Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Edzésmódszerek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
868 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mondjuk akár bringázhatsz is

ha bírod az iszonyat monotonitást akkor görgõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
most,hogy pihenõ idõszak van ki milyen mozgást ajánl,mert azért mozogni mégis csak kell?!felsõtestet erõsítek,de alsótesttel mi a helyzet?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Dínó?

Amúgy nem egyszerûbb csapatot választani, amihez jár edzõ is?

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Szerinted miért Õt választottam?
Ha szar lenne nem tartanék most ott, ahol. Meg lehet nézni az eredményeket.

Lehet próbálgatni nyugodtan, csak nem biztos hogy jól jársz vele.

Az meg hogy félinformációk? Meglepõdnél mik vannak.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Rémhörcsög - Fiatal, de annál nagyobb a szája, félrebeszél, félinformációk alapján általánosít, saját edzõjét persze agyonfényezi. :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

Kis összefoglaló a magyar edzõkrõl

Lõrincz Olivér-Sok "címe" van, azonban hozzáértéséhez személy szerint kétségeket fûznék személyes tapasztalatok alapján.
Valcsó Anikó-Jó edzõ, azonban nem túl rugalmas és kicsit nagy vonalakban írja le a dolgokat.
Vizdák János-Passz
Vinczeffy Zsolt-Nem lehet rossz amatõr szinten, azonban szerintem nem edz senkit.
Szöllõssy István-Országútis edzõ, nem mellékesen Ergomo(wattmérõ) forgalmazó, persze pulzus alapján is edz akár. Montiban kevés tapasztalattal.
Benkó László-Gondolom ismerõs név, nem tudom hogy külsõsöket edz-e vagy csak a saját csapattal foglalkozik.
Pócsföldi Ottó-Buruczki edzõje, ez gondolom sokat elmond, azonban szerintem nem mindenben tudja tartani a lépést a korral. De nem rossz.
Valter Tibor- Nem kis nevek vannak akiket edz, azonban személyes tapasztalat szintén 0, külsõst sem tudom hogy edz-e.
Specziár Viktor-Õ edz most engem, magas elvárásaim vannak Nekem is az edzõvel kapcsolatban, de mindennek megfelel, Profi. Azonban Õ is elvárja hogy teljesítsék amit ír, hiszen így lehet az emberbõl kihozni a legtöbbet. Watt- és pulzus alapján egyaránt edz.

Valakit asszem kihagytam aki fontos, de nem jut eszembe :o

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Olivérrõl lehetne mesélni sok mindent. És közel sem mind jó.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Hali, tudnátok ajánlani kerékpáros edzõket, aki foglalkoznak elhivatott amatõrökkel is?

Lõrincz Olivér. oliworld.hu-n kontaktja. Számos referenciával.

thraxcol,
Melyik távokat tervezed, milyen eredményt vársz el magadtól? Milyen edzettségi állapotban vagy most, mennyi energiát tudsz áldozni az edzésekre? Stb.
Mert pl. rövidtávokon végigmenj elég napi 1 óra tekerés, a hosszútávon eredményes szerepléshez kb. 15ó/hét specifikus edzés "kell". A többirõl nem beszélve. Ez túl bonyolult ahhoz, hogy 1 oldalon megtaláld a tutit.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Aláírásomban, nyugodtan megkeresheted. Adok kontaktot is ha kell.

Köszi Rémhöri! :)
"Nice boys don't play rock and roll"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
pgyuf:
Azok az izmok fejlõdnek jobban amiket többet, jobban használsz.
A gyorsaságot nem fogja negatívan befolyásolni.
Amikor kajakoztam fehérjét (tejsavó), kreatint és hmß-t szedtem. Amint megkezdtem a kúrát és csináltam a szokásos edzés adagot (heti 8), pár héten belül érezhetõ volt a hatás, izomtömeg, izomerõ és ezálltal gyorsaság terén is.

