Off, mint alfődi hülyegyerek a setét keletrű':
Don, régóta látom Tőled ezt a "sünözést". Egy ideje fontolgattam, de megkérdezem, miért van ilyen erős ellenszenved a rendőrökkel szemben? Errefelé "rajzás" van a főutakon kerékpárral, és kb. le se szokták sz.rni, a tiltótábla mellé parkolt autójukban sörözgetve van, hogy intenek-köszönnek.
Otthon volt, hogy a 4-es főúton akadtam össze velük, s elmagyaráztam nékik, hogy ípp' föl van szedve az egész út Komoró-Fényeslitke közt, egyszerűen nincs más alternatíva, csak a főút, és amúgy is a fehér vonalon kívül mentem. Erre annyit mondtak, hogy oké, de tényleg figyeljek oda a fehér vonalra.
:\ Kicsit "becsületbelinek" is érzem, hogy védjem a szakmabelieket, mert egyrészt rengeteg volt osztálytársam-gyerekkori barátom lett rendőr& apám is sokszor szoros munkakapcsolatot ápol velük (pfejj..).
Nem ismerem a helyi útviszonyokat, DE szerintem, ha azokon a helyeken, ahol sz.r és tropa a kerékpárút, igénybe veszed a főutat úgy, hogy a közlkedés többi résztvevőjét nem zavarod, akkor kb. minden értelmes-életszerűen gondolkozó rendőr le..ja, hogy nem a kijelölt kátyúbordakollekció makadámát használod vibrációs terápiára
Legalábbis, ha az itteni kollegáikból indulok ki.. Akkor szerintem elnézik
>hagyvédjemmárőkethamárolyanjókapcsolatotápolunk<
Más: a napraforgó itt is virít.. Imádom a sárgát
De errefelé vörössel vegyül, rengeteg a pipacs, illetőleg, korábban fehérlett a bodza is. Utóbbi igazi gádzsimágnes, többször látsz mexikánereket bodzázni, mint színesfémezni