Nem kell ezert felmenni a Naszalyra, konnyen meg is lehet kerulni. Rad meg a Katalinpuszta feloli oldalon van jopar jeloletlen ut, de ha kerned, akkor kuldok errol utvonalat.
Aprilis kozepen me'g igy nezett ki, naja, durva, hogy azota nem jartam arra...
Remelem, hogy senki sem fog majd haragudni, hogy eltettuk onnan azt a harom fat, bar mar voltak lanctanyer nyom, szoval bevallaltak, nekem tul magas volt.
Ezt a fureszt ujitottam, eddig egesz jo, csak ugy szorja a forgacsot, mert minden szem fogazott, raadasul ketiranyban, bar lehetne me'g hosszabb, meg a fogantyujanak is jobb lenne valami jobban foghato dolog, de ezzel is el tudtuk vagni a kb. 20 centi atmeroju fat, mas kerdes, hogy elegge faraszto volt, biztos nem ezzel fognek neki a kedvelt tarvagasnak.
ez a vacduka melleti hegyteton van? masik tippem, a penc es puspokszilagy kozti dombololdban meno mototos osveny lenne, de nem hiszem, hogy arra most elmentel volna :PP
Ja, arrafelé. Kellene még takarítani, mert van egy másik szakasz,ahol tele van belógó tüskés ágakkal. Oda metszőolló fog kelleni.
Az a másik qrva jó kis ösvény, csak hát nem mindenki szereti, ha csak lépésben lehet haladni... pedig jó az.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
a hosszúhétvégébe eddig nem túl sok tekerés fért bele... de ma egy kevés takarítás azért igen. :) micsoda szauna volt! :o
spot nr. 1
középen, az ösvénnyel majdnem párhuzamosan ledőlt fatörzset kell nézni, elég kényelmetlenül lehetett alatta/mellette elférni: pichost.org/images/2018/04/30/1.jpg
ez a vacduka melleti hegyteton van? masik tippem, a penc es puspokszilagy kozti dombololdban meno mototos osveny lenne, de nem hiszem, hogy arra most elmentel volna :PP
elindul egy, kettő ér haza, mely mégis egy. mi az?
tekertünk a nagylánnyal, ez volt az első igazi nagyobb bringázása, már majdnem montizás. nem gondoltam volna, hogy a kör második felét egysebizve tolja le...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
ma is voltam. nem volt annyira finom, mint múltkor, de azért jobb volt, mint benn ülni. közben - a "hóviszonyok" miatt - beugrott egy régi nóta:
miután elindítottátok a zenét, jöhetnek a képek.
itt volt a visszafordító pont:
innen, hogy kör legyen a kör és ne arra kelljen visszamenni, ahol jöttem, következett 10-15 percnyi tolás. lefelé kellett menni egy dombról, de azon az oldalon, ahová a szél lerakja a havat, "érdekes" volt, teljesen sarkkutató-feeling, helyenként a bakancs szára fölé érő hóval:
nem lett volna vészes, de a tegnapi porhó eléggé szívatos volt, kiegészítve a 0+1,5 fokkal nem könnyítette meg a dolgomat. ráadásul mindenhová tapadt, halmozódott a hó. fékezni is csak 0,5-1 percnyi előmelegítés után tudtam érdemben.