Nekem bevált, de ha nem edzel rendesen nem tesznek csodát.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

. Tele van a net a súlyzós, konditermi edzésekhez passzoló kiegészítõkkel, de mondjuk speciálisan a kerékpáros edzések során a lábizomzat erõsítéséhez,a lábizomzat növeléséhez nem találok semmit. Vajon a komplett tömegnövelõ készítmények (pl Volumass 35) és mondjuk a kreatin kúra használata nem befolyásolja pl gyorsaságot, hatásos lehet?
Van-e website, portal, kerékpáros oldal, ami evvel foglalkozik?

tesztoszteron.hu

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Aláírásomban, nyugodtan megkeresheted. Adok kontaktot is ha kell.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hali, tudnátok ajánlani kerékpáros edzõket, aki foglalkoznak elhivatott amatõrökkel is?
"Nice boys don't play rock and roll"

pgyuf

pgyuf

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

Én a táplálkozással kapcsolatban kérnék tanácsokat. Amatõk kerékpáros vagyok és azt veszem észre, nem igazán fejlõdöm. Valószínûleg a táplálkozásom hiányos. Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy milyen (legális) táplálék kiegészítõ ajánlott kerékpáros edzésekhez? Országúti bringa és nem sprint számok, hanem átlagos távokat szeretnék megtenni. Tele van a net a súlyzós, konditermi edzésekhez passzoló kiegészítõkkel, de mondjuk speciálisan a kerékpáros edzések során a lábizomzat erõsítéséhez,a lábizomzat növeléséhez nem találok semmit. Vajon a komplett tömegnövelõ készítmények (pl Volumass 35) és mondjuk a kreatin kúra használata nem befolyásolja pl gyorsaságot, hatásos lehet?
Van-e website, portal, kerékpáros oldal, ami evvel foglalkozik? Valahogy az az érzésem, mintha a világ hétpecsétes titka lenne, hogyan táplálkoznak a kerékpáros versenyzõk.

Köszönetel: pgyuf

thraxcol

thraxcol

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hi.

Nem tud valaki egy oldalt edzés tervekkel?
Jõvõ szezon mtb maratonjaira készülnék arra kéne, tanácsok is jójönnek.

Athletelady

Athletelady

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Szerintem jól tetted, hogy picivel nagyobbat vettél, én már "szívtam meg" úgy, hogy pont jót vettem, és késõbb nyomott, mivel lehet pont olyan állapotban veszed, hogy hideg van, és normális a lábfejed, viszont ha meleg van kicsit megdagadhat, stb. Én mondjuk mindenképp picit nagyobbat kell hogy vegyek (fél szám), hogy talpbetétet tudjak beletenni (harántemelõ, sarokemelõ), hogy kíméljem a lábamat.

Amúgy nem ettõl függ, hogy jó stabil futó-edzõcipõt vegyél. Nekem pl. a Nike nem vált be mert túl puha és instabil, az adidas túl széles és nagy, az asics feltöri a lábam, és a puma jött be igazán, mert könnyû, keskeny, nem nagy, de ez persze személy és célfüggõ. Outletben ráadásul az eredeti árakhoz képest a Pumának a legkedvezõbb az árrése.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Szerintem pont nem, én mindig pont jót vettem. Hogy ne csúszkáljon benne a lábom.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem találtam jobb helyet, így ide:

futócipõbõl méretben mekkorát érdemes venni? igaz az, hogy 1 mérettel nagyobbat kell venni - tehát ha pont "koppan" a lábujjam a cipõ orrában, az nem jó? vettem most egy Adidas futócipõt, kicsit nagyobb, mint a lábam - furcsa benne futni a régi, szúk teremcipõ után, de az eggyel kisebb méret meg pont jó...:S

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sziasztok, csak gyorsan bejelentkezem, néhány dologba beleszólnék.

Lemértem a Bakonybél-Kõris hegy utat. 1,4-es gumi, mtb. 43 perc, fokozódó intenzitással, legkisebb áttétel 52-21. Nem irreális a 20 feletti átlag, egy átlagosan edzett kerékpárostól.

Éhgyomorra edzést szoktam én is végezni, de szigorúan alapozó (max. 80%) pulzussal. Így elmegyek akár 3 órát is. Bringa, vagy futás, egyre megy.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én mint edzö csak atlétikával foglakoztam plusz tenisszel de ott csak az erönléttel. Edzö nélkül a 400gát elég problémás lehet a jellegéböl adódóan. Azért jó felkészülést kívánok! Biztosan láttalak már versenyen.