Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Fodrászkellék boltban, és hajszínezõ. De csak világos szõrön látszik. Vagy van hajszínezõ lakk, az elég jól látszik sötét hajon is. Nekem van egy jó adag kék, nem kell? :D

De !! Pont kék kellene ! :D De nem hajra, szakállra... ;)
Néhai páromnak volt valami tubusos dolga, ilyen krémszerü, azzal csak be kellett kenni és 1 perc alatt kész volt, aztán 1 perc alatt lejött.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem értem miért:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
najó, mostmár tényleg hanyagoljuk a témát, már nekem kellemetlen...
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

azért itt én szálltam ki, és vártam 1 órát a soromra

én meglepõdtem, te nem lepõdtél volna meg, más szintén megklepõdöt volna, nekem nem ér ennyit "a szaktudás, amit évekig kell tanulni"
azért mentem be, mert gondoltam, hogy 1 olcsóbb, ha megcsináltatom, metr nem fogok 1 cseppért venni egy tubus menetrögzítõt, de tévedtem, lehet, olcsóbb lett volna, és még cserébe lenne menetrögzítõm is, bár sosem használnám..:)
ennyi.

akkor lassan a köszönésért is fizetni kell majd...:D

de mostmár tényleg nem akarom tovább húzni, mert nem a lejáratás a célom, csak kíváncsi voltam.

legutóbb 2 rugó körül láttam egy kis tubust....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Khm. Kaptál számlát? :D:D:D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Szerintem meg egy szerelo penzert szerel. Nyilvan ha valaki torzsvasarlo, akkor mas a szitu.
Szerintem nem kell meglepodni egy koltsegen, hanem meg kell kerdezni elore, hogy mennyi az annyi.
Es szerintem itt le is lehet zarni a temat.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Belépési árlista:

- Köszönés 300,-
- Köszönés Kézfogással 400,-
- Nézelõdés 200,-
- Soron kívüli kérdezés 500,-
- Vásárló panaszainak meghallgatása 550,-
- Szervizterületre való engedély nélküli belépés 750,-
- Szaktudás bizonygatása 950,-
- Butaság kérdezése kérdésenként 1000,-
- Elégedetlenség, toporgás, türelmetlenkedés 850,-

Idézet egy bolt "árlistájából". :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A másik hogy a Sala GONOSZ, a Jani meg rendes:D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
azért itt én szálltam ki, és vártam 1 órát a soromra

én meglepõdtem, te nem lepõdtél volna meg, más szintén megklepõdöt volna, nekem nem ér ennyit "a szaktudás, amit évekig kell tanulni"
azért mentem be, mert gondoltam, hogy 1 olcsóbb, ha megcsináltatom, metr nem fogok 1 cseppért venni egy tubus menetrögzítõt, de tévedtem, lehet, olcsóbb lett volna, és még cserébe lenne menetrögzítõm is, bár sosem használnám..:)
ennyi.

akkor lassan a köszönésért is fizetni kell majd...:D

de mostmár tényleg nem akarom tovább húzni, mert nem a lejáratás a célom, csak kíváncsi voltam.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Megjegyzés: bolti bevételek haszna + a szervizes bevételek nem tiszta óradíj. Ami befolyik, abból még üzlet bérleti díja, rezsi, szerszámok elhasználódása, fejlesztés.... és csak utána fizu.

Az adot kihagytad ;) Az ezres amit otthagytal, ott indul, hogy min. 400 ado belole, igy a boltnak marad 600 a szerelokre, rezsire, berleti dij es meg sorolhatnam.

