Annual Family Grave Adentúra ![]()
A terv az volt, hogy vonattal Zebegényig, aztán vissza Vácig a Duna parton. Mivel a vonatot kétszer is sikerült lekésni, elsőre (Vácon) egy rögtönzött családlátogatásnak köszönhetően, másodjára (Verőcén) egy defektnek köszönhetően, így némi késéssel indult a dolog. Vagy mondjuk úgy, hogy a kalandozás a tervezettnél korábban kezdődött?
A tervtől eltérve a Vác-->Verőce távot odafelé is letekertük. Verőce határában a különítmény fele gyanúsan nagy mértékben lemaradt, mint kiderült, egy defekt hátráltatta őket. A helyi kukaipari szaktalálkozó közönségének kritikus tekinteteinek kereszttüzében orvosoltam a problémát (a tartalék belső további tartalékolása miatt ragasztottam - ragasztás után, pumpálás közben a nejemet ilyen hüJeségekkel fárasztottam, hogy hm,még pár lökés és kész leszek...), majd robogtunk a vasúthoz.
Gyors csoportkép a lovakról ( a nagyobbik gyerek persze nem tolta oda a paciját...
)
![]()
(...nagyjából most vált világossá, hogy nem csak a kisebbik lépett kategóriát/méretet, de a nagyobbiknak is nagyobb bicaj lesz szükséges.)
A verőcei állomás annyira menő, hogy saját könyvtára van! Át is böngésztük a kínálatot, mert időnk ekkor már volt rá...
![]()
...másrészt a peron a Naszályra panorámás! (Ezt ugye minden, azaz minden eladásra kínált ingatlan ugyanígy elmondhatja magáról a környéken. Van ahonnan a Visegrádi vár is látszik. Ugyan általában csak a kémény melletti kibújón keresztül, de akkor is! A panoráma, az panoráma!
)
![]()
Zebegényben feltöltöttük tartalékainkat a szokásos (és idénre szépen átalakított) rétesezőnek köszönhetően. A szintén szokásos Calippo kimaradt, viszont kiderült, hogy egészen finom kávét is tudnak. Ezek után nekiindultunk.
Kisherceg módosította - 2021. augusztus 14. - 20:07

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére