ember leugrik egy két órácskát sielni - jobb mint a spinning, azt hiszem!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ooo, oke, koszonom.

mondjuk 7ig van oram :-\

majd meglatjuk mi lesz!

koszi a gyors reagalast!

(ebed, ebed, kaja, kaja!! :-) - el is tuntem :-))

Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Bruce: Az én utolsó információm, hogy 6 után vár mindenkit. Szerintem hívd fel, vagy küldj neki egy e-mailt! Megadja a címet.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
én is mehetek mellon(ék)hoz?

hol lakik?

mit kell vinni?

mikorra menjek?

öö, kiscit tudatlan vagyok. most meg info oram van... :-\ brb