Jelentkezz be Regisztrálj
Vác körüliek ide!
Posted 2018. August 31. - 22:49
Arra a kútra már egy ideje ki volt írva, hogy "Nem isten ajándéka", én egyszer töltöttem ott, nem fog hiányozni. Egyébként nem hiszem, hogy a bringások hordtak el onnan annyit, hogy fájjon... 1 m3 víz az ~2000 kulacs... 2-3 év?
Posted 2018. August 31. - 16:03
Hehh, csak nem Straváztok ti is? Azt a szegmenst én csináltam, jó kis hullámvasút.
A kék single mit takar? A Naszály oldalából le a hídhoz, majd Katalinpusztára?
Csak a sports trackerre szoktam feltöltögetni, itt a tegnapni, az eleje épp lemaradt. Nekem sehogy sem esik kézre a strava felülete, sokszor nem vettem észre, hogy nem sikerült elindítani a tracket, vagy épp nem állítottam le, s az előző óta logolt... A sárga móka nevet az ide belinkelt strava trackedből vettük (: Amúgy neked sikerül végigmenni a teljes sárga mókán? Azon a katlanon is, aminek az alján van egy kidőlt fa, rajta a sárga plusz turistajelzéssel?
A kékben nem volt semmi titkos, a Naszály tetejéről északra induló jelzésre mentünk rá, de már írtad erre a részre, hogy neked is tetszik. Múltkor ezen vágtunk át pár kidőlt fát, ami az úton volt. Majd megy a Bik kútig, át a függőhídon, kis kacskaringózás után, majdnem leérve Katalinpusztához, elfordultunk balra, s szélesebb úton mentünk körbe az aszfaltozott útig. Ezen a kétnyomos úton van egy sorompó is, most épp nyitva, aminek nem örültem, mert a pocsolyás részek még rosszabbak voltak, mert olyan jól kijárták autóval. Azon a pár száz méteren kurvajót dagonyáztunk :/
Ja, az bánya alatt, a terasz étteremnél, vagyis ezt írják a térképen arra a helyre, elzárták a csapot. Még valami litániát is kiírtak, hogy ez nem közkút, s senki sem dobált be pénzt. Nem bírtam elolvasni, mert eléggé olvashatatlan volt a kézírás. Mondjuk megértem, hogy biztos valaki folyatta orrba-szájba.
Edited by blash, 2018. August 31. - 16:04.
Posted 2018. August 31. - 15:42
ezután jött a kör legjobb része, a "sárga móka" nevű szakaszon.
Hehh, csak nem Straváztok ti is? 😜 Azt a szegmenst én csináltam, jó kis hullámvasút.
A kék single mit takar? A Naszály oldalából le a hídhoz, majd Katalinpusztára?
Posted 2018. August 30. - 22:18
a mai, a Naszályon készült képeket blash lőtte (mindig ő cipeli a fotóaparat, ha ketten megyünk, ennyi előnyt kapok ), köszönet érte és persze utólagos engedelmével teszem közzé.
ez volt az első hely a sok közül, ahol azt hittem, kiköpöm a tüdőmet (pedig épp csak elindultunk):
vissza is néztem, hol hagytam el:
közben "jól meg lettünk figyelve":
kevéssel feljebb beértünk a majdnem dzsungelba:
szerencsére kiderült, hogy jól emlékeztem, ez az út tényleg vezetett valahová, nem kellett visszafordulnunk. még nagyobb szerencse, hogy a lesántult DT 1900-et gyors és hathatós beavatkozással blash generálozta, nem kellett hazagyalogolni/fixizni. az erdő közepén! nagyon kúl volt, kb mint ebben a videóban:
mondjuk nem vacakolt ennyit...
ezután jött a kör legjobb része, a "sárga móka" nevű szakaszon.
meg persze a "titkos" singletrack a kéken, de ott nem volt idő fényképezni...
Edited by Kisherceg, 2018. August 30. - 22:19.
- donciccio likes this
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2018. August 29. - 14:15
Egy ping donnak, hogy láttalak ma fél egykor a váci főtérnél. Klassz a Bianchi, de nem rossz abban a sötét mezben ilyenkor?
nem rosszabb,mint a világos cucc. jól szellőznek ezek a mezek.
Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm
D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm
Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A
Posted 2018. August 06. - 21:38
amiatt (is) szeretem ezt a környéket, mert a tegnapi hatalmas zuhé után ma simán lehetett bringázni, alig-alig volt sár. a homok/por sem szállt annyira, mint szokott, a pollenek miatt sem folyt egybe t@knyom-nyálam, jó volt na!
