Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak - 2. rész

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3562 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Attibike, persze, hogy felrak, nem kell aggódni. S ahogy ismerem õt, valószinûleg minimum 1000-et csinál kinn. Jó, nem kell aggódni, ennek még a felét se fogja felrakni szerintem! :D

Kocsi: Új bringa? Éljen!! Tuti-szupi. Milyen típust akarsz?

Holnap: akkor uccsó figyelmeztetés: 10/45-11/00 között találkozunk a nagymarosi vonatállomás alatt a kocsiúton a kis parkolóban. A hegyekben még valószinûleg fagypont környéki, vagy pár fokos lesz a T, mindenki ilyesmire számítson. Hozzatok csúszkát!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hát azért én örülnék már annak az idõnek mikor úgy is hazaérhetek hogy nem kell bringát mosnom!! Ebbe a kicsit saras, vizes, hókásás idõben meg én is csupa sár leszek azaz enyhén nem szeretem!! Pixel majd tesz fel képeket ha hazaér szerintetek?? már mint továbbiakat mert ezek haláliak!!
join your life, join your bike

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Ha tudnád milyen hólatyak van itt a városban...

Nem tudom, hogy egyedül én vagyok-e ilyen lökött, de az ilyen hólatyakot én szeretem. Nem fagy hepehupás-ragyásra, nem marad hetekig az utakon, hanem OLVAD és én ilyenkor már kezdek bizakodni hátha egyszer tavasz lesz itt is :-)

Ma nem jókedvemben bringáztam - gyógyszertárba nem úgy teker az ember -, de még így is jól esett az ormányomra fröcskölõdõ langyos víz :-)

Már nézegetem a katalgusokat, hogy milyen új bringát vegyek mire tényleg kitavaszodik ... :-)))

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Holnapi túrára mi Paullal elszántuk magunkat, 11-kor vagyunk a nagymarosi állomáson.
Ne hagyjátok magatokat eltéríteni az idõjárás itt enyhe, de fönt a Börzsönyben még biztos mindig hideg van! Szóval csuszkát hozzatok.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Most én is elbúcsúzom 1 hétre, 4 óra múlva indul a gép Ciprusra, többek közt velem és egy Specialized Epic-kel a fedélzeten (elvégre mi mással lehetne edzeni a Cape Epicre?)
Azért még görgõztem ma is egyet (csak hogy Nati nyugodtan aludjon ), mert az izmaim úgy szomjazták már a mozgást, mint szódás a lovát.
Elvileg kint megnézünk valami CC-versenyt is, amin a Zerge indulni is fog.

Visszaolvastam. Áááááááá :cry:

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Pixel: ez már szinte fáj !!!
Ha tudnád milyen hólatyak van itt a városban...

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás

Valaki halkan súgja meg, hogy hol vannak Pixelék?

Addig jó neked, amíg nem tudod! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Valaki halkan súgja meg, hogy hol vannak Pixelék?

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Feltöltött kép
mára esőt mondtak, pedig ma volt eddig a legszebb nap, stabil 23 fokkal.
Hóbájkra is készülünk azért:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Tomi, mennyibe kerül a szállás?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ja de másfél hétre:D
És nem Grada,hanem Garda

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hali!
Ha valakit érdekelne van még egy hely nálunk a Gradára...szállás már foglalva...
www.residencesegattini.it

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Charon::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na igen,fõleg úgy, hogy a jövõ hétre megint lehûléseket mondanak. :( :(

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Hát én is nagyon remélem hogy a hétvégére száraz lesz az út mert akkor szívesen nyomnék mondjuk egy Dobogókõt!! Persze ott lehet hó egy kis élményre!! LEszánkóznék a bicóval!! :)
Vigasztalódjunk avval hogy Pixel ott nem tud hóbájkozni!!! (ez persze nem azt jelenti hogy nem cserélnék vele!!)
És tényleg lélekromboló ez a gyönyörû szép meleg képecske!!!
join your life, join your bike

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, úgy látom, az idõjárás most elkezd próbálkozni, mert gyakrabban fog kisütni a napocska. A met.hu szerint ma, pénteken meg szombaton számíthatunk napsütésre, holnap meg vasárnap pedig csapadékra, ami ugye nem eldönthetõ a magasabb hõmérséklet miatt, hogy mi is lesz. De aki esetleg nyugtalankodna, azt megnyugtatom, hogy max.3 héten belül az egész latyak eltakarodik Bp környékérõl. Nos, azért remélem, hogy ez ennél hamarabb is meg fog történni. Én már akkor is boldog lennék, ha legalább a betonutak felszáradnának és tudnék menni edzeni a Kútvölgyi fölötti utakra.

Addig lélekben képzeljük oda magunkat Pixelék csapatába, amint épp valamely napsütötte tengerparti tájon suhannak el.

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Kicsit fáradtan, 100-as reggeli pulzussal, de még megyünk :)))

Mikor lesz itt is olyan idõ????? A március 1 az már nem tavasz?
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Feltöltött kép

Kicsit fáradtan, 100-as reggeli pulzussal, de még megyünk :)))

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mostmá csak egy kistrifót kell fabrikálni, és egy utánfutót a tandemre, vagy egy oldalkocsit.:)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Ja skacok még máriusr 21.ig tél van!!! Még egy hónap :-

ez esetben nem ragaszkodunk a hivatalos menetrendhez ... :D