Azt hittem azt a csini váztáskát hordod.
mikor mihez van kedvem. de mitől vagy így rákattanva a szatyraimra? ![]()
régebben is használtam, most megint előkerült. egyszerűbb ebbe rámolni, mint a (nem létező) mezzsebembe. meg ugye nem jön mögöttem senki, aki összeszedné, amit elszórok.
ma piros-jelzés kört toltam, új fejlesztés. ![]()
ha esetleg olvassák, innen is üdv a srácoknak, akikkel együtt toltuk le a fát a vácdukai motorosösvényen. bocs, hogy úgy eltűntem, az elágazás után esett le, hogy ti jobbra fogtok menni, Vácduka felé, de addigra késő volt..
legközelebb!
...és riszpekt a takarításért!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Megint nem ismerem fel, hogy merre jártál, bár nincs sokfelé piros jelzés. Mondjuk Vácduka felett is van, meg az első kép hasonlít arra az ösvényre, amit a motorosok kijártak Duka felett. És mi ez a hátizsák, expedícióra készültél?
Én csütörtökön kaptam defektet a Katalinpuszta elején lévő „bicajúton”. Csak kíváncsiságból mentem azon a száz méteren, de jól felütöttem egy éles kövön a hátulját, kevés volt a négy bár... Közben a szúnyogok is jól laktak, így még nem csipkedtek össze, és másnap már kibaszottul viszketett:
régebben is használtam, most megint előkerült. egyszerűbb ebbe rámolni, mint a (nem létező) mezzsebembe. meg ugye nem jön mögöttem senki, aki összeszedné, amit elszórok.
![]()
ma egy régen nem látott helyre mentem vissza. kicsit csalódás is volt, de azért jó volt.
live.staticflickr.com/65535/49822855832_efaa0bf70e_k.jpg
live.staticflickr.com/65535/49822003808_a951d63f7e_k.jpg
rosszabb helyen is szereltem már defektet...
live.staticflickr.com/65535/49822542361_766a3160e0_k.jpg
Megint nem ismerem fel, hogy merre jártál, bár nincs sokfelé piros jelzés. Mondjuk Vácduka felett is van, meg az első kép hasonlít arra az ösvényre, amit a motorosok kijártak Duka felett. És mi ez a hátizsák, expedícióra készültél?
Én csütörtökön kaptam defektet a Katalinpuszta elején lévő „bicajúton”. Csak kíváncsiságból mentem azon a száz méteren, de jól felütöttem egy éles kövön a hátulját, kevés volt a négy bár... Közben a szúnyogok is jól laktak, így még nem csipkedtek össze, és másnap már kibaszottul viszketett:
Edited by blash, 2020. April 26. - 22:24.
idei első képek... :)
blash, ez te voltál? :D
api.sports-tracker.com/apiserver/v1/image/scale/5e90a29fee702f5e83b7b1e5.jpg?width=2000&height=2000&fit=true
Tavaly óta nem jártam a környéken terepen. Ezt a bálás részt nem ismerem fel, merre van?
Edited by blash, 2020. April 14. - 15:37.

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Ha nem kell a hegy, csak a terep, akkor tökéletes. Köszi!
Írhatnál hozzá helymegjelölést. 😉 Esetleg útvonalat, neadjisten Strava szegmenst. 😜
nemrégiben sikerült pár korábban már megismert, de darabos/töredezett szakaszt összekötni komplett körré. ráadásul telefon is volt nálam, ezért most vannak képek. ![]()
![]()
![]()
ez volt az a rész, ahol beugrott egy pár napja látott (na jó, leginkább csak végigpörgettem) "nagysikerű" filmalkotás (Sziklák szeme 2.):
![]()
pár km tekerés után megjelent mögöttem egy motoros, aztán hamarosan el is tűnt. ettől még parásabb lett az egész, be is ugrott egy másik filmtörténeti mérföldkő, amit szintén nem néztem meg, de nem is fogom (Gyilkos hegy) ![]()
de kiértem a sűrűből... asszem most egy darabig csak Disney-féle mozikat nézek ![]()
![]()