Jelentkezz be Regisztrálj
Edzésmódszerek
Írta 2008. október 05. - 15:12
ha bírod az iszonyat monotonitást akkor görgõ
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 05. - 15:07
Írta 2008. szeptember 30. - 22:42
Amúgy nem egyszerûbb csapatot választani, amihez jár edzõ is?
Írta 2008. szeptember 30. - 22:38
Ha szar lenne nem tartanék most ott, ahol. Meg lehet nézni az eredményeket.
Lehet próbálgatni nyugodtan, csak nem biztos hogy jól jársz vele.
Az meg hogy félinformációk? Meglepõdnél mik vannak.
Írta 2008. szeptember 30. - 21:14
Írta 2008. szeptember 30. - 16:17
Kis összefoglaló a magyar edzõkrõl
Valcsó Anikó-Jó edzõ, azonban nem túl rugalmas és kicsit nagy vonalakban írja le a dolgokat.
Vizdák János-Passz
Vinczeffy Zsolt-Nem lehet rossz amatõr szinten, azonban szerintem nem edz senkit.
Szöllõssy István-Országútis edzõ, nem mellékesen Ergomo(wattmérõ) forgalmazó, persze pulzus alapján is edz akár. Montiban kevés tapasztalattal.
Benkó László-Gondolom ismerõs név, nem tudom hogy külsõsöket edz-e vagy csak a saját csapattal foglalkozik.
Pócsföldi Ottó-Buruczki edzõje, ez gondolom sokat elmond, azonban szerintem nem mindenben tudja tartani a lépést a korral. De nem rossz.
Valter Tibor- Nem kis nevek vannak akiket edz, azonban személyes tapasztalat szintén 0, külsõst sem tudom hogy edz-e.
Specziár Viktor-Õ edz most engem, magas elvárásaim vannak Nekem is az edzõvel kapcsolatban, de mindennek megfelel, Profi. Azonban Õ is elvárja hogy teljesítsék amit ír, hiszen így lehet az emberbõl kihozni a legtöbbet. Watt- és pulzus alapján egyaránt edz.
Valakit asszem kihagytam aki fontos, de nem jut eszembe
Írta 2008. szeptember 30. - 15:28
Írta 2008. szeptember 30. - 14:00
Hali, tudnátok ajánlani kerékpáros edzõket, aki foglalkoznak elhivatott amatõrökkel is?
Lõrincz Olivér. oliworld.hu-n kontaktja. Számos referenciával.
thraxcol,
Melyik távokat tervezed, milyen eredményt vársz el magadtól? Milyen edzettségi állapotban vagy most, mennyi energiát tudsz áldozni az edzésekre? Stb.
Mert pl. rövidtávokon végigmenj elég napi 1 óra tekerés, a hosszútávon eredményes szerepléshez kb. 15ó/hét specifikus edzés "kell". A többirõl nem beszélve. Ez túl bonyolult ahhoz, hogy 1 oldalon megtaláld a tutit.
Race, no Rest!
Írta 2008. szeptember 30. - 09:10
Aláírásomban, nyugodtan megkeresheted. Adok kontaktot is ha kell.
Köszi Rémhöri!
Írta 2008. szeptember 29. - 21:34
Azok az izmok fejlõdnek jobban amiket többet, jobban használsz.
A gyorsaságot nem fogja negatívan befolyásolni.
Amikor kajakoztam fehérjét (tejsavó), kreatint és hmß-t szedtem. Amint megkezdtem a kúrát és csináltam a szokásos edzés adagot (heti 8), pár héten belül érezhetõ volt a hatás, izomtömeg, izomerõ és ezálltal gyorsaság terén is.
Nekem bevált, de ha nem edzel rendesen nem tesznek csodát.
Írta 2008. szeptember 29. - 21:11
tesztoszteron.hu. Tele van a net a súlyzós, konditermi edzésekhez passzoló kiegészítõkkel, de mondjuk speciálisan a kerékpáros edzések során a lábizomzat erõsítéséhez,a lábizomzat növeléséhez nem találok semmit. Vajon a komplett tömegnövelõ készítmények (pl Volumass 35) és mondjuk a kreatin kúra használata nem befolyásolja pl gyorsaságot, hatásos lehet?
Van-e website, portal, kerékpáros oldal, ami evvel foglalkozik?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. szeptember 29. - 20:55
Írta 2008. szeptember 29. - 16:46
Írta 2008. szeptember 29. - 01:11
Én a táplálkozással kapcsolatban kérnék tanácsokat. Amatõk kerékpáros vagyok és azt veszem észre, nem igazán fejlõdöm. Valószínûleg a táplálkozásom hiányos. Tudna-e valaki tanácsot adni, hogy milyen (legális) táplálék kiegészítõ ajánlott kerékpáros edzésekhez? Országúti bringa és nem sprint számok, hanem átlagos távokat szeretnék megtenni. Tele van a net a súlyzós, konditermi edzésekhez passzoló kiegészítõkkel, de mondjuk speciálisan a kerékpáros edzések során a lábizomzat erõsítéséhez,a lábizomzat növeléséhez nem találok semmit. Vajon a komplett tömegnövelõ készítmények (pl Volumass 35) és mondjuk a kreatin kúra használata nem befolyásolja pl gyorsaságot, hatásos lehet?
Van-e website, portal, kerékpáros oldal, ami evvel foglalkozik? Valahogy az az érzésem, mintha a világ hétpecsétes titka lenne, hogyan táplálkoznak a kerékpáros versenyzõk.
Köszönetel: pgyuf
Írta 2008. szeptember 26. - 14:25
Nem tud valaki egy oldalt edzés tervekkel?
Jõvõ szezon mtb maratonjaira készülnék arra kéne, tanácsok is jójönnek.
Írta 2008. szeptember 15. - 09:33
Amúgy nem ettõl függ, hogy jó stabil futó-edzõcipõt vegyél. Nekem pl. a Nike nem vált be mert túl puha és instabil, az adidas túl széles és nagy, az asics feltöri a lábam, és a puma jött be igazán, mert könnyû, keskeny, nem nagy, de ez persze személy és célfüggõ. Outletben ráadásul az eredeti árakhoz képest a Pumának a legkedvezõbb az árrése.
Írta 2008. szeptember 12. - 22:55
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. szeptember 09. - 00:24
futócipõbõl méretben mekkorát érdemes venni? igaz az, hogy 1 mérettel nagyobbat kell venni - tehát ha pont "koppan" a lábujjam a cipõ orrában, az nem jó? vettem most egy Adidas futócipõt, kicsit nagyobb, mint a lábam - furcsa benne futni a régi, szúk teremcipõ után, de az eggyel kisebb méret meg pont jó...:S
Írta 2008. szeptember 08. - 11:58
Lemértem a Bakonybél-Kõris hegy utat. 1,4-es gumi, mtb. 43 perc, fokozódó intenzitással, legkisebb áttétel 52-21. Nem irreális a 20 feletti átlag, egy átlagosan edzett kerékpárostól.
Éhgyomorra edzést szoktam én is végezni, de szigorúan alapozó (max. 80%) pulzussal. Így elmegyek akár 3 órát is. Bringa, vagy futás, egyre megy.
Race, no Rest!