Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. October 05. - 23:00

edit: ismétlés.. :-/
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. October 05. - 22:53

Posted 2005. October 05. - 22:53

al...
csalódtam, azt hittem elharapod a torkát.
Posted 2005. October 05. - 22:45

énse kötekedek meg üvöltözök mindenkinek.
egyszerüen csak ha már van valami, akkor...
(de hál istennek nem történik sose semmi ilyen!)
Posted 2005. October 05. - 22:44

Se kemény, se konfliktuskeresõ nem vagyok. És nem szoktam nagyokat mondani. És pofázni se szoktam. Ha muszály, lerendezem a magam módján. S mivel nem vagyok egy kétajtós szekrény, okosan és ésszel csinálom. No meg hatékonyan. Ahogy sok éven keresztül tanultam.Milyen kemeny itt mindenki
Posted 2005. October 05. - 22:40

csak ha már van valami akkor nem sunnyogok.
max ha nagyon esélytelen a helyzet akkor tipli
autóssal elbeszélgetés, ajtókitépés etc
valahol le kell vezetni...
az ilyen gyökereket meg megpöcizni
ma is lek*rtam egy yaris orrát a retek utcában.
beáll a mamutnál levõ átmenõhelyen ott a kajálda elé a zebrára hosszába a bringautat elfoglalva
és jó volt.
kár h nem volt tulaj.
jaj, véletlen volt!
utána meg jött egy túristacsoport..
csak néznek h mi a frász..
bringaút, jöttek szembe
néztek
nem álltak félre
én meg fék nélkül bele a tömegbe.
és lexartam.
pár vese megvolt sztem....
Posted 2005. October 05. - 22:37

Posted 2005. October 05. - 22:36

Posted 2005. October 05. - 22:36

annak mondjuk könnyû, aki akkora mint jorus, vagy galuska...de én pl nemhiszem, hogy nekimennék 2 embernek...marad a káromkodás és ha szükség van rá, a menekülés..
én megfogtam volna a bringát és hozzávágtam volna
vagy nyeregcsõvel nekimenni
nem támadni, megvárni amig õ támad, és akkor rásomni egy olyat hogy össszeessen.
önvédelem volt....
Posted 2005. October 05. - 22:35

Nem ismersz, így nem tudhatod, mit tudok, és mire vagyok képes.Ok meg kezed-labad. Megeri?
Posted 2005. October 05. - 22:33

Posted 2005. October 05. - 22:32

Posted 2005. October 05. - 22:32

Posted 2005. October 05. - 22:31

Most erre mit mondjak? Nem szóltam volna egy szót sem, csak ott törtem volna el kezét.Engem usson meg valaki bringa uton. Asszem annak csunya vege lesz...
whitehawk wrote:
"Üss meg egy biciklist" /Bochkor Gábor/
Sajnos a mai nap igazolni látszik, hogy uszít a Sláger. Mentem a Bajcsy felõl A bicikliúton a gödör mellett ~dél felé. Jött velem szemben 2 öltönyös nyakkendõs faszkalap. Észrevettek, de nem álltak le az útról. Én enyhén lassítottam, és ahogy elmentem mellettük az egyik visszakézbõl megütött. Megálltam, õ hallotta, hogy fékeztem, és megmondta, hogy azért kaptam mert nem lassítottam?? Mondtam neki, hogy a bicikliúton megy, õ lenézett a piros kõre, és megkérdezte, hogy milyen bicikliúton. Aztán megfenyegetett, hogy megver. Most értem haza, kurva pipa vagyok és azt kell mondjam, hogy mostmár TÉNYLEG BETELT A POHÁR!!! Ha valaki foglalkozik a slágeres üggyel akkor itt egy eset.
Posted 2005. October 05. - 22:26

whitehawk wrote:
"Üss meg egy biciklist" /Bochkor Gábor/
Sajnos a mai nap igazolni látszik, hogy uszít a Sláger. Mentem a Bajcsy felõl A bicikliúton a gödör mellett ~dél felé. Jött velem szemben 2 öltönyös nyakkendõs faszkalap. Észrevettek, de nem álltak le az útról. Én enyhén lassítottam, és ahogy elmentem mellettük az egyik visszakézbõl megütött. Megálltam, õ hallotta, hogy fékeztem, és megmondta, hogy azért kaptam mert nem lassítottam?? Mondtam neki, hogy a bicikliúton megy, õ lenézett a piros kõre, és megkérdezte, hogy milyen bicikliúton. Aztán megfenyegetett, hogy megver. Most értem haza, kurva pipa vagyok és azt kell mondjam, hogy mostmár TÉNYLEG BETELT A POHÁR!!! Ha valaki foglalkozik a slágeres üggyel akkor itt egy eset.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 05. - 22:19

ezerötért fûzök kereket.egy kerékfûzést pl. biztos nem csinálnék meg 3500-4000-ért, amennyiért nekem fûzik (munkadíj) -nem akciósan, de egy fék feltöltést sem csinálnék meg 3000 alatt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. October 05. - 21:15

Igen. THX!
egészségedre

Posted 2005. October 05. - 21:09

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. October 05. - 21:03

Posted 2005. October 05. - 20:57

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki