ma is sikerült tekerni ![]()
bemelegítő emelkedő az alvó ss-izmok felébresztéséhez. persze bele kellett tolni... :/ lehet, be kellett volna ugorjon, hogy meglegyen az alapritmus:
![]()
kicsit arréb letakarítottam az útról az okosabbak által odaszórt tüskés ágakat...
![]()
mivel ez már a néhányadik tekerés a csodás aldis (lidlis?) gatyómban, írok pár gondolatot róla: nyilván nem bringás nacinak tervezték, de én eleve nem hordok olyat, szóval... szóval ez egy háromésfélezer forintos (melós/barkácsolós) rövidnaci, sok zsebbel (Kisvakond érdeklődve figyel), sok műszállal és vastag anyaggal. 20 fok felett kicsit már meleg (főleg, hogy egy futónacit hordok alatta...), de ha van némi menetszél, akkor már nem probléma. cserébe egészen gyorsan szárad, a sok műszálnak is vannak előnyei. ...és a minta! már ezért megérte!
egyébként tényleg korrekt, ha valaki nem szereti ha pedo balettművésznek komoly sportembernek nézik, akár ezzel is álcázhatja.
![]()
a végére olyan jókedvem kerekedett, hogy elkezdtem fütyörészni. fura, ilyenkor mindig ugyanaz a dal kerül elő. ki érti ezt? ![]()
![]()

Sign In
Create Account

Back to top