Posted 2018. June 18. - 10:58
Igazan szivesen, de maradt me'g kicsit arrebb ket kidolt fa, csak mar eleg keso volt, majd legkozelebb. Es merre szoktal me'g jarni a Naszaly korul vagy a kornyeken? Tetszene me'g olyan osveny, mint a keknek az a resze.
ja, nekem meg persze panaszkodtál a lőtéri egynyomosnál....
Posted 2018. June 18. - 09:01
Igazan szivesen, de maradt me'g kicsit arrebb ket kidolt fa, csak mar eleg keso volt, majd legkozelebb. Es merre szoktal me'g jarni a Naszaly korul vagy a kornyeken? Tetszene me'g olyan osveny, mint a keknek az a resze.
Ami kimondottan ilyen egynyomos, kis hullámvasút az ez: https://www.strava.c...nts/41182349430
De a legeslegjobb a Csóványosról le a zöldön Diósjenőre, de gondolom azt ismered. Naszályban a többi, amin szoktunk menni az mind szélesebb, kivéve a kilátó előtti részei.
Magyarkút - Nógrád jó még, de az is részben széles erdészeti út.
Magyarkút - Szokolya a piroson ami egynyomos.
Börzsönyben meg van még pár útvonal.
Posted 2018. June 18. - 00:30
Megvan melyik, az egyik kedvencem. Köszönöm/jük a tisztítást! ✌️
Edited by blash, 2018. June 18. - 00:31.
Posted 2018. June 17. - 22:16
Posted 2018. June 17. - 09:11
merre van ez az ösvény?
Ez a Naszaly eszaki oldalan levo keken van, ennek a szakasznak a keleti resze fele volt az a par kidolt fa: turistautak.openstreetmap.hu/turautvonal.php?utv=1529218228nk4j
Nem kell ezert felmenni a Naszalyra, konnyen meg is lehet kerulni. Rad meg a Katalinpuszta feloli oldalon van jopar jeloletlen ut, de ha kerned, akkor kuldok errol utvonalat.
Posted 2018. June 17. - 07:37
Posted 2018. June 16. - 23:02
Akkor nem szaradtal ki hazafele (:ma ösvénytakarítás is volt blash-sal (a képeket is tőle nyúltam. meg a kaját, meg a lámpát... :rolleyes: ) tök jól működött a legújabb szerzeménye. :)
sports-tracker.com/apiserver/v1/image/scale/5b256b0bb99d960b1b9a9b56.jpg?width=2000&height=2000&fit=true
sports-tracker.com/apiserver/v1/image/scale/5b256d058bfe5d5860780588.jpg?width=2000&height=2000&fit=true
holnap meg bringatakarítás lesz....
Aprilis kozepen me'g igy nezett ki, naja, durva, hogy azota nem jartam arra...
Remelem, hogy senki sem fog majd haragudni, hogy eltettuk onnan azt a harom fat, bar mar voltak lanctanyer nyom, szoval bevallaltak, nekem tul magas volt.
Ezt a fureszt ujitottam, eddig egesz jo, csak ugy szorja a forgacsot, mert minden szem fogazott, raadasul ketiranyban, bar lehetne me'g hosszabb, meg a fogantyujanak is jobb lenne valami jobban foghato dolog, de ezzel is el tudtuk vagni a kb. 20 centi atmeroju fat, mas kerdes, hogy elegge faraszto volt, biztos nem ezzel fognek neki a kedvelt tarvagasnak.
Seth videojabol vettem az otletet:
haa, az arnyjatekozast csak most vettem eszre, aranyos :DD"éjszakai" bringázás a nagylánnyal. :)
pichost.org/images/2018/06/13/1.jpg
pichost.org/images/2018/06/13/2.jpg
Edited by blash, 2018. June 16. - 23:14.
- Kisherceg likes this
Posted 2018. June 16. - 22:33
ma ösvénytakarítás is volt blash-sal (a képeket is tőle nyúltam. meg a kaját, meg a lámpát... ) tök jól működött a legújabb szerzeménye.
holnap meg bringatakarítás lesz....
Edited by Kisherceg, 2018. June 16. - 22:35.
Posted 2018. May 01. - 09:47
ez a vacduka melleti hegyteton van? masik tippem, a penc es puspokszilagy kozti dombololdban meno mototos osveny lenne, de nem hiszem, hogy arra most elmentel volna :PP
Ja, arrafelé. Kellene még takarítani, mert van egy másik szakasz,ahol tele van belógó tüskés ágakkal. Oda metszőolló fog kelleni.
Az a másik qrva jó kis ösvény, csak hát nem mindenki szereti, ha csak lépésben lehet haladni... pedig jó az.