Egy ping donnak, hogy láttalak ma fél egykor a váci főtérnél. Klassz a Bianchi, de nem rossz abban a sötét mezben ilyenkor?
nem rosszabb,mint a világos cucc. jól szellőznek ezek a mezek.
Egy ping donnak, hogy láttalak ma fél egykor a váci főtérnél. Klassz a Bianchi, de nem rossz abban a sötét mezben ilyenkor?
nem rosszabb,mint a világos cucc. jól szellőznek ezek a mezek.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
amiatt (is) szeretem ezt a környéket, mert a tegnapi hatalmas zuhé után ma simán lehetett bringázni, alig-alig volt sár. a homok/por sem szállt annyira, mint szokott, a pollenek miatt sem folyt egybe t@knyom-nyálam, jó volt na!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Igazan szivesen, de maradt me'g kicsit arrebb ket kidolt fa, csak mar eleg keso volt, majd legkozelebb. Es merre szoktal me'g jarni a Naszaly korul vagy a kornyeken? Tetszene me'g olyan osveny, mint a keknek az a resze.
ja, nekem meg persze panaszkodtál a lőtéri egynyomosnál....
Igazan szivesen, de maradt me'g kicsit arrebb ket kidolt fa, csak mar eleg keso volt, majd legkozelebb. Es merre szoktal me'g jarni a Naszaly korul vagy a kornyeken? Tetszene me'g olyan osveny, mint a keknek az a resze.
Ami kimondottan ilyen egynyomos, kis hullámvasút az ez: https://www.strava.c...nts/41182349430
De a legeslegjobb a Csóványosról le a zöldön Diósjenőre, de gondolom azt ismered. Naszályban a többi, amin szoktunk menni az mind szélesebb, kivéve a kilátó előtti részei.
Magyarkút - Nógrád jó még, de az is részben széles erdészeti út.
Magyarkút - Szokolya a piroson ami egynyomos.
Börzsönyben meg van még pár útvonal.
Megvan melyik, az egyik kedvencem. Köszönöm/jük a tisztítást! ✌️
blash módosította - 2018. június 18. - 00:31
merre van ez az ösvény?
Akkor nem szaradtal ki hazafele (:ma ösvénytakarítás is volt blash-sal (a képeket is tőle nyúltam. meg a kaját, meg a lámpát... :rolleyes: ) tök jól működött a legújabb szerzeménye. :)
sports-tracker.com/apiserver/v1/image/scale/5b256b0bb99d960b1b9a9b56.jpg?width=2000&height=2000&fit=true
sports-tracker.com/apiserver/v1/image/scale/5b256d058bfe5d5860780588.jpg?width=2000&height=2000&fit=true
holnap meg bringatakarítás lesz....
haa, az arnyjatekozast csak most vettem eszre, aranyos :DD"éjszakai" bringázás a nagylánnyal. :)
pichost.org/images/2018/06/13/1.jpg
pichost.org/images/2018/06/13/2.jpg
blash módosította - 2018. június 16. - 23:14
ma ösvénytakarítás is volt blash-sal (a képeket is tőle nyúltam. meg a kaját, meg a lámpát... ) tök jól működött a legújabb szerzeménye.
holnap meg bringatakarítás lesz....
Kisherceg módosította - 2018. június 16. - 22:35
ez a vacduka melleti hegyteton van? masik tippem, a penc es puspokszilagy kozti dombololdban meno mototos osveny lenne, de nem hiszem, hogy arra most elmentel volna :PP
a hosszúhétvégébe eddig nem túl sok tekerés fért bele... de ma egy kevés takarítás azért igen. :) micsoda szauna volt! :o
spot nr. 1
középen, az ösvénnyel majdnem párhuzamosan ledőlt fatörzset kell nézni, elég kényelmetlenül lehetett alatta/mellette elférni:
pichost.org/images/2018/04/30/1.jpg
voilá! egy bringás pont elfér. :)
pichost.org/images/2018/04/30/2.jpg
spot 2
ez egyértelmű, azt hiszem...
pichost.org/images/2018/04/30/3.jpg
varázslat! B)
pichost.org/images/2018/04/30/4.jpg
ez a vacduka melleti hegyteton van? masik tippem, a penc es puspokszilagy kozti dombololdban meno mototos osveny lenne, de nem hiszem, hogy arra most elmentel volna :PP
blash módosította - 2018. május 01. - 00:18
Kisherceg módosította - 2018. április 30. - 21:09
elindul egy, kettő ér haza, mely mégis egy. mi az?
tekertünk a nagylánnyal, ez volt az első igazi nagyobb bringázása, már majdnem montizás. nem gondoltam volna, hogy a kör második felét egysebizve tolja le...
ma is voltam. nem volt annyira finom, mint múltkor, de azért jobb volt, mint benn ülni. közben - a "hóviszonyok" miatt - beugrott egy régi nóta:
miután elindítottátok a zenét, jöhetnek a képek.
itt volt a visszafordító pont:
innen, hogy kör legyen a kör és ne arra kelljen visszamenni, ahol jöttem, következett 10-15 percnyi tolás. lefelé kellett menni egy dombról, de azon az oldalon, ahová a szél lerakja a havat, "érdekes" volt, teljesen sarkkutató-feeling, helyenként a bakancs szára fölé érő hóval:
nem lett volna vészes, de a tegnapi porhó eléggé szívatos volt, kiegészítve a 0+1,5 fokkal nem könnyítette meg a dolgomat. ráadásul mindenhová tapadt, halmozódott a hó. fékezni is csak 0,5-1 percnyi előmelegítés után tudtam érdemben.
soha rosszabbat!
edit:
itthon meg megtaláltam az inredet a bolhán:
https://bolha.testbi...1-u-turn-302576
örülök, jó helyre került.
Kisherceg módosította - 2018. március 03. - 16:21