már megint mit csináltál?
hálisten csak tanúként..
de a fenének sincs kedve rendõrségi épületbe bemenni

annyira nem avgyok tisztalelkû na.. :angevil:
már megint mit csináltál?
ok, értem én..
de ez tényleg ennyibe kerül??? amit kértem (amiért bementem) az nem tartott tovább 2 percnél, de ebben benne volt az is ,hogy kerestük a leesett imbuszkulcsot..
akkor mennyibe kerül mondjuk egy kerékfûzés? ha 6 (2) perc 1000, akkor az mondjuk 30 perc, akkor az 5000 forint? és ez még nem is volt pepecs, koszos, nehéz, stb munka..
arra gondolsz, hogy ebbõl Sala nem a felét kapja meg? Az nekem most édesmindegy.
(egyébként természetesen nem álltam le vitatkozni, szó nélkül kifizettem)
de most csak én vagyok a hülye, hogy ezt nagyon soknak tartom??
VV: meg kell tanulnom szerelni, mert idáig elég gyengék a tapasztlataim a szervízekrõl....
de ezt meg tudtam volna csinálni, csak nincs otthon menetrögzítõm
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speaka magyar autósok 90%-a megbukna a kresz vizsgán...magyar autós még a körforgalmat sem ismeri, pedig pár éve van..
indexelnek befelé menet!!!
életükben nem olvastak körforgalomról...
tehát nem várhatjuk el hogy ismerik a sárgát....
NE ÍGY! NE ÍGY!
Ezen én is meglepõdtem. Gondolom, statisztikailag mérték.. Valami olyan is belejátszhat a dologba, hogy ha 60-nal mész, akkor a reakció idõd nem annyira változik, de nehezebben veszed észre, ha valami baj van. Másrészt a hosszabb a fékút, stb..szvsz nem 10km/h-n múlik.
persze a statisztika stimmölhet, ehhez nemértek.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
hát jó, de mondjuk be lehetne úgy állítani, hogy nem az 55-el menõket büntetik, hanem mondjuk a 80-90 felettieket, az már több mint 50%...
ja...abbahagytam, csak leírtam a gonolataimat...meg ettõl függetlenül ez a legjobb(minden szempontot figyelembe véve:hely, nyitvatartás, hangulat) bolt, amit ismerek jelenleg.
általában 63-65 alatt nem küldik ki....de ez mondjuk nem aranyszabály...nem is azzal lenne gondom!
hanem hogy 50 helyett 60al megy a sor.
és az már több mint 10%, viszont veszélyességileg semmivel se rosszabb.
és 10% az még csak 1 pont asszem, 10% felett meg már tetemes pénzösszeg tud lenni
(nemtom, életben nem kapott el még rendõr, tök makulátlan vagyok)
Tudom, nem pont erre gondoltál, de az orvos szakértõk szerint a 60-nal elgázolt ember túlélési esélye 10%, míg az 50-nel elütött esetén a halálozás 10%..és az már több mint 10%, viszont veszélyességileg semmivel se rosszabb.
csak a dinamikus közlekedés nem egyenlõ azzal hogy még 5-en átmennek a piroson, mer sietünk...akkor viszont sztem itt kéne ezt a negatív reklámkampányt abbahagyni...
mert már komolyan kezdessz naon belemenni:\
Kislust: mint ahogy városban sincs trafi, csak a nagyongyors útszakaszokon, ilynere sincs szükség szvsz..
nehogymár még azt is kamerázzák hogy elmegyek e wc-re vagy ne....
kint van, autópályákon.
mivel ugye a forgalomban dinamikusan kell közlekedni, ezért nincs ember akit ne vágnának meg akkor naponta.. pedig csak nem tartotta fel a sort..
a nagyon gyors egyedek meg úgyis lebuknak elõbbutóbb.(civil ruhás és autós rendõrök)