Jelentkezz be Regisztrálj
Edzésmódszerek
Írta 2008. augusztus 05. - 11:03
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2008. augusztus 05. - 11:02
Írta 2008. augusztus 05. - 11:00
Nem vagyok nagy futó, de ezt ki kell próbálni, mert ezt nem hiszem el.
Írta 2008. augusztus 05. - 10:27
Írta 2008. augusztus 05. - 10:23
Sysspo: kszönöm szépen, iesmire gondoltam! Kardio gépen mértem már 200 fölötti pulzust, de ott kezdett sötétedni a monitor.
MJani01: ja, szentem is megvan, csak akkor még nem gondoltam, hogy valaha is érdekelni fog. Köszi az infót, este fellapozom!
Na kérdés; ha max. pulzusról beszélünk, akkor nem arról az elméleti maximumról van szó, amit a tested még el tud érni ideális körülmények esetén? Ilyen szempontból mindegy, hogy biciklizel, futsz vagy éppen úszol... És ez alapján, ha Jorci 1x már 200 fölé pörgette a szívét, akkor, hacsak nem telt el azóta túl sok idõ és változott meg nagyon a helyzet, de a max pulzusa is 200 fölött van.
Írta 2008. augusztus 05. - 10:17
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2008. augusztus 05. - 10:15
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. augusztus 05. - 10:03
185/104, bár mostanában nem mondanám kövérnek magam, a legutóbb mért testzsírszázalékom 14% volt.
Egyébként jó, hogy nem utaltok vmi két hetes kivizsgálásra Charon laborjába. Csak arra voltam kiváncsi, hogy - mint, amit BBB is linkelt a futásra - mittomén fuss ennyit, pusztulj bele, guggolj 4-et, majd mérd meg a pulzusod. Azt gondoltam, hogy van vmi hasonló bringára is esetleg, vagy jó a futós mérés is.
Bikemag 2007. augusztusi szám, Olivér cikke. Gondolom megvan .
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. augusztus 05. - 10:02
MJani01: ja, szentem is megvan, csak akkor még nem gondoltam, hogy valaha is érdekelni fog. Köszi az infót, este fellapozom!
Írta 2008. augusztus 05. - 09:53
4-5km-es enyhébb emelkedön erös, fokozódó tempóval tekersz a végén pedig a végkimerülésig hajrázol. A frequencia inkább magasabb legyen, hogy ne a lábizom fáradása vessen gátat a teszt céljának. Az egész egy nagyon alapos bemelegítést tételez fel. Svájci vizsgálat szerint 10e-böl egy ember hal max. pulzus teszteknél.
Írta 2008. augusztus 05. - 09:42
185/104, bár mostanában nem mondanám kövérnek magam, a legutóbb mért testzsírszázalékom 14% volt.
Egyébként jó, hogy nem utaltok vmi két hetes kivizsgálásra Charon laborjába. Csak arra voltam kiváncsi, hogy - mint, amit BBB is linkelt a futásra - mittomén fuss ennyit, pusztulj bele, guggolj 4-et, majd mérd meg a pulzusod. Azt gondoltam, hogy van vmi hasonló bringára is esetleg, vagy jó a futós mérés is.
Más a bringás max pulzus és más a futós. Bringán alacsonyabb lesz.
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. augusztus 05. - 09:33
Írta 2008. augusztus 05. - 09:32
-=B.B.B.=-
Írta 2008. augusztus 05. - 09:26
Írta 2008. augusztus 05. - 09:22
-=B.B.B.=-
Írta 2008. augusztus 05. - 09:19
Ömm... ahogy örexem, kezdek elhülyüni, ez tiszta sor, ezért vki felvilágosítana, hogy a bringás max pulzust hogy célszerû meghatározni méréses módszerrel?
Sportkórház, terheléses teszt? A lényege ugyanez lesz, de közben szurkálják a füledet, mérik a pulzusodat és más egyéb módokon próbálnak még mellette idegesíteni
Írta 2008. augusztus 05. - 09:16
EZ nem tudom mennyire állja meg a helyét a kerékpárnál.Ömm... ahogy örexem, kezdek elhülyüni, ez tiszta sor, ezért vki felvilágosítana, hogy a bringás max pulzust hogy célszerû meghatározni méréses módszerrel?
Lõrincz Olivért nem kérdezed meg?
-=B.B.B.=-
Írta 2008. augusztus 05. - 08:42
http://alleycat.hu/f...415-mi-lett.mpg
Írta 2008. augusztus 05. - 08:37
Írta 2008. augusztus 05. - 07:48
Nyilván Charon bácsi jobban tudná, h mit merre, mint én, de azért vannak egyszerû aranyszabályok;
egyél többször kevesebbet,
lehetõleg minõségi alapanyagokból készült változatos kajákat
minden nap más Meki menü nem változatos
minõségi alatt azt is értem, hogy minél inkább hasonlít a kaja a természetes (természetben elõforduló) formájára, ált. annál értékesebb
eat more chikin' - több fehérjét, kevesebb zsírt, stb...