Amugy sosem ertettem miert kell ilyeneken meglepodni. Ha kihivod a teveszerelot, ott kezdi hogy kiszallasi dij, es ra se nezett a tevedre, amrin 2-3e -be kerult, pedig lehet hogy 10 percre volt toled. Ha valaki valamit nem akar vagy nem tud maga megcsinalni, akkor igenis fizesse ki a szakember arat, mert az illeto ezert tanult evekig ( nem minden esetben persze ) es ebbol el. Vannak dolgok amiket el kell fogadni. Ennyi.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Megjegyzés: bolti bevételek haszna + a szervizes bevételek nem tiszta óradíj. Ami befolyik, abból még üzlet bérleti díja, rezsi, szerszámok elhasználódása, fejlesztés.... és csak utána fizu.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Lust, ez a szervíz;)
Nem kell meglepõdni, én általában csak összerakatom a gépet szervízben vagy kereket fûzetek..
De mindig kihozom úgy hogy "elfogadható" legyen az ár..
Persze a tûzkeresztségen mindenki átesik, én is.
De aztán ha odajász, vásárolsz, és még ennek tetejében jóban is vagy a boltosokkal, extrém esetben a haverjaid akkor azért nem kérnek pénzt.
Amellett hogy a Gyapihoz már nem járok és nem is szereltek jól a szerelõi nekem õ ingyen töltött fel egy félig üres féket olajjal meg ilyenek..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
akkor te jó vagy nála..:D milyen szolgáltatást nyújtottál?:D
ha nagy összegre számítok, akkor az t meg is kérdem elõre...pl azt megkérdeztem, hogy mennyi lesz a telótisztítás+olajacsere...de it arra számítottam, hogy 1 semmi,2 300forint

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kislust:
Valszeg azért kért Sala tõled pénzt, mert aznapra már volt egy grátisz centrírja, amit nekem csinált. :D Egyébként meg mindig meg kell kérdezni elõre, hogy mi mennyi lesz. Bármilyen furcsának is tûnik.

Sebkontrolos cikk meg kb fél éve volt a totalcaron - a mérõs lámpák hatalmasak, kb ennyi a lényege.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
BMW szervizben fel ora az intervallum :) Ablaktorlo cserere aki beviszi, az meg is erdemli.

Az óradíj azért sok helyen nem olyan, mint a percalapú telefon. Nem megkezdett óránként kell fizetni. Még a szar hivatalos autó szervízek is feltüntetik, hogy félóra olajcsere, vagy 15 perc ablaktörlõcsere.. Jja, hogy az nem is volt annyi.. :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ismerõsnek 50-es táblánál 82-re elvették a jogsit 5 hónapra + 30e kp.

Hol lehet kapni / mi a neve annak a festéknek amit az ember bele ken a szõrzetébe és ott marad frankón, de 1 mosással eltünik ?

Fodrászkellék boltban, és hajszínezõ. De csak világos szõrön látszik. Vagy van hajszínezõ lakk, az elég jól látszik sötét hajon is. Nekem van egy jó adag kék, nem kell? :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts

Oradij van. Tetszik vagy sem. Ha 10 perc, akkor is egy ora. Vagy adott munkanak, adott dijszabasa. Ez mindenhol igy van, nem csak a bringaszereloknel. Hozza kell szoknod, ha eddig nem tetted meg :)

Az óradíj azért sok helyen nem olyan, mint a percalapú telefon. Nem megkezdett óránként kell fizetni. Még a szar hivatalos autó szervízek is feltüntetik, hogy félóra olajcsere, vagy 15 perc ablaktörlõcsere.. Jja, hogy az nem is volt annyi.. :)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
mióta járok kerékpárboltokba (2001 óta), ilyet még nem tapasztaltam.
és voltam már pár helyen...
de nem ellenkampányolok, mert thez leolt..:D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

nem is azzal lenne gondom!
hanem hogy 50 helyett 60al megy a sor.

és az már több mint 10%, viszont veszélyességileg semmivel se rosszabb.
és 10% az még csak 1 pont asszem, 10% felett meg már tetemes pénzösszeg tud lenni
(nemtom, életben nem kapott el még rendõr, tök makulátlan vagyok)

A Totalcar-ban mondták egyszer maguk a rendõrök, hogy 60-ig nem nagyon mérnek, ahol 50 a sebességhatár.
Aki a km/h-ban meghatározott vagy a jelzõtáblával km/h-ban meghatározott sebességet:
a/ 100 km/h-t meg nem haladó sebességkorlátozás esetén legalább felével,
b/ 100 km/h-t meghaladó sebességkorlátozás esetén legalább harmadával túllépi:
hatvanezer Ft-ig büntethetõ, és a vezetõi engedély egy hónaptól egy évig visszavonható
(Ezt is onnan másoltam)
Alatta 30000 a max, és nem vonják be a jogosítványt. (és ez két pont, saját tapasztalat. :()

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,206 posts
Inkább nem próbálom ki.. Sem gyalogosként (biciklisként), sem autósként azt a 10%-ot.. Legyen más a statisztika:)